MOMAS Jason Urban arvostelu ja kokemuksia

Ewheels.fi:
4.4/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

MOMAS Jason Urban -sähköpyörä on suunniteltu tarjoamaan miellyttävä pyöräilykokemus niin soralla, asfaltilla kuin poluilla. Keskelle asennettu Bewo-kampimoottori varmistaa optimaalisen tasapainon ja edistyksellisen tekniikan avulla pyörä suoriutuu jyrkistäkin mäistä vaivattomasti. Erittäin tehokkaan kiipeilykykynsä ansiosta Jason Urban sopii hyvin vaihteleville pinnoille ja toimii yhtä hyvin niin lyhyillä kuin pidemmillä matkoilla.

Moottori ja akku

Pyörän sydän, Bewo 36 V/250 W -moottori, mahdollistaa jopa 25 km/h huippunopeuden. Lisäksi pyörässä on Samsungin akku, joka tarjoaa jopa 100 km:n toimintasäteen optimaalisissa olosuhteissa. Keskimääräinen kantama kuitenkin vaihtelee välillä 60-80 km, riippuen maastosta ja ajotavasta.

Innovatiiviset ominaisuudet

MOMAS Jason Urban on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Shimano Altus 8-vaihteisto ja Tektro-jarrut takaavat sujuvan ja luotettavan ajon. Elektroninen näyttö näyttää kaikki olennaiset tiedot, kuten nopeuden, akun tason ja kuljetun matkan. Lisäksi pyörässä on kätevä pakettiteline, lokasuojat, seisomatuki sekä etu- ja takavalot.

Suunniteltu kestämään

Pyörän kevyt alumiinirunko (6061) on sekä kestävä että kevyt, ja Momas tarjoaa sille 10 vuoden runkotakuun. Tästä on helppo päätellä, että valmistaja on itsekin vakuuttunut tuotteensa laadusta. MOMAS Jason Urbanin koko paino on 25 kg, ja se kestää kuljettajan painon aina 120 kg:aan asti.

Käytännöllisyys edellä

Sähköpyörä on varustettu kaikilla olennaisilla ominaisuuksilla, joita sähköpyöräilijä voi tarvita. SR Suntour Nex -haarukka, CST ClassicZeppelin 28×2.0 -renkaat ja Tektron hydrauliset levyjarrut varmistavat, että pyörä suoriutuu kaikissa tilanteissa. King-meter km529-lcd -näyttö antaa kuljettajalle täydellisen hallinnan pyörän ominaisuuksiin.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA MOMAS SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu E-WHEELSin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva MOMAS sähköpyörä edulliseen hintaan.