Best Drive Suutarila logo

Best Drive Suutarila / Helsingin Rengashotelli Oy

Tervetuloa paremman palvelun huolto- ja rengasliikkeeseen BestDrive Suutarilaan.
Olemme erikoistuneet vannekorjauksiin ja erikoisautoihin, mutta meiltä saat myös perinteiset rengaspalvelut autojen huollot ja tuulilasit. Meiltä saat erinomaista palvelua ja työn valmistumisen odottelu käy mukavasti viihtyisissä odotustiloissa.

Huollamme automaattivaihteistoja, etenkin VAG-konsernin DSG laatikot. Automaattilaatikko on syytä huollattaa 60tkm välein, kokemuksemme mukaan jokainen huollettu laatikko on parantunut huollon jälkeen, myös ”rikkoutuneet” laatikot on saatu herätettyä henkiin. Vaihdelaatikon korjauskustannukset voivat nousta jopa 10 000 euroon. Olemme onnistuneet saamaan markkinoiden nykyaikaisimmalla BG-öljynvaihteistokoneella nämäkin laatikot kuntoon kustannusten ollessa vain muutamia satoja euroja. Vaihdelaatikon huolto meillä ei tarkoita pelkkää öljynvaihtoa, jolla esim. nykivää laatikkoa ei saa kuntoon vaan huollossa huuhtelemme koko laatikon, venttiilien karstat poistetaan, o-renkaat elvytetään, uudet öljyt asennetaan hoitoaineen kera. Huollon aikana koko laatikko käydään läpi, kaikki vaihteet useaan kertaan, joten laatikkoon ei jää vanhaa öljyä tai karstaa.

Jos automaattiautossasi on vaihdelaatikossa vikaa, tuo se meille, sillä parempaa huoltoa tai asiakaspalvelua et saa muualta, miksi maksaisit siis saman hinnan tai enemmän jonnekkin muualle saaden vähemmän vastinetta rahoillesi.

Valokaari Autokorjaamo logo
Teemme henkilö- ja pakettiautojen korjaus- ja huoltotyöt auton iästä ja merkistä riippumatta Koivuhaassa Vantaalla. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Koivuhaan katsastuksen vieressä.
Fixury logo
Me FIXURYlla tarjoamme sinulle luultavasti parhaan mahdollisen ratkaisun ja tarjoamme sinulle käytännöllisen ja miellyttävän vaihtoehdon toisin kuin uuden ajoneuvon jälleenmyyjäsi. Voit ajatella meitä etulinjan toimistona, joka on persoonallinen, ystävällinen ja maltillinen.
Espoon Kolarikorjaamo Ky logo
Espoon Kolarikorjaamo Ky sijaitsee Espoossa Muuralassa. Korjaamme ruosteongelmat siinä missä kolarivauriotkin. Lisäksi olemme myös automaalaamo ja maalaamme menopelit auton iästä, merkistä ja mallista riippumatta. Teemme kaikki kolarikorjaus-, ruostekorjaus- ja maalaustyöt monipuolisesti, ammattitaitoisesti ja huolella!
Carmeik Oy logo
Carmeik tarjoaa autojen huolto- ja korjaamopalveluja, automeikkausta sekä autopesu- ja puhdistuspalveluja Järvisilta 1:ssä. Carmeikin yrittäjinä ovat Timo Naakka ja Pauli Mölsä.
CarSam Oy logo
Olemme vuodesta 2017 toiminut autokorjaamo Espoon koskelossa. Tarkoituksenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tehdä myös vaativampia korjaustoimenpiteitä, ei vain pelkkiä osanvaihtoja.
Tuulilasiveljet Oy logo
Tuulilasiveljet Oy Espoosta vaihtaa tuulilasit kaikenmerkkisiin autoihin nopeasti ja luotettavasti. Espoontiellä sijaitseva Tuulilasiveljet on vaihtanut autojen tuulilaseja aina vuodesta 2007 alkaen.
Rengasliike Veli Nopea Oy logo
Myymme kesä- ja talvirenkaita kaikkiin henkilö-, paketti- ja maastoautoihin. Päämerkkejämme ovat Goodyear, Nokian renkaat, Continental ja Hankook. Meiltä löydät myös vanteet autoosi laajasta valikoimastamme. Teemme kaikki rengastyöt, renkaanvaihdot, tasapainotukset sekä paikkaukset nopeasti ja ammattitaidolla.
AutoSpa S&O logo
Tarjoamme autojen pesu- ja puhdistuspalvelua, auton meikkauspalveluita sekä renkaidenvaihdot ja rengashotelli ammattitaidolla. Palvelut toteutamme aina käsityönä alusta loppuun laadukkaasti ja nopeasti.
Espoon Rengas ja Autohuolto logo
Meiltä rengas- ja huoltopalvelut. Huollamme perustasosta laajoihin kokonaisuuksiin, auton kun auton, merkistä riippumatta. Laadukas ja vastuullinen korjauspalvelu kilpailukykyisellä hintatasolla.
Allday Autopalvelu logo
Edulliset hintamme sekä laadukas ja ammattitaitoinen palvelumme takaavat parasta sinulle ja autollesi.