fbpx

DUOTTS S26 sähköpyörä arvostelu

DUOTTS S26 sähköpyörä
Käytä koodi: TESLASUOMI ja saa €70 alennusta
Duotts.com:
4.5/5

Tehokas kaksoismoottori ja pitkä kantama

DUOTTS S26 sähköpyörä tarjoaa vertaansa vailla olevan ajokokemuksen kahden tehokkaan 750 W moottorin ansiosta. Yhteensä 1500 W teho mahdollistaa erinomaisen nopeuden ja voiman, mikä tekee pyörästä ihanteellisen vaativille maastoille ja pitkille matkoille. Sähköpyörän huippunopeus on 25 km/h, mikä on asetettu paikallisten säädösten mukaisesti. Samsungin valmistama 48V 20AH akku varmistaa, että S26 pystyy kulkemaan 100-120 km avustetussa tilassa ja 50-70 km pelkässä sähkötilassa. Tämä yhdistelmä tekee pyörästä luotettavan kumppanin sekä kaupunkiajoon että seikkailuihin luonnossa.

Vakaus ja kestävyys

DUOTTS S26 sähköpyörä on suunniteltu erityisesti vakautta ja kestävyyttä silmällä pitäen. Sen 26-tuumainen alumiinirunko ja 26*4.0 tuuman ilmatäytteiset renkaat takaavat tasaisen ja turvallisen ajon erilaisissa maastoissa. Pyörän kokonaispaino on 42 kg, mikä lisää sen vakautta erityisesti suuremmilla nopeuksilla ja epätasaisilla reiteillä. Täyden jousituksen ansiosta, joka koostuu etuhaarukan ja takaiskunvaimentimien yhdistelmästä, ajo tuntuu mukavalta ja hallittavalta kaikissa olosuhteissa. Tämä jousitusjärjestelmä tekee pyörästä täydellisen valinnan sekä kaupunkiajoon että haastavammille poluille.

Monipuoliset hallintalaitteet

DUOTTS S26 sähköpyörässä on monipuolinen ohjauspaneeli, joka tekee ajamisesta helppoa ja miellyttävää. Pyörässä on sähköinen puoli-kääntökaasu, Shimano-vaihteisto sekä nappi ajotilojen vaihtamiseen. Korkearesoluutioinen LCD-näyttö mahdollistaa ajoneuvon tilan tarkkailun reaaliajassa, lisäten ajoturvallisuutta ja mukavuutta. Tämä yhdistelmä tekee pyörästä käyttäjäystävällisen ja sopivan erilaisiin ajotarpeisiin ja -tilanteisiin.

Käytännölliset lisäominaisuudet

DUOTTS S26 sähköpyörä on varustettu useilla käytännöllisillä lisäominaisuuksilla. Pyörässä on esimerkiksi puhelimen latausportti ohjaustangossa, mikä mahdollistaa puhelimen lataamisen ajon aikana. Tämä on erityisen hyödyllistä pitkillä matkoilla tai työmatkoilla, jolloin puhelimen akun loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Lisäksi pyörässä on etu- ja takavalot, jotka takaavat hyvän näkyvyyden ja turvallisuuden pimeällä ajettaessa.

Täydellinen valinta eri korkeuksille ja painoille

DUOTTS S26 sähköpyörä on suunniteltu sopimaan monenlaisille ajajille. Se on suositeltu erityisesti 170-200 cm pitkille ajajille ja sen maksimi kantokyky on 150 kg. Istuimen korkeutta voi säätää välillä 88 cm – 112 cm, joten pyörä on helposti muokattavissa eri kokoisille ajajille. Pyörän kokonaispituus on 191 cm ja korkeus 121 cm, mikä tekee siitä riittävän tilavan ja mukavan erilaisille ajajille.

Ympäristöystävällisyys ja kestävyys

DUOTTS S26 sähköpyörä on suunniteltu ympäristöystävälliseksi ja kestäväksi. Pyörän IPX4-luokiteltu vesitiiviys tarkoittaa, että se kestää kevyen sateen ja roiskeet, mutta ei suoraa huuhtelua tai rankkasadetta. Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiinista, joka takaa pitkän käyttöiän ja vähäisen huollon tarpeen. Lisäksi pyörän sähkömoottori ja akku ovat suunniteltu energiatehokkaiksi, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja käyttökustannuksia.

Kokoonpano ja käyttöönotto

DUOTTS S26 sähköpyörä toimitetaan lähes valmiiksi koottuna, ja sen loppukokoonpano on helppoa mukana tulevien työkalujen ja ohjeiden avulla. Paketissa on mukana kaikki tarvittavat työkalut, kuten kuusiokoloavaimet ja ruuvimeisselit, sekä selkeät ohjeet. Lisäksi käyttäjät voivat katsoa yksityiskohtaisen unboxing- ja kokoamisvideon, joka opastaa vaihe vaiheelta pyörän kokoonpanossa ja säätämisessä.

Tekniset tiedot

OminaisuusMäärittely
Moottorin teho750 W*2
Laajennettu kantama100-120 KM
Enimmäisvääntö65Nm*2
Akun kapasiteetti48V 20AH Samsung akku
Huippunopeus25 KM/H
Maksimikuormitus150 KG
Suositeltu pituus170-200cm
Pyörän paino39.8kg
Rungon materiaaliAll-aluminum alloy
JarrutFront and rear DYISLAND hydraulic brake
EtuhaarukkaAll aluminum shock-proof front fork
Kantama40-60 km (puhdas sähkö), 100-120 km (apu)
Nopeus25 km/h
Tuotteen koko1950*1100*710mm
Renkaan koko26*4.0 inches

DUOTTS

Duotts on sähköpyörien verkkokauppa, joka on sitoutunut tarjoamaan erinomaisen ja asiakaslähtöisen ostokokemuksen. Yhteistyössä huippuluokan valmistajien ja toimittajien kanssa Duotts varmistaa korkeimmat laatustandardit tarkkojen hankinta- ja tuotantomenetelmien avulla. Yritys tarjoaa edistyneitä kokoonpanoja ja erinomaista vastinetta rahalle, tehden suorituskykyisistä sähköpyöristä kaikkien saatavilla. Lisäksi Duotts priorisoi nopeaa toimitusta, ja tilaukset lähetetään yleensä 3-7 työpäivän kuluessa, sekä tarjoaa luotettavaa jälkimyyntitukea, vastaten kysymyksiin ja huolenaiheisiin 24 tunnin kuluessa.

Duotts ymmärtää päivittäisen työmatkailun haasteet, kuten liikenneviivästykset, ruuhkat, huonon sään ja korkeat liikennekustannukset. Yrityksen missiona on tarjota sujuva, nopea ja nautinnollinen työmatkakokemus, kannustaen terveellisempiin elämäntapoihin ja edistäen kestävää liikennettä. Valitsemalla Duottsin sähköpyörät, asiakkaat voivat nauttia pyöräilyn vapaudesta ilman pysäköintimaksuja ja liikenteen ruuhkien huolia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.