Best Drive Suutarila logo

Best Drive Suutarila / Helsingin Rengashotelli Oy

Tervetuloa paremman palvelun huolto- ja rengasliikkeeseen BestDrive Suutarilaan.
Olemme erikoistuneet vannekorjauksiin ja erikoisautoihin, mutta meiltä saat myös perinteiset rengaspalvelut autojen huollot ja tuulilasit. Meiltä saat erinomaista palvelua ja työn valmistumisen odottelu käy mukavasti viihtyisissä odotustiloissa.

Huollamme automaattivaihteistoja, etenkin VAG-konsernin DSG laatikot. Automaattilaatikko on syytä huollattaa 60tkm välein, kokemuksemme mukaan jokainen huollettu laatikko on parantunut huollon jälkeen, myös ”rikkoutuneet” laatikot on saatu herätettyä henkiin. Vaihdelaatikon korjauskustannukset voivat nousta jopa 10 000 euroon. Olemme onnistuneet saamaan markkinoiden nykyaikaisimmalla BG-öljynvaihteistokoneella nämäkin laatikot kuntoon kustannusten ollessa vain muutamia satoja euroja. Vaihdelaatikon huolto meillä ei tarkoita pelkkää öljynvaihtoa, jolla esim. nykivää laatikkoa ei saa kuntoon vaan huollossa huuhtelemme koko laatikon, venttiilien karstat poistetaan, o-renkaat elvytetään, uudet öljyt asennetaan hoitoaineen kera. Huollon aikana koko laatikko käydään läpi, kaikki vaihteet useaan kertaan, joten laatikkoon ei jää vanhaa öljyä tai karstaa.

Jos automaattiautossasi on vaihdelaatikossa vikaa, tuo se meille, sillä parempaa huoltoa tai asiakaspalvelua et saa muualta, miksi maksaisit siis saman hinnan tai enemmän jonnekkin muualle saaden vähemmän vastinetta rahoillesi.