Team Associated Rc10b74.2 Team Kit

Hobbyfactory.fi:
5/5

Team Associatedin uusin mestari, RC10B74.2 Team Kit, nostaa radio-ohjattujen autojen standardia entisestään. Päivitetty malli keventää auton painoa, laskee painopistettä ja parantaa ajettavuutta hypyissä sekä töyssyissä. Uudet valetut vaihdelaatikot edessä ja takana sekä muokatut tasauspyörästöt parantavat auton suorituskykyä kiperissä tilanteissa. Lisäksi uudet gull-wing etutukivarret ja LTC-ratassarjat tasauspyörästöissä tekevät autosta helpommin ohjattavan.

RC10B74.2:n mukana toimitetaan auto, kori ja siipi, mutta elektroniikat, pinioni ja renkaat myydään erikseen. Huomaathan, että osa kuvissa näkyvistä komponenteista, kuten Reedy-moottori, akku, servo, nopeudensäädin, vastaanotin, vanteet, renkaat, tuuletin ja pinion-ratas, eivät sisälly pakkaukseen. Kitin lopullinen ulkonäkö voi myös hieman poiketa kuvien autosta.

RC10B74.2 Team Kit vaatii asennuksen ja maalaamisen. Huomioi tämä ostaessasi tätä huippuluokan rakennussarjaa. Laadukkaiden osien, ainutlaatuisten ominaisuuksien ja huippuunsa hiottujen yksityiskohtien ansiosta RC10B74.2 tarjoaa huippuluokan kokemuksen radio-ohjattavien autojen parissa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 380 x 230 x 130 mm, mikä tekee siitä kompaktin ja helpon säilyttää.