ECHO moottorisahat vertailussa (2024)

Moottorisahat ovat kehittyneet vuosien varrella, ja nykyaikaiset mallit ovat monipuolisempia ja tehokkaampia kuin koskaan ennen. Ne ovat erittäin tärkeitä työkaluja monille eri aloille, kuten rakentamiselle, puunhoidolle, sekä maa- ja metsätaloudelle. Moottorisahoja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten oikean moottorisahan valitseminen riippuu käyttötarkoituksesta ja käyttäjän tarpeista. 

Sähkömoottorilla varustetut sahat ovat yleensä hiljaisempia ja helpommin ylläpidettäviä, kun taas polttomoottorikäyttöiset sahat ovat yleensä tehokkaampia ja soveltuvat paremmin raskaaseen käyttöön.

Arvostelimme näitä ECHO moottorisahoja

Paras yläkahvasaha ammattilaiselle

Voimakas ja tehokas moottorisaha paljon sahaavalle

Kevyt ja tasapainoinen moottorisaha tehokkaammalla moottorilla

Tehokas, kätevä & kevyt erikoissaha ensiharvennuksille, puunkaatoon ja myrskytuhojen korjaamiseen

Takakahvasaha ammattilaiselle

Tehokas ja tasapainoinen moottorisaha harrastajalle ja yleiskäyttöön

Ylivoimainen leikkuuteho ja huippuluokan vääntö.

Tehokkaalla 2,3 kW moottorilla ammattilaiselle ja paljon sahaavalle

ECHO-moottorisahat ovat erittäin suosittuja sekä koti-, että ammattikäytössä. Ne ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystään, kestävyydestään ja käyttömukavuudestaan. ECHO tarjoaa laajan valikoiman moottorisahoja eri käyttötarkoituksiin, kuten puiden kaatamiseen, oksien poistamiseen ja puun pilkkomiseen. Yhtiö on myös panostanut voimakkaasti käyttömukavuuteen, joten ECHO-moottorisahat ovat yleensä kevyempiä ja ergonomisempia kuin kilpailijoiden vastaavat mallit.

Tässä artikkelissa tarkastelemme ECHO-moottorisahoja ja niiden soveltuvuutta koti- ja ammattilaiskäyttöön.

Vuoden 2024 parhaat Echo-moottorisahat

Paras yläkahvasaha ammattilaiselle

Echo CS-2511TES on markkinoiden kevyin yläkahvasaha, joka on suunnattu ammattilaisille. Sahan tehokas moottori sekä tärinänvaimennin tekevät työskentelystä varmaa ja nopeaa. Sahan käynnistyminen on helppoa ja nopeaa EasyStart-kevytkäynnistyksen, rikastimeen yhdistetyn puolikaasun, sekä digitaalisen sytytysjärjestelmän ansiosta.

Ominaisuudet:

Voimakas ja tehokas moottorisaha paljon sahaavalle

Echo CS-390ESX on kevyesti käynnistyvä, tehokas ja kestävä moottorisaha, joka sopii erinomaisesti paljon sahaaville. Sahan SoftStart-kevytkäynnistys ja rikastimen säätö takaavat nopean ja luotettavan käynnistyksen. Kevyt ja kapea runko sekä lyhyt otepituus tekevät sahasta mukavan ja ketterän käyttää.

Ominaisuudet:

Kevyt ja tasapainoinen moottorisaha tehokkaammalla moottorilla

Echo CS-490 on luotettava ja tehokas moottorisaha, joka tarjoaa erinomaisen leikkuutehon ja huippuväännön. Puolipuristin takaa nopean ja luotettavan käynnistyksen, ja säädettävä öljypumppu sekä kaarnarauta takaavat saumattoman käytön.

Ominaisuudet:

Tehokas, kätevä & kevyt erikoissaha ensiharvennuksille, puunkaatoon ja myrskytuhojen korjaamiseen

ECHO CS-362WES on kevyt ja tehokas erikoissaha, joka on suunniteltu ensiharvennuksiin, puun kaatoon ja myrskytuhojen korjaamiseen. Sahan digitaalinen sytytysjärjestelmä, ES-kevytkäynnistys ja rikastimeen yhdistetty puolikaasu helpottavat sen käynnistämistä.

Ominaisuudet:

Takakahvasaha ammattilaiselle

Echo CS-2511WES on markkinoiden kevyimpiä ja tehokkaimpia takakahvasahoja, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Sen helppokäyttöinen rakenne ja erinomainen teho/painosuhde parantavat työtehokkuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan moniin erilaisiin sahaustöihin. Sahan takakahva helpottaa sen käyttöä, ja sen kuivapaino on vain 2,3 kg ilman laippaa ja ketjua.

Ominaisuudet:

Tehokas ja tasapainoinen moottorisaha harrastajalle ja yleiskäyttöön

Echo CS-3510ES on yksi markkinoiden kevyimmistä ja tehokkaimmista moottorisahoista, joka on suunniteltu vaativille harrastajille ja yleiskäyttöön. Sen digitaalinen sytytysjärjestelmä, automaattinen puolikaasu ja EasyStart-kevytkäynnistys takaavat nopean ja luotettavan käynnistymisen.

Ominaisuudet:

Ylivoimainen leikkuuteho ja huippuluokan vääntö.

Echo CS-621SX on yksi markkinoiden tehokkaimmista moottorisahoista, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja usein sahaaville. Sen erinomaiset vääntö- ja leikkuutehot tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin sahaustöihin.

Ominaisuudet:

Tehokkaalla 2,3 kW moottorilla ammattilaiselle ja paljon sahaavalle

ECHO CS-4310SX on ammattilaistason moottorisaha, joka on varustettu poikkeuksellisilla ominaisuuksilla ja on luokkansa kevyin, painoltaan vain 4,3 kg. Moottorissa on luotettava esipuhdistin ja suuri ilmansuodatin, mikä varmistaa erinomaisen teho/paino -suhteen, voimakkaan kiihtyvyyden ja väännön. 2,3 kW moottorin ansiosta se sopii täydellisesti ammattilaisille, ja usein moottorisahaa käyttäville henkilöille.

Ominaisuudet:

Miksi valita ECHO moottorisahat?

ECHO:n moottorisahat ovat tunnettuja huippuluokan leikkuutehostaan ja kestävyydestään. Niissä on innovatiivisia ominaisuuksia, kuten värinänvaimennusjärjestelmä, automaattinen voitelujärjestelmä, inertia-ketjujarru, elektroniset ohjausjärjestelmät sekä patentoitu G-Force-teknologia, joka vähentää moottorin huollon tarvetta merkittävästi.

Käyttömukavuutta ja hallintaa parantaa myös värinänvaimennusteknologia sekä selkeästi ryhmitellyt hallintalaitteet, jotka tekevät sahan käytöstä helppoa. ECHO:n moottorisahat, kuten kaikki muutkin yrityksen laitteet, on rakennettu korkealaatuisista osista ja ammattitaidolla, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistaan. Ne täyttävät tiukat japanilaiset laatuvaatimukset ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä, joten ne soveltuvat niin karsimiseen, kaatamiseen kuin sahaukseenkin.

Tietoa ECHO:sta

ECHO:n tuotteet ovat erityisiä paitsi maailmanlaajuisesti tunnetuista moottoreista ja laatustandardeista, myös niiden ympäristöystävällisyyden vuoksi.

ECHO on maailman johtava vähäpäästöisten moottoreiden valmistaja ja pyrkii tekemään moottoreistaan mahdollisimman tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Tämä tarkoittaa matalaa päästötasoa, hiljaista toimintaa, vähäistä värinää, keveyttä ja korkeaa kestävyyttä kuitenkaan tinkimättä tehosta, josta ECHO on tunnettu. Vuosikymmenten kokemuksensa ansiosta ECHO pystyy vastaamaan tiukentuviin päästörajoituksiin ja kehittämään moottoreita, joiden hiilijalanjälki on erittäin pieni ja polttoainetalous erinomainen.

Ensimmäinen voimapuhallin maailmassa

1970-luvulla maailman ensimmäisen voimapuhaltimen kehittämisestä lähtien ECHO on ollut teknologian kehityksen etulinjassa. Nykyään markkinoiden tehokkain PB-8010-puhallin on osoitus tästä. ECHO:n puhaltimissa on monia huippuluokan ominaisuuksia, jotka on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja tehokkuutta ajatellen.

High Torque

High Torque -järjestelmä säätelee pyörimisnopeutta ja voimaa leikattavan materiaalin tiheyden mukaan. Tämä mahdollistaa yhtenäisen leikkuujäljen siirryttäessä esimerkiksi kevyestä ruohosta tiheään pensaikkoon, jolloin työskentely nopeutuu ja työt valmistuvat sujuvasti.

Kääntyvä kahva

ECHO on kehittänyt kääntyvän kahvan, jotta pensasaitojen leikkaaminen olisi mahdollisimman miellyttävää. Käytettävissä on viisi eri asentoa, jotta optimaalinen mukavuus löytyy aina leikkuukulman mukaan.

Rotational Control

ECHO:n käsikäyttöisissä puhaltimissa on putkessa hienoinen kaarre erittäin tärkeästä syystä. Tavalliset puhaltimet aiheuttavat käytön aikana vedon käyttäjän jalkaa kohti, mikä vaatii jatkuvaa ponnistusta puhaltimen pitämiseksi suorassa. ECHO:n innovatiivisen Rotational Control -ominaisuuden ansiosta tämä voima kumoutuu, ja putkessa on lievä veto poispäin käyttäjän jalasta, joten puhallin pysyy suorassa ilman ylimääräistä vaivaa.

ECHO:n tavoitteena on aina ollut tarjota käyttäjille innovatiivisia ja suorituskykyisiä työkaluja, jotka tekevät työstä tehokasta ja mukavaa. Olipa kyseessä sahaus, puhaltaminen tai leikkaaminen, ECHO:n valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

ECHO-moottorisahojen jälleenmyyjät

Echo-moottorisahat tunnetaan ympäri maailmaa laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Ne on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, ja ne toimivat päivästä toiseen luotettavasti. Lisäksi ne noudattavat viimeisimpiä ympäristönsuojelun ohjeita ja vaatimuksia. ECHO tarjoaa korkealaatuisia ja luotettavia moottorisahoja niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisillekin, ja niissä on aina viiden vuoden takuu kuluttajakäytössä sekä kahden vuoden takuu ammattilaiskäytössä. Tämä on taattua japanilaista ECHO-laatua!

Uittokalusto Oy on luotettava metsäalan kauppa, joka on toiminut vuodesta 1918 lähtien. Yritys on tunnettu siitä, että se on innovatiivinen ja tarjoaa laajan tuotevalikoiman metsänhoitoon, metsästykseen ja muihin tarpeisiin. Grube KG Forstgerätestelle -konserniin kuuluva Uittokalusto on asiakastoiveiden mukaisesti laajentanut tuotevalikoimaansa kattamaan nykyajan tarpeet. Lisäksi sen valikoimista löytyy myös kansainvälisiä tuotteita Grube KG:ltä ja sisaryritykseltä SKOGMA:lta.

Kun etsit laadukasta ja luotettavaa moottorisahaa, ECHO on varma valinta. Löydät ECHO-moottorisahat Uittokalusto.fi-sivustolta, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta.

Usein kysytyt kysymykset

Echo on erittäin arvostettu brändi moottorisahojen markkinoilla, ja sen sahat ovat saaneet paljon positiivista palautetta ammattilaisilta ja harrastajilta ympäri maailman.

Echo-sahat ovat tunnettuja niiden kestävyydestä, suorituskyvystä, helppokäyttöisyydestä ja vähäpäästöisyydestä. Siksi voidaan sanoa, että Echo on erinomainen valinta moottorisahan ostajille, jotka etsivät laadukasta, luotettavaa ja ympäristöystävällistä sahaa.

Echo CS-2511WES moottorisaha on erittäin korkealaatuinen ja suorituskykyinen moottorisaha, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se on erittäin kevyt ja tehokas, mikä tekee siitä helpon ja nopean käsitellä. Lisäksi sen tärinänvaimennusjärjestelmä ja matalat päästöt tekevät siitä ympäristöystävällisen ja käyttäjäystävällisen.

Echo on myös tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään, joten se on hyvä valinta, jos etsit korkealaatuista moottorisahaa.

Moottorisahan valinta riippuu käyttötarkoituksesta, käyttäjän koosta ja voimakkuudesta, tehosta, koosta ja painosta, käynnistystavasta, merkistä ja takuusta. Ammattilaiset tarvitsevat tehokkaampia ja kestävämpiä sahoja, kun taas kevyemmät ja pienemmät sahat ovat riittäviä kotikäyttöön. Kevytkäynnistysominaisuus ja värinänvaimennus ovat myös hyödyllisiä. Oikean moottorisahan valitseminen varmistaa turvallisen käyttökokemuksen.

Jos käytät moottorisahaa paljon, etsi sahaa, jossa on hyvä ergonomia ja värinänvaimennus vähentämään käyttäjän rasitusta. Tehokkaampi saha nopeuttaa työtä, mutta polttoainetaloudellisuus on myös tärkeää huomioida.

Lisäksi kannattaa etsiä moottorisahaa, joka on kevyt ja helposti käsiteltävä, mutta tarpeeksi suuri leikkaamaan kaikki tarvittavat puut. Hyvä takuu ja huoltopalvelut ovat myös tärkeitä, koska usein käytetty saha vaatii huoltoa ja varaosia.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA ECHO MOOTTORISAHAA?

Tutustu UITTOKALUSTOn mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva ECHO moottorisaha edulliseen hintaan.