TENWAYS AGO X arvostelu ja kokemuksia

Tenways.fi:
5/5

Kiinalainen sähköpyörävalmistaja Tenways on vakiinnuttanut maineensa tarjoamalla korkealaatuisia ja edullisia e-pyöriä. Heidän mallistostaan löytyy useita vaikuttavia kaupunkikäyttöön suunniteltuja malleja, kuten CGO 600 ja 800. Uusi tulokas, AGO X Urban, on Tenwaysin mukaan ”SUV-sähköpyörä”, jonka avulla pyöräilijät voivat suunnata asfaltin ulkopuolelle. Katsotaanpa tarkemmin.

Suorituskyky ja Teho

Tenwaysin AGO X:ssä on käytetty 250 watin ja 80 newtonmetrin Bafang M410 keskimoottoria, joka sisältää integroidun vääntömomentin anturin. Anturi tuottaa sileän, saumattoman poljinavustuksen, joka on suhteessa pyöräilijän polkimen painallukseen. Tätä vaikuttavaa moottoria tukee 504 wattitunnin akku, jonka jännite on 36 volttia ja kapasiteetti 14 ampeerituntia. LG:n kennoista koostuva akku on siististi upotettu alaputkeen, ja sen voi tarvittaessa irrottaa. Väri-näyttö näyttää jäljellä olevan akkukapasiteetin sekä monia muita hyödyllisiä tietoja.

Ajomukavuus ja Varusteet

AGO X Urban on varustettu 10-vaihteisella Shimanon voimansiirrolla, jonka avulla voit polkea saumattomasti Bafang-moottorin rinnalla. Shimano hydrauliset levyjarrut edessä ja takana takaavat riittävän jarrutusvoiman sekä maastossa että tiellä. TENWAYS AGO X on varustettu SR SUNTOUR -haarukalla ja Selle Royal -satulalla sekä edessä ja takana olevilla valoilla, jotka täyttävät StVZO-yhteensopivuusvaatimukset. Sisäänrakennettu tavarateline kestää jopa 25 kilogramman kuorman, ja itse sähköpyörän suurin kuormituskyky on 120 kilogrammaa. Kokonaisuutena pyörä painaa alle 30 kilogrammaa.

Ulkonäkö ja Käytännöllisyys

Tenways AGO X on saatavana kolmessa värissä: Ocean Blue, Midnight Black ja Starlight Silver, ja se on varustettu 29-tuumaisilla puhkeamattomilla renkailla. Tenways pysyy uskollisena periaatteelleen tarjota hyvin varusteltu e-pyörä kohtuulliseen hintaan. Tenwaysin verkkosivuilla on jo esillä AGO-X, ja uuden e-pyörän ennakkotilaukset ovat jo käynnissä.

Vakuuttavaa Suorituskykyä ja Luotettavuutta

TENWAYS AGO X erottuu edukseen suorituskykyisellä Bafang M410 keskimoottorilla, jossa on kompakti näyttö helppoa ohjausta varten. 10-vaihteinen takavaihteisto tulee Shimanolta ja tarjoaa 430 prosentin vaihdealueen. Maksimivääntömomentin ollessa 80 Nm, tämä yhdistelmä on ihanteellinen nopeaan kiihdytykseen, raskaiden kuormien kuljettamiseen ja jyrkkien nousujen vaivattomaan voittamiseen maastossa!

aiken tämän mahdollistaa AGO X:n robusti rakenne, joka ilmenee SR Suntourin joustohaarukassa ja 29-tuumaisissa puhkeamattomissa renkaissa, jotka takaavat tarvittavan pidon monenlaisilla tienpinnoilla. Pyörässä on myös etu- ja takavalot, sekä tavarateline, joka voi kantaa 25 kg:n kuorman. Mukana tulevat lokasuojat toimitetaan tällä hetkellä ilmaiseksi tilauksen yhteydessä.

Akku ja Kestävyys

AGO X:n akun kapasiteetti on 504 Wh ja se on siististi integroitu alaputkeen, mutta sen voi irrottaa kätevästi latausta varten. Kokonaispainoltaan noin 29 kg AGO X on melkoinen järkäle! Toimintasäde on kuitenkin jopa 100 km. Tällaiset arvot on hyvä ottaa varauksella, koska monet tekijät, kuten pyöräilijän suorituskyky, sääolosuhteet ja tienpinnan kunto, vaikuttavat niihin.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.