MOMAS Jason+ arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Norjan myydyin sähköpyörä on saapunut Suomeen, ja sen nimi on MOMAS Jason+. Tämä maastopyörä, joka yhdistää tehokkaan sähkömoottorin ja innovatiivisen teknologian, on tarkoitettu niin teille kuin monenlaisiin maasto-olosuhteisiin. Sen vaikuttava 110 km toimintasäde ja integroitu akku tekevät siitä erinomaisen kumppanin pidemmillekin matkoille.

MOMAS Jason+ – Uudet päivitykset ja parannukset

MOMAS Jason+ -sähköpyörä on kehittynyt huomattavasti aiemmista malleistaan, mukaan lukien testivoittaja Randolph 2019. Uusi 14 Ah:n ja 504 Wh:n akku tarjoaa huomattavasti pidemmän kantaman, ja uusi moottori on sekä hiljaisempi että energiatehokkaampi. Nämä parannukset eivät ainoastaan lisää ajokokemusta, vaan myös tarjoavat enemmän mahdollisuuksia ajaa sähköpyörää erilaisissa sääolosuhteissa.

Huippuluokan moottori ja akku

MOMAS Jason+ on varustettu Bewon 36 V / 250 W kampimoottorilla, joka tuottaa mukavat 60 Nm vääntöä. Sen 36V 15Ah – 540Wh akku tarjoaa optimaalisissa olosuhteissa jopa 110 km toimintasäteen. Näiden ominaisuuksien ansiosta MOMAS Jason+ on suunniteltu tehokkuutta ja mukavuutta silmällä pitäen.

Monipuolisuus ja suorituskyky

MOMAS Jason+ tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn erityisesti mäkisillä ja haastavilla maastoilla. Bewon tehokas keskiasenteinen kampimoottori takaa optimaalisen tehon, ja sähköpyörän vankka alumiinirunko tarjoaa keveyttä ja kestävyyttä. Varustettu Shimanon voimansiirrolla ja testivoittaneilla komponenteilla, tämä sähköpyörä on Pohjoismaiden paras valinta hintaluokassaan.

Käyttäjäystävällisyys ja mukavuus

MOMAS Jason+ on varustettu säädettävällä vaimennushaarukalla ja kevyellä alumiinirungolla, jotka takaavat mukavan ja vakaan ajokokemuksen. Lisäksi 27,5 tuuman renkaat ja Logan hydrauliset levyjarrut tarjoavat erinomaisen pidon ja hallinnan erilaisissa maasto-olosuhteissa.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA MOMAS SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu E-WHEELSin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva MOMAS sähköpyörä edulliseen hintaan.