fbpx

Fiido X Folding Electric Bike With Torque Sensor arvostelu

eu.fiido.com:
5/5

Fiido X Folding Electric Bike With Torque Sensor on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ja monipuolisimmista taittopyöristä. Fiido on tunnettu innovatiivisuudestaan ja kyvystään vastata käyttäjien tarpeisiin, mikä näkyy selkeästi tämän sähköpyörän suunnittelussa ja ominaisuuksissa. Tässä arvostelussa käymme läpi kaikki Fiido Xkeskeiset piirteet ja ominaisuudet, jotta voit päättää, onko tämä taittopyörä sinulle sopiva valinta.

Fiido Xtarina

Fiido on jatkuvasti pyrkinyt täydellisyyteen, ja tämä näkyy erityisesti Fiido Xkehityksessä. Kun D11-mallin testaajat antoivat palautetta akun varkaussuojan puutteesta, hitsausjälkien huonoudesta ja vääntömomenttianturien puutteesta, Fiido reagoi nopeasti. Uudessa Fiido Xä on langaton lataus, akkuvarkauden esto ja magnesiumseosrunko, joka on valmistettu valuteknologialla. Tämä tekee Fiido Xä tulevaisuuden sähköpyörän, ja se on saanut paljon tunnustusta, mukaan lukien IF-komitean palkinnon ja 1,5 miljoonan dollarin sijoitukset vain kuukaudessa. Kahden vuoden kehitystyön jälkeen Fiido X on markkinoiden hienoin taitettava sähköpyörä.

Fiido Xominaisuudet

Fiido X Folding Electric Bike Real-world Range Testing

Vääntömomenttianturi

Fiido X Folding Electric Bike tarjoaa vaivatonta ajoa Fiidon oman algoritmin ansiosta. Vääntömomenttianturi tekee ajamisesta sujuvaa ja mukavaa, säädellen tehoa automaattisesti poljinvoiman mukaan.

M-muotoinen magnesiumseos

Fiido Xrunko on valmistettu magnesiumseoksesta valuteknologialla, mikä antaa pyörälle ainutlaatuisen ja näyttävän ulkonäön. Tämä tekee pyörästä paitsi kestävän myös erittäin kevyen ja helpon käsitellä.

Piilotettu taittuva runko

Fiido X voidaan taittaa kasaan vain viidessä sekunnissa. Tämä tekee siitä erittäin kätevän kuljettaa ja säilyttää, olitpa sitten matkalla töihin tai säilyttämässä pyörää kotona.

Pitkä kantama

Fiido Xvahva 417.6Wh akku mahdollistaa jopa 130 kilometrin ajomatkan yhdellä latauksella. Tämä tekee siitä ihanteellisen pitkille matkoille ja päivittäiseen käyttöön.

Irrotettava satulatolpan akku

Fiido Xakku on helposti irrotettavissa ja varustettu varkaussuojalla. Tämä lisää pyörän turvallisuutta ja käytännöllisyyttä, erityisesti kaupunkialueilla.

Tekniset tiedot

Fiido X Folding Electric Bike on saatavana kahdella eri moottorivaihtoehdolla: 250W ja 350W. Molemmissa malleissa on Fiidon oma sähköjärjestelmä, 417.6Wh akku ja DMEGC 18650 -akkukennot. Akun latausaika on noin 7 tuntia, ja akku kestää noin 800 lataussykliä. Maksiminopeus on 250W-mallissa 25 km/h ja 350W-mallissa 32 km/h. Vaihteisto on Shimano 7-vaihteinen, ja jarrujärjestelmä on hydraulinen.

Tekniset mittatiedot:

  • Kokonaispituus: 1490 mm
  • Ohjaustangon korkeus: 1020 mm
  • Akseliväli: 975 mm
  • Maksimi istuinkorkeus: 1150 mm
  • Minimi istuinkorkeus: 810 mm
  • Ohjaustangon leveys: 580 mm
  • Taittopituus: 840 mm
  • Taittokorkeus: 740 mm
  • Taittoleveys: 400 mm
  • Sopivat ajajan pituudet: 150 cm – 185 cm

Käytettävyys ja turvallisuus

Fiido X on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja turvalliseksi. Näyttö on modulaarinen ja helposti vaihdettavissa, mikä tekee huollosta nopeaa ja vaivatonta. Pyörä on IP54-suojattu, joten se kestää vesiroiskeita kaikista suunnista ja on pölytiivis. Lisäksi pyörässä on sisäänrakennettu älylukko, joka voidaan avata salasanalla tai mobiilisovelluksella, mikä lisää pyörän turvallisuutta huomattavasti.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.