Engwe L20 SE 250W 20 arvostelu

Engwe L20 SE 250W 20
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 3% alennusta
Buybestgear.com/fi:
4.5/5

Engwe L20 SE 250W 20″ on sähköpyörä, joka yhdistää mukavuuden, tehokkuuden ja tyylikkyyden. Tämä arvostelu keskittyy tarkastelemaan pyörän ominaisuuksia ja suorituskykyä suomalaisessa ympäristössä. Yhteistyössä Buybestgear.com/fin kanssa, esittelemme yksityiskohtaisen analyysin tästä erinomaisesta sähköpyörästä.

Rakenne ja muotoilu

Engwe L20 SE 250W on varustettu alumiinisella läpimenokehyksellä, joka on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värivaihtoehdossa. Läpimenokehys tekee pyörästä helppokäyttöisen kaikille, erityisesti niille, joille korkean rungon yli hyppääminen on haaste. Tämä tekee pyörästä sopivan eri ikäisille ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan erilaisille käyttäjille.

Moottori ja suorituskyky

Pyörän sydän on 250W harjaton moottori, joka tarjoaa 38 N.M vääntömomentin ja saavuttaa 25 km/h huippunopeuden. Tämä moottori on hiljainen, mutta riittävän voimakas selviytyäkseen kaupunkiliikenteen haasteista, mukaan lukien mäkiset reitit. Takanapamoottori varmistaa sujuvan ja herkkätoimisen ajokokemuksen.

Akun kesto ja lataus

Engwe L20 SE 250Wintegroitu 36 V 15,6 Ah akku on irrotettava ja varustettu lukitusavaimella, mikä lisää turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Yhdellä latauksella avustetussa tilassa pyörä voi saavuttaa jopa 115 kmmatkan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkille pyöräretkille tai päivittäiseen työmatkapyöräilyyn.

Monikielinen käyttöohje

Engwe L20 SE tukee monikielisiä käyttöohjeita, mukaan lukien englanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti ja puola. Tämä varmistaa, että käyttäjät ympäri Eurooppaa voivat hyödyntää pyörän kaikkia ominaisuuksia täydellisesti.

Jakelijan yksinoikeus

Engwe L20 SE on saatavilla yksinomaan Buybestgear-verkkosivustolta Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Tämä tarkoittaa, että vain Buybestgear on valtuutettu myymään tätä tuotetta alueella. Kuluttajien on tärkeää muistaa, että muut verkkosivustot, jotka väittävät myyvänsä Engwe L20 SE -sähköpyörää, eivät ole virallisia jälleenmyyjiä ja voivat tarjota väärennettyjä tuotteita.

Käytännöllisyys ja mukavuus

Engwe L20 SE on suunniteltu tarjoamaan mukavan ajokokemuksen monenlaisissa olosuhteissa. Pyörän etuhaarukan jousitus ja satulan iskunvaimennus tekevät ajosta miellyttävää jopa epätasaisilla teillä. Lisäksi 20 tuuman renkaat parantavat vakautta ja pitoa, mikä on erityisen tärkeää Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Turvallisuus

Pyörässä on mekaaniset levyjarrut, jotka tarjoavat luotettavan jarrutustehon. LED-valot edessä ja takana parantavat näkyvyyttä pimeällä, ja heijastimet lisäävät turvallisuutta entisestään.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.