fbpx

Fiido E-Gravel C21 Electric Bike arvostelu

eu.fiido.com:
5/5

Fiido E-Gravel C21 Electric Bike on sähköpyörä, joka on suunniteltu yhdistämään perinteisen polkupyörän estetiikka ja nykyaikaiset älyominaisuudet. Tämä pyörä on kevyt, tyylikäs ja kohtuuhintainen, ja se on suunniteltu erityisesti kaupunki- ja sorateille. Arvostelumme kattaa kaikki tämän sähköpyörän ominaisuudet, suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen.

Kevyt ja kestävä rakenne

Fiido E-Gravel C21 painaa vain 18 kg, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kevyimmistä sähköpyöristä. Tämä ultra-kevyt paino tekee pyörästä erittäin helppokäyttöisen ja ketterän, mikä on erityisen hyödyllistä kaupunkiajossa ja tiukoissa käännöksissä. Pyörän runko on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka takaa kestävyyden ilman ylimääräistä painoa.

Tehokas moottori ja akkukesto

Fiido E-Gravel C21 Real-world Range Testing

Pyörässä on 250 Wmoottori, joka tarjoaa riittävän tehon kaupunkiajoon ja kevyelle maastoajolle. Moottori on suunniteltu toimimaan hiljaisesti, joten ajokokemus on miellyttävä ilman häiritsevää melua. Fiido E-Gravel C21akku on 208,8 Whkapasiteetilla ja tarjoaa jopa 80 km toimintasäteen yhdellä latauksella. Akku voidaan ladata täyteen vain kolmessa tunnissa, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen jokapäiväiseen käyttöön.

Käyttäjäystävälliset ominaisuudet

Fiido E-Gravel C21on useita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten Yanhaon hydrauliset jarrut, jotka tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman ja paremman hallinnan. Pyörässä on myös L-TWOO 9-vaihteinen vaihteisto, joka mahdollistaa sujuvan vaihteenvaihdon ja mukautuu eri ajotilanteisiin.

Ajo-ominaisuudet ja käyttökokemus

Fiido E-Gravel C21 tarjoaa useita ajotiloja, jotka mukautuvat erilaisiin ajo-olosuhteisiin ja -tarpeisiin:

  • Eco-tila: Pienin tehonkäyttö, ympäristöystävällisin.
  • Normaali-tila: Tasapainoinen teho ja toimintasäde.
  • Sport-tila: Korkeampi teho ja nopeus.
  • Turbo-tila: Maksimaalinen teho ja nopeus.
  • Turbo+ -tila: Suurin mahdollinen teho ja nopeus.

Näiden ajotilojen avulla voit valita juuri sinulle sopivan avustustason, olipa kyseessä sitten pitkä matka tai nopea kaupunkiajo.

Älykäs näyttö ja liitettävyys

Fiido E-Gravel C21on keskeisesti sijoitettu moduulinäyttö, joka on kehitetty käyttämällä matkapuhelinteknologiaa. Tämä näyttö on selkeä ja vedenpitävä, ja sen keskitetty sijainti on suunniteltu parantamaan ajomukavuutta. Näytössä on taustavalaistut painikkeet, jotka tarjoavat paremman näkyvyyden yöllä.

Yhteensopivuus ja lisävarusteet

Pyörän mukana toimitetaan useita lisävarusteita, kuten lokasuojat, seisontatuki, etu- ja takavalot sekä uusi keskellä sijaitseva näyttö. Lisäksi Fiido tarjoaa laajennettavan akun, takatelineen ja etukorin, jotka ovat pian saatavilla erikseen. Nämä lisävarusteet tekevät pyörästä monipuolisemman ja mukautuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kokemuksia ja käyttäjäarvosteluja

Fiido E-Gravel C21 on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltä ympäri maailmaa. Pyörää on kiitelty sen kevyestä rakenteesta, tehokkaasta moottorista ja pitkästä toimintasäteestä. Lisäksi käyttäjät ovat arvostaneet pyörän tyylikästä ulkonäköä ja käytännöllisiä ominaisuuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.