fbpx

Garmin DriveSmart™ 86 arvostelu

Power.fi:
4.5/5

Garmin DriveSmart™ 86 tuo ajamisen täysin uudelle tasolle, olipa kyseessä perheloma, viikonloppureissu tai arkinen työmatka. Tämä 8 tuuman navigaattori tarjoaa lukuisia käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta sujuvampaa ja turvallisempaa. Tässä arvostelussa pureudumme syvällisesti Garmin DriveSmart™ 86 -navigaattorin ominaisuuksiin ja selvitämme, miksi se on erinomainen valinta suomalaisille autoilijoille.

Näytön koko ja laatu

Garmin DriveSmart™ 86suurin myyntivaltti on sen vaikuttava 8 tuuman kosketusnäyttö. Näytön tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä, mikä takaa selkeän ja kirkkaan kuvan. Näytön suuri koko ja kehyksetön muotoilu tekevät karttojen ja ajo-ohjeiden seuraamisesta helppoa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Tämä on erityisen hyödyllistä pitkien ajomatkojen aikana, kun pienikin lisämukavuus voi tehdä suurta eroa.

Ääniavustaja ja handsfree-puhelut

Garmin DriveSmart™ 86 on varustettu ääniavustajalla, joka mahdollistaa handsfree-käytön. Voit pyytää ajo-ohjeita ja navigoida haluamaasi paikkaan käyttämällä äänikomentoja. Tämä ominaisuus on käytettävissä useilla kielillä, kuten englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, tanskaksi, ruotsiksi ja hollanniksi. Lisäksi sisäinen Bluetooth-yhteys mahdollistaa puheluiden soittamisen ilman, että kädet irtoavat ohjauspyörästä, mikä lisää turvallisuutta ajon aikana.

Reaaliaikaiset liikenne- ja sääpäivitykset

Garmin DriveSmart™ 86avulla voit välttää liikenneruuhkat ja löytää nopeampia reittejä reaaliaikaisten liikennetietojen avulla. Yhdistämällä navigaattorin yhteensopivaan älypuhelimeen ja käyttämällä Garmin Drive™ -sovellusta, saat ajantasaiset liikenne- ja säätiedot suoraan laitteeseen. Tämä on erityisen hyödyllistä Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Älykkäät ilmoitukset ja polttoainehinnat

Pariliitettynä Garmin Drive™ -sovellukseen näet ilmoitukset esimerkiksi tekstiviesteistä suoraan navigaattorin näytössä. Lisäksi saat reaaliaikaiset polttoainehintojen päivitykset reitin varrelta, mikä auttaa säästämään rahaa ja suunnittelemaan tankkaukset paremmin.

Kuljettajan hälytykset ja ympäristövyöhykkeet

Garmin DriveSmart™ 86 tarjoaa kattavat kuljettajan hälytykset, jotka edistävät ajoturvallisuutta. Saat varoituksia esimerkiksi jyrkistä mutkista, nopeusrajoituksen muutoksista ja tasoristeyksistä. Lisäksi ympäristövyöhykkeiden reititys varoittaa sinua reitin varrella olevista ympäristövyöhykkeistä, mikä on hyödyllistä etenkin kaupunkialueilla.

Langattomat päivitykset ja Amazon Alexa

Navigaattorin sisäinen Wi-Fi®-yhteys mahdollistaa karttojen ja ohjelmistojen päivitykset ilman tietokonetta. Näyttöön tulee ilmoitus, kun uusia päivityksiä on saatavilla. Lisäksi sisäänrakennetun Alexa-ominaisuuden avulla voit pyytää musiikkia, äänikirjoja tai uutisia – ja pitää kädet ohjauspyörässä ja katseen tiessä.

TripAdvisor ja Foursquare

Garmin DriveSmart™ 86voit lukea TripAdvisor-arvioita reitin varrella tai määränpään lähellä olevista hotelleista, ravintoloista ja nähtävyyksistä. Esiladatut Foursquare®-tiedot auttavat löytämään uusia kauppoja, ravintoloita ja muita suosittuja paikkoja helposti.