Parhaat MOMAS sähköpyörät vertailussa 2024

Momas on skandinaavinen sähköpyörämerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia ja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivia pyöriä. Merkki tunnetaan edullisuudestaan ja laadukkaista komponenteistaan.

Poistamalla ylimääräiset välikädet valmistajan ja loppukäyttäjän välillä, Momas pystyy tarjoamaan luotettavia ja korkealaatuisia sähköpyöriä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tuotevalikoiman monipuolisuus antaa useammalle mahdollisuuden valita sähköpyörän ympäristöystävälliseksi vaihtoehdoksi autolle, asuipa sitten maaseudulla tai kaupungissa.

Momasin sähköpyörät ovat kasvattaneet suosiotaan Pohjoismaissa, ja monet mallit ovat voittaneet palkintoja erilaisissa testeissä ja kategorioissa yhdistämällä suorituskyvyn ja ajomukavuuden. Momas tarjoaa pyöriä kaikkiin tarpeisiin: kaupunkipyöriä, maastopyöriä, tavarapyöriä, retkipyöriä ja paksurenkaisia pyöriä.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

Arvostelimme näitä MOMAS sähköpyöriä

Näppärä, luotettava ja monipuolinen MOMAS sähköpyörä

Tyylikäs MOMAS hybridi 100 km kantamalla

Norjan eniten myyty sähköpyörä

Kaikin puolin laadukas sekä tehokas MOMAS sähköpyörä

Helppokäyttöinen MOMAS hybridi sähköpyörä

Suorituskykyinen ja luotettava laadukkaiden komponenttien ansiosta.

Helppokäyttöinen MOMAS hybridi sähköpyörä

Vuoden 2024 parhaat MOMAS sähköpyörät

Näppärä, luotettava ja monipuolinen MOMAS sähköpyörä

MOMAS Jason Urban on kaiken kaikkiaan näppärä, luotettava ja monipuolinen sähköpyörä, joka tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen niin kaupunkiliikenteessä kuin maastossa. Keskelle asennettu Bewo-kampimoottori varmistaa optimaalisen tasapainon ja edistyksellisen tekniikan avulla pyörä suoriutuu jyrkistäkin mäistä vaivattomasti.

Ominaisuudet:

Tyylikäs MOMAS hybridi 100 km kantamalla

MOMAS Balance tarjoaa erinomaisen sähköpyöräkokemuksen edulliseen hintaan, joten se on loistava valinta niin kaupungin kaduille kuin maastopoluillekin. Hydrauliset levyjarrut takaavat luotettavan jarrutustehon, ja Samsungin integroitu akku tarjoaa jopa 100 kilometrin kantaman, joten voit nauttia pitkistäkin matkoista huoletta.

Ominaisuudet:

Norjan eniten myyty sähköpyörä

MOMAS Jason+ on Norjan myydyin sähköpyörä, joka on nyt saatavilla Suomessa. Sen päivitetty akku, parannettu moottori ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan sekä kaupunkiajoon että haastavampiin maastoihin. Tämä maastopyörä, joka yhdistää tehokkaan sähkömoottorin ja innovatiivisen teknologian, on tarkoitettu niin teille kuin monenlaisiin maasto-olosuhteisiin.

Ominaisuudet:

Kantama jopa 140 km

Momas Ultimate – Turbo 110 Nm on sähköpyörä, joka yhdistää erinomaisen suorituskyvyn, kestävän rakenteen ja monipuolisuuden. Se on palkittu testivoittaja ja erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista sähkömaastopyörää. Tämä pyörä on saavuttanut suosiota sekä asiantuntijoiden että kuluttajien keskuudessa sen vaikuttavan kiipeilykyvyn ja pitkän toimintasäteen ansiosta.

Ominaisuudet:

Kaikin puolin laadukas sekä tehokas MOMAS sähköpyörä

MOMAS Wayfarer on sähköpyörä, joka tarjoaa laadukkaan ajokokemuksen. Sen tehokas moottori, pitkä toimintasäde ja monipuoliset varusteet tekevät siitä erinomaisen valinnan sekä kaupunkiliikenteeseen että maastopyöräilyyn. Pyörä on suunniteltu sopimaan kaikenlaiseen maastoon, olipa kyseessä sitten kaupunkialue tai epätasainen polku.

Ominaisuudet:

Helppokäyttöinen MOMAS hybridi sähköpyörä

Momas Jason Urban+ erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla laadukkaiden komponenttien yhdistelmän, tehokkaan moottorin ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä pyörä on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja monipuolista sähköpyörää.

Ominaisuudet:

Suorituskykyinen ja luotettava laadukkaiden komponenttien ansiosta.

MOMAS Summit tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, luotettavuutta ja monipuolisuutta. Se on erinomainen valinta seikkailunhaluisille pyöräilijöille, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä. Pyörässä on 36 V 16,75 Ah -akku, jonka kapasiteetti on 603 Wh. Optimaalinen kantama on jopa 120 kilometriä, mikä on riittävä useimpiin päivän mittaisiin retkiin. Täysi lataus kestää noin 7 tuntia, joten voit helposti ladata pyörän yön yli seuraavaa päivää varten.

Ominaisuudet:

Helppokäyttöinen MOMAS hybridi sähköpyörä

MOMAS Aurora on erinomainen sähköpyörä, joka tarjoaa runsaasti arvoa edulliseen hintaan. Sen kestävä runkotakuu, tehokas moottori ja akku, sekä laadukkaat komponentit tekevät siitä loistavan valinnan niin kaupunkiin kuin maastoonkin. MOMAS Aurora on varustettu keskiasennetulla Ultra 80 moottorilla, joka tarjoaa jopa 80 Nm vääntömomentin. Tämä moottori on erityisesti suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, tarjoten tarvittavaa voimaa rinteisiin sekä kestävyyttä haastavissa sääolosuhteissa, kuten lumessa ja sateessa.

Ominaisuudet:

Sähköpyöriä kaikissa hintaluokissa

Päivittäiseen työ- tai koulumatkailuun sähköpyörät ovat kätevä ratkaisu. Akkukäyttöisillä sähkömoottoreilla varustetut pyörät tarjoavat joustavuutta säätää moottorin apua tarpeen mukaan. Olipa kyseessä jyrkkien mäkien kiipeäminen tai raskaiden kuormien kuljettaminen, moottorin apua voi helposti säätää muutamalla napautuksella näytöstä.

Sähköpyörät sopivat myös erinomaisesti treenikavereiksi. Ne auttavat jyrkissä mäissä, mahdollistaen uusien alueiden tutkimisen ja pidemmät ajomatkat kuin muuten olisi mahdollista. Jos on pyöräilykaveri, joka on hieman paremmassa kunnossa, sähköpyörä on täydellinen valinta pysyäksesi yhdessä harjoituksissa!

Paras asia sähköpyörissä on, että ne ovat kaikkien saatavilla. Aiemmin naisten pyörien yhteydessä tunnettu matala runko tekee kaikille helpommaksi nousta pyörän kyytiin ja sieltä pois. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää ruuhkat ja saada hieman liikuntaa työ- tai koulumatkalla.

5 Syytä valita Momas-sähköpyörä

Sähköpyörän käsitteet – Tärkeitä huomioita

MOMAS-sähköpyörä jälleenmyyjät

E-Wheels Europe AB

E-wheels Europe AB on Pohjoismaiden johtavia pienten sähköajoneuvojen jälleenmyyjiä. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman sähköajoneuvoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, mukaan lukien oma E-wheels-tuotesarja ja Momas. Lisäksi yrityksellä on yksinoikeus myydä Kaabo-tuotteita koko Pohjoismaissa, Zero-tuotteita Tanskassa ja Norjassa sekä Airwheel-, Gotway- ja Kingsong-tuotteita Norjassa.

E-wheelsin tavoitteena on tarjota monipuolinen valikoima korkealaatuisia sähköajoneuvoja edulliseen hintaan. Yrityksellä on usean vuoden kokemus alalta, ja se tuo mukanaan Norjassa kehittämäänsä asiantuntemusta koko Pohjoismaihin.

Yrityksellä on oma työpaja, joka tarjoaa nopeaa apua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kiinteät toimitussopimukset PostNordin ja DHL:n kanssa varmistavat tuotteiden nopean ja luotettavan toimituksen kaikkialla maassa. E-wheels pyrkii tarjoamaan sähköajoneuvojen verkkokauppaa asiakkailleen edullisesti, turvallisesti ja nopeasti.

Usein kysytyt kysymykset

Momas-sähköpyörät ovat ihanteellisia työmatkailijoille, koska ne ovat nopeita ja käteviä. Ne voivat kulkea jopa 25 km/h, mikä vähentää liikennejonoissa vietettyä aikaa ja mahdollistaa sujuvan matkanteon ilman aikataulujen seuraamista.

Momas-sähköpyörien käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset verrattuna auton tai joukkoliikenteen kustannuksiin. Sähköpyörän käytöstä koituu ainoastaan akun lataamiseen ja mahdollisiin korjauksiin liittyviä kustannuksia.

Momas-sähköpyörien moottorin optimointi mahdollistaa tasaisen siirtymisen huippunopeudessa ja lisää huippunopeutta 10 %. Tämä tasoittaa nopeuden vaihtelua ja säästää jopa 20 % energiaa.

Ei, sillä Momas-sähköpyörät ovat polkupyöräluokituksen mukaisia (maksimiteho 250 W ja maksiminopeus 25 km/h), joten liikennevakuutusta tai rekisteröintiä ei tarvita.

Momas-sähköpyörät tarjoavat lisävoimaa ja nopeutta moottoriavustuksen ansiosta. Ne mahdollistavat pidemmät ajomatkat ja antavat mahdollisuuden tutustua uusiin paikkoihin. Sähköpyörät sopivat kaikenikäisille, ja ne tekevät pyöräilystä miellyttävämpää sekä tehokkaampaa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA MOMAS SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu E-WHEELSin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva MOMAS sähköpyörä edulliseen hintaan.