fbpx

Fiido M1 Pro Fat Tire Electric Bike arvostelu

eu.fiido.com:
5/5

Fiido M1 Pro Fat Tire Electric Bike on suunniteltu erityisesti haastaviin maastoihin ja monipuoliseen käyttöön. Tämä sähköpyörä yhdistää tehokkuuden, mukavuuden ja kestävyyden, ja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon niin päivittäiseen liikkumiseen kuin vapaa-ajan seikkailuihin. Tässä arvostelussa perehdymme Fiido M1 Proominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käyttökokemuksiin, jotta voimme antaa kattavan kuvan siitä, miksi tämä sähköpyörä on erinomainen valinta.

Ominaisuudet ja suorituskyky

Real-world Range Testing

Moottori ja teho

Fiido M1 Pro on varustettu tehokkaalla XIONGDA 500W moottorilla, joka on sijoitettu takapyörään. Tämä moottori tarjoaa 50Nm vääntöä, mikä mahdollistaa vaivattoman mäkien nousun ja antaa riittävästi tehoa erilaisiin maastoihin. Moottorin ansiosta pyörän maksiminopeus on 40 km/h, mikä riittää hyvin niin kaupunkiajoon kuin maastopyöräilyyn.

Akku ja toimintasäde

Pyörässä on laadukas 48V 12.8Ah litiumioniakku, joka tarjoaa jopa 89 km toimintasäteen moped-tilassa. Akun latausaika on noin 9 tuntia, ja sen voi helposti irrottaa latausta varten. Akun suorituskyky saattaa hieman heiketä kylmissä olosuhteissa, mutta lämpötilan noustessa se palautuu ennalleen.

Renkaat ja jousitus

Fiido M1 Pro20″ x 4.0 tuuman paksut renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden eri maastoissa, kuten hiekalla, lumella ja pehmeällä maaperällä. Renkaiden matala ilmanpaine parantaa iskunvaimennusta ja mukavuutta. Pyörässä on myös täysi jousitus, joka varmistaa pehmeän ja turvallisen ajon epätasaisilla poluilla ja kivisillä reiteillä.

Runko ja muotoilu

Fiido M1 Prorunko on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta, joka kestää hyvin kulutusta ja antaa pyörälle tukevuutta. Pyörän kantokyky on 120 kg, ja sen kokonaispituus on 1750 mm. Pyörä on helppo taittaa kokoon, mikä tekee sen kuljettamisesta ja säilyttämisestä vaivatonta.

Vaihteet ja jarrut

Pyörässä on 7-vaihteinen vaihteisto, joka mahdollistaa vaihteiden helpon ja tarkan vaihtamisen erilaisissa ajotilanteissa. Jarrutuspuolella Fiido M1 Pro on varustettu 180 mm hydraulisilla levyjarruilla, jotka tarjoavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen.

Käyttöominaisuudet ja käytännöllisyys

Fiido M1 ProIP54 vedenpitävyysluokitus tarkoittaa, että pyörää voi käyttää sateessa, mutta raskasta sadetta ja upottamista on vältettävä. Lisäksi pyörässä on useita ajotiloja (ECO, Normal, Sport), jotka tarjoavat erilaisia nopeuksia ja toimintasäteitä käyttäjän tarpeiden mukaan.

Käyttäjäkokemukset ja käytännön tiedot

Ajomukavuus

Fiido M1 Pro tarjoaa erittäin mukavan ajokokemuksen, kiitos sen paksujen renkaiden ja täyden jousituksen. Pyörän matala painopiste parantaa vakautta ja hallittavuutta, erityisesti epätasaisilla ja teknisillä reiteillä.

Lataus ja akkuhuolto

Akun irrottaminen ja lataaminen on yksinkertaista; irrota vain satulaputki ja voit viedä akun lataukseen. Latausaika on noin 9 tuntia, mikä tarkoittaa, että voit helposti ladata akun yön yli ja se on valmiina käyttöön aamulla.

Säilytys ja kuljetus

Pyörän taittomekanismi tekee sen kuljettamisesta ja säilyttämisestä helppoa. Kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa voit taittaa pyörän kokoon ja säästää tilaa, kun et käytä sitä.

Vertailu muihin tuotteisiin

Fiido M1 Pro erottuu kilpailijoistaan erityisesti monipuolisuutensa ja käytännöllisyytensä ansiosta. Sen tehokas moottori, pitkä toimintasäde ja kestävät komponentit tekevät siitä loistavan valinnan sekä kaupunkiajoon että maastoajoon. Verrattuna muihin saman hintaluokan sähköpyöriin, Fiido M1 Pro tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.