MOMAS Summit arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

MOMAS Summit on sähköpyörä, joka on suunniteltu vastaamaan vaativan käyttäjän tarpeita. Se yhdistää suorituskyvyn, luotettavuuden ja tyylikkään muotoilun, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä arjen työmatkoille että viikonlopun seikkailuihin. Tässä artikkelissa tarkastelemme MOMAS Summitia tarkemmin ja käymme läpi sen tärkeimmät ominaisuudet.

Moottori ja akku

MOMAS Summitin moottorina toimii Ananda M230, joka tarjoaa 250 W tehon ja 100 Nm väännön. Tämä kampiakselimoottori on suunniteltu antamaan pyöräilijälle riittävästi tehoa erilaisissa maastoissa. Moottorin maksiminopeus on 25 km/h, mikä tekee siitä laillisen käyttää sähköpyöränä useimmissa maissa.

Pyörässä on 36 V 16,75 Ah -akku, jonka kapasiteetti on 603 Wh. Optimaalinen kantama on jopa 120 kilometriä, mikä on riittävä useimpiin päivän mittaisiin retkiin. Täysi lataus kestää noin 7 tuntia, joten voit helposti ladata pyörän yön yli seuraavaa päivää varten.

Jarrut ja vaihteisto

MOMAS Summit on varustettu Shimanon hydraulisilla levyjarruilla (MT200), jotka tarjoavat erinomaisen pysäytystehon. Tämä on erityisen tärkeää, kun liikutaan vaihtelevassa maastossa tai kun pyörän nopeus kasvaa alamäissä.

Vaihdejärjestelmä koostuu Shimanon vaihteistosta ja 10-vaihteisesta kasetista, mikä mahdollistaa sujuvan ja nopean vaihteenvaihdon. KMC Chain X10NP -ketju täydentää järjestelmän, tarjoten luotettavan ja kestävän suorituskyvyn.

Rungon rakenne ja vaimennusjärjestelmä

MOMAS Summitin runko on valmistettu alumiinista, joka tarjoaa hyvän yhdistelmän kestävyyttä ja keveyttä. Pyörän koko on M, mikä tarkoittaa, että se soveltuu 160–180 cm pitkille ajajille. Rungon lisäksi pyörässä on Suntour SF19-XCM34 -haarukka ja KSP A5-RE -vaimennusjärjestelmä, jotka yhdessä parantavat ajomukavuutta epätasaisilla teillä.

Renkaat ja ohjaus

Pyörässä on 29″ renkaat, joiden leveys on 2,4″. Tämä yhdistelmä antaa hyvän pidon sekä asfaltilla että maastossa. ZOOM-ohjaustanko antaa tarkkaa ja luotettavaa ohjausta, mikä on erityisen tärkeää tiukoissa käännöksissä ja haastavissa maastoissa.

Näyttö ja lisävarusteet

MOMAS Summitissa on Ananda D18 LCD -näyttö, joka tarjoaa ajajalle kaikki tarvittavat tiedot, kuten nopeuden, akun varaustason ja ajetun matkan. Näytön kautta on myös mahdollista hallita sähköavustuksen tasoa.

Vaikka pyörästä puuttuu tuki ja valot, nämä ovat lisävarusteita, jotka voi hankkia tarvittaessa erikseen.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA MOMAS SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu E-WHEELSin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva MOMAS sähköpyörä edulliseen hintaan.