MOMAS Wayfarer arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

MOMAS Wayfarer on laadukas sähköpyörä, joka vakuuttaa ensisilmäyksellä monipuolisilla ominaisuuksillaan ja suorituskyvyllään. Pyörä on suunniteltu sopimaan kaikenlaiseen maastoon, olipa kyseessä sitten kaupunkialue tai epätasainen polku. Sen rungon muotoilu on tyylikäs ja leveät 6-senttiset renkaat tarjoavat vakaan ajotuntuman.

Teho ja suorituskyky

Yksi MOMAS Wayfarerin vahvuuksista on sen tehokas moottori, joka tuottaa 110 Nm vääntöä. Tämä tarkoittaa, että pyörä pystyy helposti kiipeämään jyrkimmätkin rinteet ja tarjoamaan vaivattoman ajokokemuksen myös raskaammassa maastossa. Moottorin tehoa voidaan säätää tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa sopivan harjoitusvaikutuksen.

Akku ja kantama

Pyörä on varustettu Giant-integroidulla akulla, jonka kapasiteetti on 720 Wh. Tämän ansiosta MOMAS Wayfarer tarjoaa jopa 140 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella, mikä on erinomainen ominaisuus pidemmille matkoille. Akku on sijoitettu rungon sisälle, mikä parantaa pyörän tasapainoa ja vähentää huoltotarvetta.

Ajomukavuus ja varusteet

MOMAS Wayfarer on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Leveät 2,4 tuuman renkaat tarjoavat vakaan ajotuntuman, ja pyörän Suntour-haarukka takaa sujuvan ajon epätasaisillakin alustoilla. Shimano-vaihteisto varmistaa sujuvan vaihteiden vaihdon, ja Tektron hydrauliset jarrut tarjoavat tehokkaan pysäytystehon.

Monipuoliset ominaisuudet

Pyörästä löytyvät myös kaikki tarvittavat varusteet: etu- ja takavalot, pakettiteline sekä lokasuojat. Nämä ominaisuudet tekevät MOMAS Wayfarerista täydellisen valinnan monipuoliseen käyttöön.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA MOMAS SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu E-WHEELSin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva MOMAS sähköpyörä edulliseen hintaan.