fbpx

DYU T1 20 Tuuman Poljinavusteinen Momenttianturilla Varustettu Taitettava Sähköpyörä

Dyucycle.com:
4.5/5

DYU T1 20 Tuuman Taitettava Sähköpyörä on innovatiivinen ja käytännöllinen ratkaisu kaupunkiliikenteeseen ja vapaa-ajan ajoon. Tämä sähköpyörä on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen erinomaisen ajokokemuksen monipuolisilla ominaisuuksillaan ja laadukkaalla rakenteellaan. Tässä arvostelussa käydään läpi pyörän keskeiset ominaisuudet ja niiden tarjoamat edut, sekä arvioidaan sen käytettävyyttä ja suorituskykyä erilaisissa olosuhteissa.

Magnesiumseosrakenne ja kokoontaitettavuus

DYU T1 runko on valmistettu korkealaatuisesta magnesiumseoksesta, mikä tekee siitä sekä kevyen että kestävän. Ilman hitsaussaumoja valmistettu runko antaa pyörälle virtaviivaisen ja tyylikkään ulkonäön. Magnesiumseoksen käyttö vähentää pyörän painoa, mikä helpottaa sen käsittelyä ja parantaa ajomukavuutta.

T1 on myös taitettava, mikä tekee sen kuljettamisesta ja säilyttämisestä erittäin helppoa. Kokoontaitettuna se mahtuu kätevästi auton takakonttiin, kotiin tai jopa junaan ja bussiin. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä kaupunkilaisille, jotka tarvitsevat joustavia ja tilaa säästäviä liikkumisratkaisuja.

Momenttianturi ja sähkömoottori

DYU T1 20 Tuuman Taitettava Sähköpyörä on varustettu älykkäällä momenttianturilla, joka mittaa tarkasti poljinvoimaa, poljinnopeutta ja ajonopeutta. Tämä teknologia optimoi sähkömoottorin tehon antamisen ajotilanteen ja käyttäjän polkemisvoiman mukaan, mikä tekee ajamisesta sujuvampaa ja energiatehokkaampaa. Momenttianturi auttaa myös vähentämään akun kulutusta ja pidentää siten ajomatkaa yhdellä latauksella.

Tehokas sähkömoottori ja akku

Pyörässä on 250W tehoinen sähkömoottori ja 36V 10Ah 18650 litiumioniakku, joka tarjoaa jopa 55 kmtoimintasäteen yhdellä latauksella. Akku on irrotettava, mikä tekee sen lataamisesta kätevää ja turvallista. Varustettuna varkaudenestolaitteella, akku on suojattu mahdollisilta varkauksilta. Latausaika on noin 5-6 tuntia, ja akku kestää noin 300 lataussykliä ennen kuin sen tehokkuus alkaa heikentyä.

Turvallisuus ja ajo-ominaisuudet

DYU T1 on varustettu Shimano 7-vaihteisella vaihteistolla, mikä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan ajon erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa. Etu- ja takalevyjarrut tarjoavat erinomaisen jarrutustehon ja parantavat pyörän hallittavuutta, mikä lisää turvallisuutta erityisesti kaupunkiajossa ja alamäissä.

Pyörän kirkas etuvalo ja heijastavat elementit lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta yöajossa. Lisäksi T1ohjaustangossa on liukumaton pinnoite, joka parantaa pitoa sateisella säällä. Pyörässä on myös iskunvaimennusjärjestelmä, joka tekee ajamisesta mukavampaa epätasaisilla teillä.

Käytettävyys ja mukavuus

DYU T1 satula on säädettävä, mikä mahdollistaa mukavan ajoasennon eri pituisille ajajille. Pyörän maksimi kantavuus on 120 kg, mikä tekee siitä sopivan monenlaisille käyttäjille. Pyörä painaa vain 22.5 kg, mikä tekee sen käsittelystä helppoa ja vaivatonta.

Tekniset tiedot

OminaisuusArvo
Rungon materiaaliMagnesiumseos
Pyörän koko20 tuumaa
Moottorin teho250W
Akun kapasiteetti36V 10Ah
ToimintasädeJopa 55 km
Latausaika5-6 tuntia
Pyörän paino22.5 kg
Maksimi kantavuus120 kg
VaihteistoShimano 7-vaihteinen
JarrutEtu- ja takalevyjarrut
ValotKirkas etuvalo
TaitettavaKyllä
VarkaudenestolaiteKyllä
IskunvaimennusjärjestelmäKyllä

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä