MOMAS Balance sähköpyörä arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

MOMAS Balance on erinomainen naisten sähköpyörä, joka tarjoaa tyylikkään ulkoasun ja monipuolisen käyttökokemuksen. Hydrauliset levyjarrut takaavat luotettavan jarrutustehon, ja Samsungin integroitu akku tarjoaa jopa 100 kilometrin kantaman, joten voit nauttia pitkistäkin matkoista huoletta.

Moottori ja teho

Sähköpyörässä on Bewon keskelle asennettu kampimoottori, joka tuottaa 60 Nm:n vääntömomentin. Moottori on optimoitu toimimaan tehokkaasti koko ajan, mikä mahdollistaa sujuvan ja voimakkaan pyöräilyn niin kaupungissa kuin maastossakin. Optimoinnin ansiosta moottori säästää jopa 20 % energiaa, mikä pidentää kantamaa entisestään. Lisäksi Plus-versio nostaa huippunopeuden 40 km/h:iin.

Ajomukavuus ja monipuolisuus

MOMAS Balance -sähköpyörä on suunniteltu erityisesti naisten tarpeisiin. Se sopii niin asfaltille, sorateille kuin poluillekin. Pyörän keskelle asennettu moottori tarjoaa täydellisen tasapainon ja optimaalisen pyöräilykokemuksen. Mukana tulevat pakettiteline, lokasuojasetti ja seisomatuki tekevät siitä erinomaisen valinnan monipuoliseen käyttöön.

Laadukkaat komponentit

Sähköpyörä on varustettu Shimanon vaihteilla ja Tektron hydraulisilla jarruilla, jotka varmistavat sujuvan vaihteensiirron ja tehokkaan jarrutuksen. Näytön avulla voi seurata ajomatkaa, akun tilaa ja nopeutta. Lisäksi pyörässä on SR Suntour Nex -haarukka, CST ClassicZeppelin -renkaat sekä valot edessä ja takana.

Takuu ja lisävarusteet

MOMAS tarjoaa sähköpyörän rungolle 10 vuoden takuun, mikä kertoo sen laadukkaasta valmistuksesta ja kestävyydestä. Pyörän voi varustaa lisätuotteilla, kuten Twoc-äänitorvella, joka lisää turvallisuutta liikenteessä. Pyörä säilyttää laadukkaat ominaisuutensa myös mahdollisten komponenttimuutosten yhteydessä.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA MOMAS SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu E-WHEELSin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva MOMAS sähköpyörä edulliseen hintaan.