Löydä paras Helkama sähköpyörä vertailusta (2024)

Helkama on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita sähkö- ja polkupyöriä Hangon tehtaallaan. Helkama sähköpyörä yhdistää modernin teknologian ja kotimaisen laadun, mikä tekee siitä luotettavan valinnan niin kaupunkiajoon kuin maastopyöräilyynkin.

Vuonna 1905 perustettu Helkama on tunnettu klassisista malleistaan, kuten Oiva ja Jopo, jotka ovat olleet osa suomalaisten arkea jo vuosikymmenten ajan. Nykyään yritys on sähköpyörien edelläkävijä, tarjoten innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä liikkumisratkaisuja. Seuraa Teslasuomi sivustoa, sillä Helkama sähköpyörä tarjous antaa sinulle mahdollisuuden hankkia huippulaadukkaan pyörän edullisempaan hintaan.

Helkama Velox valmistaa, maahantuo ja markkinoi pyöriä, kuuluen Helkama Emotor -perheyrityskonserniin. Helkaman sähköpyörät tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä suositun valinnan monille pyöräilijöille Suomessa ja maailmalla.

Arvostelimme näitä Helkama sähköpyöriä

Paras Helkama sähköpyörä tarjous

Paras valinta työmatkoihin, kaupunkiajeluun ja kauppareissujen tekemiseen

Suomalaisten suosikki Helkama sähköpyörä

Hiilikuiturunkoinen hybridisähköpyörä työmatka-ajoon

Hiilikuituinen sähkötäysjoustopyörä

Vuoden 2024 uutuusmalli

Skandinaavisesti muotoiltu Helkama CE7 on sähköpyöräkaunotar

Paras kaupunkiajeluille

Vuoden 2024 parhaat Helkama sähköpyörät

Paras Helkama sähköpyörä tarjous

Helkama CE10 Sähköpyörä on monipuolinen ja tyylikäs valinta sekä kaupunkiajoon että maastopyöräilyyn. Sen laadukkaat komponentit, tehokas moottori ja pitkäkestoinen akku tekevät pyörästä erinomaisen kumppanin niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille. Pyörän kattava varustelu ja mukava ajoasento lisäävät ajomukavuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.

Ominaisuudet:

Paras valinta työmatkoihin, kaupunkiajeluun ja kauppareissujen tekemiseen

Helkama E7 Sähköpyörä on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, mukavuutta ja pitkäikäisyyttä. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä sopivan niin kaupunkiajoon kuin pidemmille matkoillekin. Kotimainen valmistus ja huippulaadukkaat komponentit takaavat luotettavan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Ominaisuudet:

Suomalaisten suosikki Helkama sähköpyörä

Helkama E7 Sähköpyörä on luotettava, käytännöllinen ja monipuolinen valinta kaikille, jotka etsivät sähköpyörää päivittäiseen käyttöön. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden, sekä kattavat varusteet, jotka tekevät pyöräilystä vaivatonta ja nautinnollista.

Ominaisuudet:

Hiilikuiturunkoinen hybridisähköpyörä työmatka-ajoon

Helkama Carbon H 11v 28″ on erinomainen valinta niin työmatkoille kuin vapaa-ajan ajeluillekin. Sen huippulaadukkaat komponentit, modernit teknologiat ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista hybridisähköpyöristä. Tässä pyörässä yhdistyvät suorituskyky, mukavuus ja käytännöllisyys, tehden siitä luotettavan kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

Ominaisuudet:

Hiilikuituinen sähkötäysjoustopyörä

Helkama Carbon X 12v 29/27,5″ EP801 on sähkömaastopyörä, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja ajomukavuutta. Sen moottori, akku, näyttö, jousitus ja muut komponentit ovat kaikki valittu huolellisesti parhaan mahdollisen ajokokemuksen takaamiseksi. Tämä pyörä on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä sähkömaastopyörää.

Ominaisuudet:

Vuoden 2024 uutuusmalli

Helkama CX 10v 27.5” sähköpyörä on erinomainen valinta monipuoliseen käyttöön, olipa kyseessä kaupunkiajo, työmatkat tai maastopyöräily. Sen tehokas Shimano EP6 -moottori, kestävä akku ja laadukkaat komponentit tekevät siitä luotettavan ja mukavan ajokokemuksen tarjoavan sähköpyörän.

Ominaisuudet:

Skandinaavisesti muotoiltu Helkama CE7 on sähköpyöräkaunotar

Helkama CE7 7v 28″ on erinomainen valinta kaupunkiajoon ja työmatkapyöräilyyn. Sen tehokas Shimano Steps E6110 -moottori ja suuri Shimano BT-E8010 -akku tarjoavat pitkän toimintasäteen ja sujuvan ajokokemuksen. Monipuolinen Shimano SC-E6100 -näyttö ja helppokäyttöiset säätimet tekevät pyörän käytöstä vaivatonta. Turvallisuudesta huolehtivat hydrauliset jarrut ja pistosuojatut renkaat, ja ajomukavuutta lisää Suntourin etujousitus. AtranVeloSystem (AVS) tarjoaa käytännöllisiä lisävarusteita, jotka tekevät pyörästä monipuolisen ja helposti mukautuvan erilaisiin tarpeisiin.

Ominaisuudet:

Paras kaupunkiajeluille

Helkama CE7 7v 28″ on erinomainen sähköpyörä, joka yhdistää laadukkaat komponentit ja innovatiiviset teknologiat. Tämä pyörä on suunniteltu erityisesti kaupunki- ja työmatkapyöräilyyn, ja se tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta ja monipuolisuutta.

Ominaisuudet:

Helkama on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys

Helkama on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1905. Alkujaan Heikki J. Helkaman kauppiastoiminnasta alkanut yritys on vuosien varrella kehittynyt monipuoliseksi konserniksi. Helkama on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka ovat olleet suomalaisten arjessa mukana jo yli vuosisadan. Hangon tehtaassa pyörätuotanto alkoi vuonna 1953, ja nykyään Helkama valmistaa vuosittain yli 25 000 pyörää, mukaan lukien suositut Helkama sähköpyörät.

Helkama Velox, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi polkupyöriä, on osa Helkama Emotor -konsernia. Konserniin kuuluu myös Helkama Bica, joka valmistaa kaapeleita, sekä Adwatec, joka valmistaa tehoelektroniikan vesijäähdytysjärjestelmiä. Lisäksi Helkama-yhtiöihin kuuluvat Skodan maahantuontia ja autovuokrausta harjoittava Helkama-Auto sekä kiinteistöliiketoimintaa harjoittava Helkama-Kiinteistöt Oy. Helkaman monipuolinen toiminta ja pitkä historia kertovat yrityksen kyvystä sopeutua ja kasvaa muuttuvassa maailmassa.

Helkama on ollut pyöräilyn edelläkävijä jo vuosikymmenten ajan. Vuonna 2003 valmistettiin ensimmäiset Helkama sähköpyörät, ja nykyään sähköpyörät muodostavat yli puolet yrityksen liikevaihdosta. Helkama sähköpyörät valmistetaan kokonaan Hangon tehtaalla, jossa laatu ja kestävyys ovat keskeisiä arvoja. Helkama panostaa edelleen voimakkaasti sähköpyörien kehitykseen ja kasvuun, mikä tekee yrityksestä merkittävän toimijan modernin ja kestävän liikkumisen alalla.

Helkaman pyörät

Helkama tunnetaan laadukkaista ja kestävästi valmistetuista pyöristään, jotka valmistetaan Hangon tehtaalla. Tehdas, joka hyödyntää fossiilivapaata energiaa ja aurinkosähköä, mahdollistaa tehokkaan ja vastuullisen tuotannon. Helkaman sähköpyörät, jotka on suunniteltu kestämään Suomen vaativat sääolosuhteet, tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen ja viiden vuoden runkotakuun. Nyt on hyvä aika hyödyntää Helkama sähköpyörä tarjous ja hankkia laadukas pyörä edullisesti.

Helkama-pyörien valmistusprosessi perustuu suomalaiseen käsityöhön ja pitkään kokemukseen. Hangon tehtaalla kaksi työntekijää työskentelee yhdessä yhden pyörän parissa, varmistaen laadukkaan lopputuloksen. Jokainen Helkama sähköpyörä kulkee keskimäärin 20 osaavan käsiparin kautta ennen kuin se on valmis. Helkaman laaja mallisto sisältää erilaisia pyöriä, kuten klassiset jopot, vakiopyörät kuten Aino ja Oiva, sekä ammattikäyttöön suunnitellut mallit. Kaikille Hangossa valmistetuille pyörille on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka takaa suomalaisen työn laadun.

Helkama panostaa vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tehtaalla pyritään minimoimaan jätteen määrä ja kierrätetään 92 prosenttia tuotannossa käytetyistä materiaaleista. Recserin, Elkerin ja Ringin kaltaiset tuottajayhteisöt auttavat kierrättämään pyörien osat ja materiaalit uusiokäyttöön. Helkama sähköpyörät tarjoavat ympäristöystävällisen liikkumisvaihtoehdon, ja Helkama sähköpyörä tarjous tekee tästä mahdollisuudesta entistä saavutettavamman. Helkaman pyörät on suunniteltu kestämään ja tuottamaan iloa vuodesta toiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Helkama on suomalainen. Se on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia sähkö- ja polkupyöriä Suomessa, erityisesti Hangon tehtaalla.

Sukunimi Helkama saattaa pohjautua skandinaaviseen naisennimeen Helga tai merkitykseen, joka liittyy helatorstain tai helluntain aikoihin poltettuihin helkatuliin.

Helkama-Auto Oy ja Helkama-Kiinteistöt Oy ovat Helkama Emotorin, Suomen Koneliikkeen ja Uutteran yhteisessä omistuksessa.

Kaikki Helkaman polkupyörät on suunniteltu Suomessa, Hangossa. Suurin osa pyöristä, mukaan lukien kaikki sähköpyörät, jopot ja muut perinteiset mallit, valmistetaan edelleen Hangon tehtaalla.