Parhaat FitNord sähköpyörät vertailussa 2024

FitNord-sähköpyörät, suomalaisen suunnittelun mestariteokset, on luotu kestämään pohjoisen vaihtelevat sääolosuhteet. Riippumatta valitusta mallista, nämä sähköpyörät yhdistävät tyylikkyyden ja suorituskyvyn jokapäiväiseen käyttöön. Olipa kyseessä kaupunkiajo, maastopyöräily tai retkeily, FitNord tarjoaa huippuluokan sähkötekniikkaa kaikille ajotyyleille ja haastaviinkin olosuhteisiin. Niille, jotka etsivät kokemuksia FitNord-sähköpyörästä, mallisto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja.

Samsung-kennojen ansiosta akut ovat sekä turvallisia että pitkäikäisiä. Komponentit, kuten Shimano, Tektro ja Suntour, takaavat sen, että osien saatavuus ja huolto on taattu kaikkialla. Pyörähuollon ammattilaiset pitävät huolen siitä, että FitNord-sähköpyöräsi on aina parhaassa kunnossa.

FitNord-sähköpyörien jälleenmyyjänä Kuntokauppa tarjoaa näitä laadukkaita sähköpyöriä kilpailukykyiseen hintaan ja asiantuntevan palvelun kera. Olipa mielessäsi ensimmäinen sähköpyörä tai uusi lisäys kokoelmaan, Kuntokauppa auttaa löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

Arvostelimme näitä FitNord sähköpyöriä

Paras edullinen FitNord sähköpyörä

Paras FitNord sähköfatbike

Hintaluokkansa huippua edustava FitNord sähkömaastopyörä

Paras valinta hintatietoiselle FitNord sähköfatbiken metsästäjälle

Paras FitNord sähkömaastopyörä poluille, vaihtelevaan maastoon ja kaupunkikäyttöön

Paras FitNord sähköpyörä lapsille

Perinteinen ”mummopyörä” tähän päivään

Kaupunkiliikenteeseen suunniteltu tyylikäs vaihteeton FitNord sähköpyörä

Paras FitNord sähköpyörä helppohuoltoista ja kevyttä kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle

Sopii kaupunki- ja työmatka-ajoon ympäri vuoden

Vuoden 2024 parhaat FitNord sähköpyörät

Paras edullinen FitNord sähköpyörä

FitNord Ava 200 Sähköpyörä on erinomainen valinta kaupunkipyöräilyyn ja rentoihin pyöräretkiin. Helppokäyttöinen ja ketterä sähköpyörä tarjoaa tehokasta tukea takamoottorinsa ansiosta, ja matala runko sopii kaikille.

Ominaisuudet:

Paras FitNord sähköfatbike

FitNord Rumble 500 Sähköfatbike on Suomessa koottu sähköpyörä, joka on suunniteltu haastaviin maastoihin ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. Tämä sähköfatbike on yhdistelmä kestävyyttä, tehoa ja käytännöllisyyttä, ja se on tarkoitettu niin poluille, metsäteille kuin asvaltillekin. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin tätä vaikuttavaa sähköpyörää ja sen ominaisuuksia.

Ominaisuudet:

Hintaluokkansa huippua edustava FitNord sähkömaastopyörä

FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä on erinomainen valinta monipuoliseen käyttöön. Sen suorituskyky, akun kesto ja ajomukavuus tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Tämän hintaluokkansa huippua edustavan pyörän avulla pääsee nauttimaan huolettomasta sähköpyöräilystä niin arjen työmatkoilla kuin maastoajossa. Pyörän suorituskyky ja suunnittelu tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon monenlaiseen käyttöön.

Ominaisuudet:

Paras valinta hintatietoiselle FitNord sähköfatbiken metsästäjälle

FitNord Rumble 300 Sähköfatbike (690 Wh tehoakku) on monipuolinen ja luotettava sähköpyörä, joka tarjoaa suorituskykyä ja mukavuutta niin maastossa kuin kaupunkiliikenteessä. Yksi pyörän keskeisimmistä ominaisuuksista on sen 690 Wh tehoakku, joka mahdollistaa jopa 120 kilometrin kantaman yhdellä latauksella.

Ominaisuudet:

Paras FitNord sähkömaastopyörä poluille, vaihtelevaan maastoon ja kaupunkikäyttöön

FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä 2022 on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, suorituskykyä ja luotettavuutta vaihtelevissa olosuhteissa. Tämä jäykkäperäinen sähkömaastopyörä on varustettu tehokkaalla keskimoottorilla, integroidulla akulla ja jämäkällä rungolla, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin metsäpoluille kuin kaupungin kaduillekin.

Ominaisuudet:

Paras FitNord sähköpyörä lapsille

Lasten sähköpyörä on nouseva trendi, ja FitNord Ava Jr Sähköpyörä on tuonut markkinoille uuden vaihtoehdon, joka sopii erityisesti koulu- ja retkimatkoille. FitNord Ava Jr Sähköpyörä on varteenotettava vaihtoehto lasten sähköpyörää etsiville, tarjoten monipuoliset ominaisuudet ja turvallisen ajokokemuksen.

Ominaisuudet:

Perinteinen ”mummopyörä” tähän päivään

FitNord Classic 500 Sähköpyörä 22 on kestävä ja ajaton valinta niille, jotka haluavat nauttia pyöräilystä kaikissa olosuhteissa. Pyörän matala runko ja rento, pystysuora ajoasento tekevät siitä miellyttävän ajaa niin kaupunkiliikenteessä kuin pidemmilläkin matkoilla. Turvallinen jalkajarru ja tehokas akku tekevät pyöräilystä nautittavaa sekä turvallista kaikenlaisissa olosuhteissa.

Ominaisuudet:

Kaupunkiliikenteeseen suunniteltu tyylikäs vaihteeton FitNord sähköpyörä

FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton) on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat yksinkertaista ja huoltovapaata sähköpyörää kaupunkiliikenteeseen. Tämä kevyt ja tyylikäs pyörä tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen matalalla rungolla ja 100 km:n kantamallaan.

Ominaisuudet:

Paras FitNord sähköpyörä helppohuoltoista ja kevyttä kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle

FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton) on erinomainen valinta kaupunkiin ja työmatkaliikenteeseen yksinkertaisuutta, keveyttä ja ketteryyttä arvostavalle käyttäjälle. FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton) on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteeseen ja työmatkoille.

Ominaisuudet:

Sopii kaupunki- ja työmatka-ajoon ympäri vuoden

FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä on erinomainen valinta monipuolista ja luotettavaa sähköpyörää etsivälle. Sen huippuominaisuudet, kuten 690 Wh tehoakku, momenttitunnistimella varustettu takamoottori, tehokkaat levyjarrut ja laadukkaat vaihteet tekevät siitä hyvän valinnan kaikkiin ajotarpeisiin. Lisäksi pyörä on varustettavissa täysiveriseksi työmatkapyöräksi, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan myös arkipäivän käyttöön.

Ominaisuudet:

FitNord sähköpyörä käyttöohje

Oikean koon ja istuinkorkeuden valinta

Ennen kuin lähdet ensimmäiselle ajelullesi, varmista, että FitNord-sähköpyörä on sinulle oikean kokoinen. Väärän kokoinen pyörä voi haitata hallintaa. Säädä myös istuinkorkeus kohdalleen, sillä se parantaa sekä mukavuutta että ohjattavuutta. Muista tarkistaa satulatolpassa oleva merkki, joka osoittaa suurimman sallitun nostokorkeuden. Varmista, ettet koskaan nosta satulatolppaa yli tämän rajan rungon ja tolpan vaurioitumisen välttämiseksi.

Säännöllinen tarkastus

FitNord-sähköpyörän käyttöohjeen mukaisesti on tärkeää tarkistaa pyörän kunto säännöllisesti ennen jokaista ajoa. Tarkastusten laiminlyönti voi johtaa vakaviin seurauksiin, sillä pyörän runko ja osat kuluvat ajan myötä. Ammattitaitoisen mekaanikon tulisi säännöllisesti tehdä perusteellinen tarkastus. Pienikin nostokoe paljastaa, onko kaikki osat kiinnitetty oikein. Tarkista myös muttereiden, pulttien ja kampisarjan tiukkuus.

Jarrujen ja ketjun huolto

Jarrujen moitteeton toiminta on ensisijaisen tärkeää. Testaa niitä ennen ajoa painamalla jarruvipuja ja työntämällä pyörää eteenpäin. Jos jarrupalat eivät osu levyyn, niitä tulee säätää. Tarkista myös jarrupalojen kuluminen, sillä kuluneet palat vaativat säännöllistä huoltoa. Säännöllinen huolto pidentää myös vaihteiden ja ketjun käyttöikää. Ketjun voitelu ja rattaiden puhdistus ovat avainasemassa, ja venynyt ketju on vaihdettava ajoissa.

Takuun ja huollon tärkeys

FitNord-sähköpyörän käyttöohjeessa kehotetaan suorittamaan takuuhuolto 100–150 kilometrin ajon jälkeen tai viimeistään kolmen kuukauden sisällä ostosta. Takuuhuollossa tarkastetaan, että sähköpyörän kaikki osat, jarrut, vaihteet ja sähköjärjestelmä toimivat moitteettomasti. Pyörää tulisi säilyttää ja huoltaa asianmukaisesti, jotta takuu pysyy voimassa ja pyörän käyttöikä pitenee.

Lue lisää:

FitNord-sähköpyörä jälleenmyyjät

FitNord-sähköpyörät edullisesti Kuntokaupasta

Kuntokauppa on tunnettu paikka, josta saat FitNord-sähköpyörät edulliseen hintaan asiantuntevalla palvelulla. Olipa etsinnässä sähköpyörä työmatkoille tai vapaa-ajan seikkailuihin, FitNord-sähköpyörä jälleenmyyjät tarjoavat kattavan valikoiman. Tilaa suoraan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun löytääksesi juuri sinulle sopivan sähköpyörän!

Green Trail Oy - Metsästys ja kalastus kiinnostuksen kohteina

Vuonna 1993 perustettu Green Trail Oy on erikoistunut metsästykseen ja kalastukseen, ja sen toimitusjohtaja Jari Huuskonen sai kiinnostuksensa näihin harrastuksiin jo varhaisessa iässä. Huuskonen aloitti metsästys- ja kalastusretket isänsä kanssa jo kaksivuotiaana. Nyt Green Trail on yksi tunnetuista FitNord-sähköpyörä jälleenmyyjistä, tuoden saataville kestäviä ja laadukkaita pyöriä.

FitNord sähköpyörien varaosat ja huolto

Kuntokaupasta saat FitNord-sähköpyörän lisäksi myös laadukkaat varaosat ja asiantuntevan huollon. Tampereen ja Vantaan toimipisteiden FitNord-sähköpyörien huoltoon erikoistunut henkilöstö varmistaa nopean ja ammattitaitoisen huollon. FitNord-sähköpyörä jälleenmyyjä tarjoaa kaikki tarvittavat varaosat, joita on saatavilla kattavasti.

Tee-se-itse materiaalia FitNord-sähköpyörien huoltoon

Kuntokauppa tarjoaa laajasti materiaalia FitNord-sähköpyörän huoltoon ja ylläpitoon. Opastusta on saatavilla pyörän käyttöohjeista sekä Kuntokaupan verkkosivuilta löytyvistä oppaista ja videoista. Videoiden avulla voit helposti oppia sähköpyörän käyttöönoton, vaihteiden ja jarrujen säätämisen, renkaanvaihdon ja yleisen kunnossapidon. Muista kuitenkin aina noudattaa sähköpyörän mukana toimitettua ohjekirjaa kokoamisessa ja huollossa.

Ammattimainen huoltoverkosto koko Suomessa

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka koostuu yli 30 yhteistyötoimipisteestä ympäri Suomen. He tarjoavat ammattitaitoista huoltopalvelua ensihuolloista takuuhuoltoihin ja muihin korjaustarpeisiin. FitNord-sähköpyörä jälleenmyyjän huoltokumppanit löydät maakunnittain listattuna, jotta voit helposti löytää lähimmän toimipisteen. Vaikka alueellasi ei olisikaan virallista huoltokumppania, FitNord-sähköpyörän voi huollattaa myös muissa pyörähuoltoliikkeissä.

FitNord huoltokumppanit maakunnittain löydät täältä.

FitNord sähköpyörien kokemuksia

FitNord-sähköpyörät ovat keränneet paljon kiitosta ja positiivisia kokemuksia asiakkailta. Useat käyttäjät ovat arvostelleet niitä korkealla arvosanalla, kiitellen niiden hinta-laatusuhdetta, käyttömukavuutta ja kestävyyttä. 

Tässä muutamia esimerkkejä asiakaskokemuksista.

Pippa Laukka, joka on käyttänyt FitNord Ava 300 -mallia, suosittelee sitä vahvasti. Hänen mukaansa tämä sähköpyörä tarjoaa täydellisen vaihtoehdon auton sijasta työmatkaliikuntaan. Se antaa mahdollisuuden nauttia hyötyliikunnasta ilman ruuhkissa jumittamista.
Pippa Laukka
Jari Katajisto kiittelee FitNord Venture 300 -sähköpyörän pitkää akun kestoa ja kestävyyttä. Hän ajoi yli 128 kilometriä täysin pakatuilla pyörälaukuilla, ja pyörä toimi moitteettomasti koko matkan.
Jari Katajisto
Sirpa Köppä kokee FitNord Ava 300 -sähköpyörän sopivan loistavasti monenlaiseen maastoon. Sen pitkä akun kesto mahdollistaa vaivattomat ja mukavat pyöräilymatkat myös haastavissa olosuhteissa.
Sirpa Köppä
TimoT kiittelee FitNord Ava 200 -mallin helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta niin arki- kuin työmatkapyöräilyssä. Hän kehuu sen toimituksen nopeutta ja pyörän helppoa kokoamista.
TimoT
Tarppa on erityisen tyytyväinen FitNord Ava 300 -sähköpyöräänsä. Hän huomasi, että sähköavusteinen pyöräily on saanut hänet liikkumaan enemmän kuin perinteinen pyöräily.
Tarppa

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka FitNord-sähköpyöräkokemukset ovat muuttaneet ihmisten tapaa liikkua. Olipa kyseessä työmatkaliikunta, vapaa-ajan pyöräily tai pitkät retket, asiakkaat ovat löytäneet FitNord-sähköpyöristä luotettavan kumppanin, joka vastaa heidän tarpeisiinsa.

Usein kysytyt kysymykset

FitNord-sähköpyörät ovat suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin, ja suurin osa niistä kootaan Suomessa Tampereella.

Sähköpyörässä on sähkömoottori, joka saa virtansa ladattavasta akusta. Tämä moottori antaa lisävoimaa pyörään ja voi sijaita joko etunavassa, keskiössä tai takanavassa. Moottori ja polkeminen yhdessä säätelevät sähköpyörän nopeutta.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA FITNORD SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu KUNTOKAUPAN mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva FitNord sähköpyörä edulliseen hintaan.