ECHO moottorisahat vertailussa (2023)

Päivitetty: 17.4.2023

ECHO moottorisahat vertailussa

Moottorisahat ovat kehittyneet vuosien varrella, ja nykyaikaiset mallit ovat monipuolisempia ja tehokkaampia kuin koskaan ennen. Ne ovat erittäin tärkeitä työkaluja monille eri aloille, kuten rakentamiselle, puunhoidolle, sekä maa- ja metsätaloudelle. Moottorisahoja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten oikean moottorisahan valitseminen riippuu käyttötarkoituksesta ja käyttäjän tarpeista. 

Sähkömoottorilla varustetut sahat ovat yleensä hiljaisempia ja helpommin ylläpidettäviä, kun taas polttomoottorikäyttöiset sahat ovat yleensä tehokkaampia ja soveltuvat paremmin raskaaseen käyttöön.

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Echo CS-2511WES

Echo CS-2511WES:n tekniset tiedot osoittavat sen olevan kevyt, tehokas ja erittäin monipuolinen moottorisaha ammattilaisille.

Echo CS-4310SX

ECHO CS-4310SX on luokkansa kevyin moottorisaha huippu ominaisuuksilla

Echo CS-501SX

Erinomainen leikkuuteho ja huippuvääntö. Puolipuristin takaa sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Moottorisahalle suositellaan max. 18" laippaa (.325 jako).

ECHO-moottorisahat ovat erittäin suosittuja sekä koti-, että ammattikäytössä. Ne ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystään, kestävyydestään ja käyttömukavuudestaan. ECHO tarjoaa laajan valikoiman moottorisahoja eri käyttötarkoituksiin, kuten puiden kaatamiseen, oksien poistamiseen ja puun pilkkomiseen. Yhtiö on myös panostanut voimakkaasti käyttömukavuuteen, joten ECHO-moottorisahat ovat yleensä kevyempiä ja ergonomisempia kuin kilpailijoiden vastaavat mallit.

Tässä artikkelissa tarkastelemme ECHO-moottorisahoja ja niiden soveltuvuutta koti- ja ammattilaiskäyttöön.

Parhaat Echo-moottorisahat

Uittokalusto:
5/5

ECHO CS-4310SX on ammattilaistason moottorisaha, joka on varustettu poikkeuksellisilla ominaisuuksilla ja on luokkansa kevyin, painoltaan vain 4,3 kg. Moottorissa on luotettava esipuhdistin ja suuri ilmansuodatin, mikä varmistaa erinomaisen teho/paino -suhteen, voimakkaan kiihtyvyyden ja väännön. 2,3 kW moottorin ansiosta se sopii täydellisesti ammattilaisille, ja usein moottorisahaa käyttäville henkilöille. 

Moottorisahassa on 42,9 cm³ moottori, 13 tuuman/33 cm laippa, 0,325″ ketju 56 lenkillä ja 1,3 mm paksuudella. CS-4310SX:llä on lisäksi ominaisuuksia, kuten puolipuristinventtiili, sivulla oleva ketjun kiristys ja putoamissuojatut mutterit.

Uittokalusto:
5/5

Echo CS-621SX on yksi markkinoiden tehokkaimmista moottorisahoista, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja usein sahaaville. Sen erinomaiset vääntö- ja leikkuutehot tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin sahaustöihin. 

Tämän moottorisahan käyttöä helpottavat monipuoliset ominaisuudet, kuten puolipuristinventtiili, ketjun kiristys sivulla ja putoamaissuojatut laippamutterit. Moottorissa on ilman esipuhdistin ja suuri ilmansuodatin, mikä takaa moottorisahan erinomaisen teho/painosuhteen, voimakkaan kiihtyvyyden ja väännön. 

Echo CS-621SX on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan moottorisahan tarkkaan sahaustyöhön. Sen kestävyys ja luotettavuus varmistavat, että se pysyy käyttökunnossa vuodesta toiseen.

Uittokalusto:
4/5

Echo CS-3510ES on yksi markkinoiden kevyimmistä ja tehokkaimmista moottorisahoista, joka on suunniteltu vaativille harrastajille ja yleiskäyttöön. Sen digitaalinen sytytysjärjestelmä, automaattinen puolikaasu ja EasyStart-kevytkäynnistys takaavat nopean ja luotettavan käynnistymisen. 

Sahan kokonaispaino on vain 3,7 kg, mikä on mahdollista sen kevyen ja kestävän komposiittirungon ansiosta. Ketjun kiristys on helppoa suoraan sahan sivulta, ja sahaan toimitetaan mukana ohut 1,1 mm ketju

Muut ominaisuudet, kuten tehokas moottorin ilmanpuhdistus ja moottorin ilman esipuhdistin, varmistavat sahan erinomaisen tehon ja kestävyyden. Echo CS-3510ES on loistava valinta harrastajille, jotka tarvitsevat kevyen, tehokkaan ja helppokäyttöisen moottorisahan monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Uittokalusto:
5/5

Echo CS-2511WES on markkinoiden kevyimpiä ja tehokkaimpia takakahvasahoja, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Sen helppokäyttöinen rakenne ja erinomainen teho/painosuhde parantavat työtehokkuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan moniin erilaisiin sahaustöihin. Sahan takakahva helpottaa sen käyttöä, ja sen kuivapaino on vain 2,3 kg ilman laippaa ja ketjua. 

Saha on varustettu 0,19 litran polttoainetankilla ja 0,14 litran öljytankilla. Laipan pituus on 30 cm ja ketjunjakoväli on 3/8 tuumaa. Echo CS-2511WES:n tekniset tiedot osoittavat sen olevan kevyt, tehokas ja erittäin monipuolinen moottorisaha ammattilaisille. Sen laadukas suunnittelu ja valmistus varmistavat sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa.

Uittokalusto:
5/5

ECHO CS-362WES on kevyt ja tehokas erikoissaha, joka on suunniteltu ensiharvennuksiin, puun kaatoon ja myrskytuhojen korjaamiseen. Sahan digitaalinen sytytysjärjestelmä, ES-kevytkäynnistys ja rikastimeen yhdistetty puolikaasu helpottavat sen käynnistämistä. 

Ketjun kiristys kyljessä ja komposiittirunko tekevät sahan käytöstä helppoa ja vaivatonta. Sahan moottorin tilavuus on 35,8 cm³ ja tehokkuus 1,49 kW, painon ollessa vain 3,8 kg. Sahan laippa on 12″/30 cm pitkä ja ketjussa on 47 lenkkiä, joten se on erinomainen valinta myös vaativiin sahauksiin.

Uittokalusto:
5/5

Echo CS-490 on luotettava ja tehokas moottorisaha, joka tarjoaa erinomaisen leikkuutehon ja huippuväännön. Puolipuristin takaa nopean ja luotettavan käynnistyksen, ja säädettävä öljypumppu sekä kaarnarauta takaavat saumattoman käytön. 

Moottorin ilman esipuhdistin lisää moottorin käyttöikää. Sen kevyt paino, 4,7 kg mahdollistaa helpon käsiteltävyyden. Echo CS-490 on monipuolinen ja sopii sekä koti- että ammattikäyttöön. Se tarjoaa luotettavan ja tehokkaan vaihtoehdon puiden kaatamiseen, oksien poistamiseen ja puiden pilkkomiseen.

Uittokalusto:
5/5

Echo CS-390ESX on kevyesti käynnistyvä, tehokas ja kestävä moottorisaha, joka sopii erinomaisesti paljon sahaaville. Sahan SoftStart-kevytkäynnistys ja rikastimen säätö takaavat nopean ja luotettavan käynnistyksen. Kevyt ja kapea runko sekä lyhyt otepituus tekevät sahasta mukavan ja ketterän käyttää.

Kromivahvistettu sylinteri ja Y-port-järjestelmä tarjoavat erinomaisen kiihtyvyyden, pienemmät päästöt ja taloudellisemman polttoaineen kulutuksen. Magnesiumrunko ja laadukkaat laakeroinnit tekevät sahasta kestävän ja ammattikäyttöön soveltuvan. Moottorisahan elinkaari on tavanomaista pidempi, ja saha on varustettu ketjun kylkikiristyksellä sekä kaarnaraudalla. 

Uittokalusto:
5/5

Echo CS-2511TES on markkinoiden kevyin yläkahvasaha, joka on suunnattu ammattilaisille. Sahan tehokas moottori sekä tärinänvaimennin tekevät työskentelystä varmaa ja nopeaa. Sahan käynnistyminen on helppoa ja nopeaa EasyStart-kevytkäynnistyksen, rikastimeen yhdistetyn puolikaasun, sekä digitaalisen sytytysjärjestelmän ansiosta. 

Sahan runko on valmistettu komposiitista ja ketjun kiristys tapahtuu helposti moottorisahan kyljestä. Echo CS-2511TES saha on erittäin kevyt, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja erittäin ergonomisen. Sahan tekniset tiedot sisältävät mm. 25 cm laipan pituuden, 3/8 ketjunjaon ja 2,3 kg kuivapainon

Usein kysytyt kysymykset:

Echo on erittäin arvostettu brändi moottorisahojen markkinoilla, ja sen sahat ovat saaneet paljon positiivista palautetta ammattilaisilta ja harrastajilta ympäri maailman.

Echo-sahat ovat tunnettuja niiden kestävyydestä, suorituskyvystä, helppokäyttöisyydestä ja vähäpäästöisyydestä. Siksi voidaan sanoa, että Echo on erinomainen valinta moottorisahan ostajille, jotka etsivät laadukasta, luotettavaa ja ympäristöystävällistä sahaa.

Echo CS-2511WES moottorisaha on erittäin korkealaatuinen ja suorituskykyinen moottorisaha, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se on erittäin kevyt ja tehokas, mikä tekee siitä helpon ja nopean käsitellä. Lisäksi sen tärinänvaimennusjärjestelmä ja matalat päästöt tekevät siitä ympäristöystävällisen ja käyttäjäystävällisen.

Echo on myös tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään, joten se on hyvä valinta, jos etsit korkealaatuista moottorisahaa.

Moottorisahan valinta riippuu käyttötarkoituksesta, käyttäjän koosta ja voimakkuudesta, tehosta, koosta ja painosta, käynnistystavasta, merkistä ja takuusta. Ammattilaiset tarvitsevat tehokkaampia ja kestävämpiä sahoja, kun taas kevyemmät ja pienemmät sahat ovat riittäviä kotikäyttöön. Kevytkäynnistysominaisuus ja värinänvaimennus ovat myös hyödyllisiä. Oikean moottorisahan valitseminen varmistaa turvallisen käyttökokemuksen.

Jos käytät moottorisahaa paljon, etsi sahaa, jossa on hyvä ergonomia ja värinänvaimennus vähentämään käyttäjän rasitusta. Tehokkaampi saha nopeuttaa työtä, mutta polttoainetaloudellisuus on myös tärkeää huomioida.

Lisäksi kannattaa etsiä moottorisahaa, joka on kevyt ja helposti käsiteltävä, mutta tarpeeksi suuri leikkaamaan kaikki tarvittavat puut. Hyvä takuu ja huoltopalvelut ovat myös tärkeitä, koska usein käytetty saha vaatii huoltoa ja varaosia.

Jaa tämä artikkeli:

Suosittuja artikkeleita:​

Teslasuomi.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

→ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia