fbpx

Lankeleisi MX600 PRO arvostelu

Lankeleisi MX600 PRO
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta
Buybestgear.com/fi:
5/5

Lankeleisi MX600 PRO on sähköpyörä, joka yhdistää huipputeknologian ja käytännöllisyyden tarjoten erinomaisen ajokokemuksen kaikille käyttäjilleen. Tämä arvostelu käsittelee yksityiskohtaisesti Lankeleisi MX600 PROominaisuuksia, suorituskykyä ja etuja.

48V 20Ah Samsung 21700 litiumakku

MX600 PROsydämenä toimii Samsungin 21700 litiumakku, joka tarjoaa pitkäkestoisen ja luotettavan käyttöiän. Akku on suunniteltu kestämään yli 1 000 lataus- ja purkausjaksoa, mikä takaa, että se palvelee pitkään ilman merkittävää kapasiteetin heikkenemistä. Yksi akun merkittävimmistä eduista on sen kyky saavuttaa jopa 150 kmtoimintasäde käytettäessä boost-tilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen pitkille matkoille ja päivittäiseen käyttöön.

Vääntömomenttianturi

Lankeleisi MX600 PRO on varustettu vääntömomenttianturilla, joka parantaa pyöräilyn mukavuutta ja tehokkuutta. Tämä anturi mittaa polkijan voimaa ja säätää moottorin avustusta sen mukaan, tarjoten luonnollisemman ja saumattoman ajokokemuksen. Vääntömomenttianturi tekee pyöräilystä sujuvaa ja vaivatonta, erityisesti ylämäissä ja raskailla kuormilla.

48V 500W harjaton moottori

MX600 PRO48V 500W harjaton moottori tarjoaa huippunopeuden 25 km/h. Moottorin sisällä oleva tähtivaihderakenne vahvistaa vääntömomenttia ja parantaa energiatehokkuuden muunnosnopeutta, mikä vähentää energiankulutusta ja pidentää matkamatkaa. Tämä moottori tarjoaa nopean tehonsyötön, mikä tekee pyöräilystä nautinnollista ja tehokasta, olipa kyseessä sitten päivittäinen työmatka tai vapaa-ajan pyöräily.

DYISLAND Power-off hydrauliset levyjarrut

MX600 PROon DYISLAND virrankatkaisuöljylevyjarrut, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan jarrutuksen. Etu- ja takalevyjarrujärjestelmät, joissa on 180 mmlevyjarrulevyt, tarjoavat nopean lämmönpoiston ja varmistavat, että pyörä pysähtyy nopeasti ja tasaisesti jopa hätäjarrutustilanteissa. Nämä jarrut parantavat merkittävästi pyöräilyn turvallisuutta, erityisesti korkeilla nopeuksilla ja haastavissa olosuhteissa.

Yövalojärjestelmä

MX600 PROon tehokas LED-ajovalo, joka tarjoaa pitkät valoetäisyydet ja parantaa näkyvyyttä pimeällä ajettaessa. Takavalot lisäävät turvallisuutta muistuttamalla jalankulkijoita ja muita ajoneuvoja pyöräilijän läsnäolosta. Tämä valaistusjärjestelmä tekee pyöräilystä turvallisempaa ja mukavampaa pimeässä ja yöllä.

Rungon materiaali ja rakenteet

Pyörän runko on valmistettu 6061-alumiiniseoksesta, joka on käsitelty T4/T6 lämpökäsittelyllä. Tämä prosessi parantaa rungon kestävyyttä, korroosionkestävyyttä ja ruostumattomuutta, mikä takaa pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Lisäksi rungon elektrostaattinen maalaus ja rakenteellinen suunnittelu tekevät siitä sekä esteettisesti miellyttävän että erittäin kestävän.

Kolme ajotilaa

Lankeleisi MX600 PRO tarjoaa kolme erilaista ajotilaa: täyssähkötilan, pyöräilytilan ilman sähköavustusta ja poljinavustintilan. Tämä monipuolisuus mahdollistaa pyörän käytön erilaisissa tilanteissa ja tarpeissa, tarjoten aina optimaalisen ajokokemuksen. Täyssähkötila on täydellinen rentouttavaan ajamiseen, kun taas poljinavustintila antaa tarvittavan lisäavun haastavampiin maastoihin.

Lankeleisi MX600 PRO – Tekniset tiedot

OminaisuusTiedot
BrändiLankeleisi
MalliMX600 PRO
Mittarin näyttöVärillinen LCD-mittari
Rungon materiaali6061 Alumiiniseos
Akku20Ah Samsung akku
Akun jännite48V
Laturin jännite48V*3A
Laturin pistokkeen tyyppiEU-standardi
Latausaika6-7 tuntia
Moottorin teho500W
Vääntömomentti55 N.m
AnturitVääntömomentin anturi
PAS-taso5 Taso
Mekaaninen vaihtoShimano 7S
RatsastustilatSähkötila, Pyöräilytila, Poljinavustintila
Rengas27.5*2.4″
JarruDYISLAND Hydrauliset levyjarrut
ShokkiÖljyjousen iskunvaimennin
Arvostettavuus30°
Maksiminopeus25 km/h (voidaan avata)
Pure Electricin mittarilukema60-70km
Avun kilometrimäärä120-150km
Suurin kuormitus150kg
Sopiva korkeus160-190 cm
LokasuojaAll inclusive -kehys
Vedenpitävä tasoIP54 life-vesitiivis
Pyörän nettopaino30,5 kg
Akun paino5,2 kg
Tuotteen koko18910598cm
Taitettava koko/
Paketin koko1472383cm
TarvikepakettiVarkaudenesto lukot, Työkalusarja, Pumppu, Laturi

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin Lankeleisi valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä