fbpx

Parhaat Fiido sähköpyörät vertailussa 2024

Fiido sähköpyörät tunnetaan taiteellisesta ja innovatiivisesta muotoilustaan, joka on saanut arvostettuja palkintoja, kuten IF Design Awardin ja Red Dot Design Awardin. Jokainen Fiidon sähköpyörä on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen ajokokemus, mikä tekee niistä erottuvia markkinoilla. Fiidon sähköpyörät ovat saatavilla erittäin kilpailukykyisin hinnoin, alkaen 399 eurosta, ja usein tarjolla on alennuksia jopa 600 euroon asti.

Fiido asettaa pyöränsä monien tiukkojen testien alaiseksi varmistaakseen niiden laadun ja kestävyyden. Pyörien runkojen väsymistestaus tehdään sekä pysty- että vaakasuunnassa. Lisäksi Fiidon pyörät käyvät läpi dynaamisia kuormitustestejä ja tärinätestejä useilla värähdyspisteillä. Pyörien komponentteja testataan myös monitoimisilla isku- ja pudotustesteillä, ja jokainen malli joutuu selviytymään yli 5000 kilometrin tienkoetuksesta ennen markkinoille tuloa. Lisäksi mäkikiipeilytestit 25% kallistuksella varmistavat moottorien ja ohjausyksiköiden kestävyyden.

Fiido panostaa myös erinomaiseen asiakaspalveluun ja käyttäjäkokemukseen. SSL-salatut maksut, takuut ja nopea asiakaspalvelu ovat osa Fiidon tarjoamaa kokonaisvaltaista palvelua. Lisäksi 30 päivän palautusoikeus ja nopea toimitus tekevät ostokokemuksesta vaivatonta. Fiido-sovellus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden hallita pyöräänsä ja liittyä Fiido-yhteisöön, luoden näin vahvan yhteisöllisyyden tunteen ja lisäten käyttäjien tyytyväisyyttä.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Arvostelimme nämä Fiido sähköpyörät

Kevyin Red Dot -palkinnon voittanut sähköpyörä

Markkinoiden hienoin taitettava sähköpyörä

Urban commuter -sähköpyörä vääntöanturilla, vain 18 kg

Kustannustehokkain maastoajoon tarkoitettu paksurenkainen sähköpyörä

400 km, paksut renkaat, nelimäntäiset jarrut, metsästys- ja kalastussähköpyörä.

Vuoden 2024 parhaat Fiido sähköpyörät

Kevyin Red Dot -palkinnon voittanut sähköpyörä

Fiido Air Carbon Fiber E-bike on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kevyttä, tyylikästä ja suorituskykyistä sähköpyörää. Sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten huoltovapaa hihnavetojärjestelmä ja älykäs käynnistysjärjestelmä, tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin kaupunkiajoon kuin pidemmille pyöräretkillekin. Yhteistyössä eu.fiido.comin kanssa voimme tarjota tämän huipputuotteen suomalaisille pyöräilijöille kilpailukykyiseen hintaan.

Ominaisuudet:

Markkinoiden hienoin taitettava sähköpyörä

Fiido X Folding Electric Bike With Torque Sensor on vaikuttava ja monipuolinen taitettava sähköpyörä, joka sopii erinomaisesti sekä kaupunkikäyttöön että pidemmille matkoille. Sen kehittyneet ominaisuudet, kuten vääntömomenttianturi, magnesiumseosrunko ja pitkä kantama, tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja tyylikästä sähköpyörää.

Ominaisuudet:

Urban commuter -sähköpyörä vääntöanturilla, vain 18 kg

Fiido E-Gravel C21 Electric Bike on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kevyttä, tehokasta ja kohtuuhintaista sähköpyörää. Tämä pyörä yhdistää perinteisen polkupyörän estetiikan ja modernit älyominaisuudet, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin sekä kaupunki- että maastopyöräilyyn. Fiido E-Gravel C21 tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja täyttää vaativimmankin pyöräilijän tarpeet.

Ominaisuudet:

Kustannustehokkain maastoajoon tarkoitettu paksurenkainen sähköpyörä

Fiido M1 Pro Fat Tire Electric Bike on monipuolinen ja luotettava sähköpyörä, joka sopii erilaisiin ajotarpeisiin ja -olosuhteisiin. Sen tehokas moottori, pitkä toimintasäde ja mukavat ajo-ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin kaupunkiin kuin maastoon. Fiido M1 Pro hinta-laatusuhde, kestävyys ja käytännöllisyys tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista sähköpyöristä.

Ominaisuudet:

400 km, paksut renkaat, nelimäntäiset jarrut, metsästys- ja kalastussähköpyörä.

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kestävää, pitkäkestoista ja monipuolista sähköpyörää. Pyörä tarjoaa vaikuttavan kantaman, mukavan ajokokemuksen ja monia älykkäitä toimintoja, jotka tekevät siitä helppokäyttöisen ja luotettavan.

Ominaisuudet:

Fiido yrityksenä - Eteenpäin kehittyvä ajo

Fiido uskaltaa ajatella mahdotonta ja tehdä sen mahdolliseksi. Tämä luovuus ja rohkeus luoda jotain uutta on se, mikä ajaa eteenpäin.

Fiido on ammattimainen tiimi, joka rakastaa pyöräilyä ja kieltäytyy olemasta keskinkertainen. Vuonna 2017 perustetusta tiimistä on kasvanut monimuotoinen, yli 200 hengen tiimi, johon kuuluu ihmisiä monista maista, kuten Kiinasta, Yhdysvalloista ja Ranskasta. Villejä ideoita leikitään, mutta ammattitaidolla.

Kun yhdistetään muotoilu ja teknologia, mietitään aina, mitä voitaisiin tehdä lisää, jotta sinä ja Fiido pyörä voisitte olla enemmän synkronissa ja erottua joukosta.

Kaikki sähköisen liikkuvuuden brändit eivät voi väittää omaavansa ammattimaista tuotekehitystiimiä, eksklusiivisia teknologiapatentteja, täydellistä toimitusketjua ja kokonaista testauslaboratoriota. Yli 350 000 käyttäjää ovat paras todistus siitä, kuinka vakavasti suhtaudutaan laadunvarmistukseen.

Kun ostat Fiido-tuotteen, saat paitsi sähköpyörän tai -skootterin, myös täyden palvelutuen alan asiantuntijoilta ja jälkimyyntitiimiltä.

Rakastetaan kommunikoida käyttäjien kanssa, ja siksi kehitetään jatkuvasti kattavampia ja kätevämpiä tapoja tavoittaa heidät, mukaan lukien Facebook-ryhmät, yhteissuunnitteluyhteisöt, sovellukset ja paljon muuta. Arvon luominen käyttäjille on aina ollut ensisijainen tavoite.

Muutos on sekä pelottavaa että jännittävää. Miksi muuttua? Koska erojen luominen mahdollistaa kehityksen. Olipa kyseessä lapsi, nuori aikuinen, keski-ikäinen tai vanhus; asuitpa yksin tai perheesi kanssa, voit olla varma, että löydät sopivan tuotteen Fiidosta. On kunnia ja hieno ajatus voida tutkia elämän eri vaiheita kanssasi.

Pätevyys ja kokemus antavat luottamusta sanoa tämä ylpeänä: mitä ikinä keksitkään, löydät sen Fiidon tuotteista. Ja mitä et osaa odottaa, löydät senkin Fiidon tuotteista. Positiivinen yllätys käyttäjille on aina tavoitteena.

Kuunnella, pohtia ja toimia – tämä on Fiidon tapa tehdä liiketoimintaa. Sen sijaan että myytäisiin aggressiivisesti, halutaan kehittyä olemalla ystäviä käyttäjien kanssa ja kuunnella heidän ideoitaan ja ehdotuksiaan.

Lupauksena on ottaa vastuu jokaisesta tuotteesta. Tiedetään tarkalleen, mitä tehdään ja minkä vaikutuksen jokainen Fiido-tuote tekee jokaisen käyttäjän elämään. Tarvitsetpa nyt tai tulevaisuudessa, voit olla varma, että Fiido on aina täällä.

Fiido sähköpyörien valintaopas

Fiido sähköpyörät tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. On tärkeää valita sähköpyörä, joka sopii täydellisesti omaan käyttötarkoitukseen. Fiidon mallistosta löytyy sähköpyöriä esimerkiksi työmatkoille, maastoon, kuljetuksiin sekä yleiseen kaupunkiajoon. Jokainen pyörä on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen ajokokemuksen, ja niiden ominaisuudet on hiottu viimeisen päälle.

Fiido sähköpyörien ominaisuuksia

Miksi valita Fiido sähköpyörä?

Fiido sähköpyörien käyttö

Fiido sähköpyörät sopivat monenlaisiin ajotilanteisiin ja -tarpeisiin. Esimerkiksi työmatkalaiset arvostavat pyörien käyttömukavuutta ja nopeutta, kun taas maastoajoon suunnitellut mallit tarjoavat tarvittavaa voimaa ja kestävyyttä vaativille reiteille. Kaupunkiajoon suunnitellut mallit, kuten taittopyörät, ovat erinomaisia kaupunkipyöräilijöille, jotka tarvitsevat kompaktin ja helposti varastoitavan vaihtoehdon.

Fiido sähköpyörien valikoima kattaa monenlaiset tarpeet, ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon niin käytännöllisyys kuin tyylikkyyskin. Näin ollen Fiido tarjoaa loistavan lähtökohdan sähköpyörän valinnalle, riippumatta siitä, minkälaista ajoa suunnittelet.

Usein kysytyt kysymykset

Fiido on Kiinassa toimiva sähköpyörien valmistaja, joka tunnetaan edullisista malleistaan. Yritys sai alun perin hyviä arvosteluja malleistaan C11 ja Fiido X, jotka ovat taittopyöriä.

Fiido-sähköpyörien akut kestävät keskimäärin 2-5 vuotta ennen kuin ne täytyy vaihtaa. Tähän vaikuttavat monet tekijät, kuten akkujen käyttötiheys ja latausolosuhteet. Akku on sähköpyörän sydän, ja sen elinikä on ratkaisevan tärkeä koko pyörän käyttöiän kannalta.

Fiido-sähköpyörät ovat luokitukseltaan IP54, mikä tarkoittaa, että ne kestävät vesiroiskeita kaikista suunnista ja ovat myös suojattuja pölyltä. Fiido-pyörät eivät vahingoitu sateen, mudan tai maasta roiskuvan veden takia, joten niitä voi käyttää huoletta myös sateisella säällä.