fbpx

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike arvostelu

eu.fiido.com:
4.8/5

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike on suunniteltu seikkailunhaluisille pyöräilijöille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää sähköpyörää. Tämä paksurenkainen sähköpyörä tarjoaa pitkäkestoista ajomukavuutta ja uskomattoman kantaman, tehden siitä täydellisen kumppanin pitkille matkoille ja raskaiden kuormien kuljettamiseen. Arvostelussa käymme läpi tämän pyörän keskeiset ominaisuudet, suorituskyvyn ja käyttäjäkokemukset.

Suorituskyky ja tekniset tiedot

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike Real-world Range Testing

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike on varustettu tehokkaalla 750W takanavan harjattomalla moottorilla, joka tuottaa 70 Nm vääntömomentin. Tämä mahdollistaa sujuvan ja voimakkaan kiihtyvyyden, joka sopii hyvin myös mäkisille reiteille. Pyörän 696Wh akku tarjoaa yhdellä latauksella jopa 135 km kantaman, ja kolmen akun yhdistelmällä kantama nousee vaikuttavaan 400 kilometriin.

Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiinista, ja se kestää enimmäiskuormitukseksi jopa 200 kg, tehden siitä ihanteellisen raskaiden kuormien kuljettamiseen. Ajomukavuutta lisää mukava Velo-satula, joka on suunniteltu pitkien matkojen taittamiseen.

Käyttäjäkokemukset ja mukavuus

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike on suunniteltu ajatellen käyttäjien tarpeita. IPS-älynäyttö on IP68-luokiteltu, vedenkestävä ja värillinen, tarjoten selkeän näkymän pyörän tilasta ja toiminnoista. Näytön kautta voi myös avata pyörän akun, ja sen voi tarvittaessa vaihtaa helposti, mikä tekee pyörän huoltamisesta helppoa.

Pyörän hydrauliset etuiskunvaimentimet, joissa on 60 mm liikevara, takaavat pehmeän ajon epätasaisillakin teillä. Pyörä on myös varustettu tehokkailla LED-ajovaloilla edessä ja takana, mikä parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä ajettaessa.

Akku ja kantama

Yksi Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike -sähköpyörän suurimmista vahvuuksista on sen laaja kantama. Yhdellä 48V 14,5Ah akulla voi saavuttaa jopa 135 km kantaman, mikä riittää hyvin pitkiin päiväretkiin. Kolmen akun yhdistelmällä kantama kasvaa jopa 400 kilometriin, mikä tekee pyörästä erinomaisen valinnan myös pitkille matkoille ilman lataushuolia.

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike tarjoaa useita avustustasoja (5 PAS-tasoa), joista käyttäjä voi valita tarpeidensa mukaan. Avustustasot ovat ECO, Normal, Sport, Turbo ja Turbo+, jotka tarjoavat eri nopeuksia ja kantamia. ECO-tilassa keskinopeudella 19,6 km/h pyörä saavuttaa maksimissaan 135 km kantaman.

Rakenne ja kestävyys

Pyörän runko on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. Alumiininen runko ja paksut renkaat (26×4.0 tuumaa) tekevät pyörästä erittäin kestävän ja vakaan. Pyörän kokonaispaino on 37,65 kg yhdellä irrotettavalla akulla, mikä tekee siitä hieman raskaan, mutta samalla erittäin vankan ja luotettavan.

Pyörän mittasuhteet (1850x710x1070 mm) ja säädettävä satulan korkeus (810-1040 mm) mahdollistavat mukavan ajoasennon erikokoisille ajajille. Pyörä soveltuu 16 vuotta täyttäneille ja 150-200 cm pitkille ajajille.

Älykkäät toiminnot

Fiido Titan Robust Cargo Electric Bike on varustettu monilla älykkäillä toiminnoilla, jotka tekevät pyörän käytöstä helppoa ja mukavaa. Pyörän voi avata älypuhelimen sovelluksella tai Fiido Mate -älykellolla, mikä tekee siitä erittäin kätevän päivittäiseen käyttöön. Sovelluksen kautta käyttäjät voivat myös seurata reaaliaikaista urheiludataa, kuten syketta ja veren happitasoa, sekä jakaa kokemuksiaan muiden pyöräilijöiden kanssa maailmanlaajuisesti.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.