Helkama E7 7V 28″ sähköpyörä arvostelu ja kokemuksia

Kuntokauppa.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Helkama E7 Sähköpyörä on suomalainen huipputuote, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja käytännöllisyyttä arjen tarpeisiin. Tämä arvostelu käsittelee pyörän tärkeimpiä ominaisuuksia ja antaa kattavan kuvan siitä, miksi Helkama E7 on yksi markkinoiden suosituimmista sähköpyöristä.

Moottori

Helkama E7 Sähköpyörän sydän on Shimano Steps E5000 -keskimoottori. Tämä 250 watin ja 40 Nm:n moottori tarjoaa avustusta jopa 25 km/h nopeuteen asti. Moottori on miltei äänetön ja kompakti, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävän ja luonnollisen. Momentintunnistimen ansiosta moottori säätää avustustasoa automaattisesti poljinvoiman mukaan, mikä takaa sujuvan ja tehokkaan polkemisen.

Poljinkeskiön nopeussensori mittaa poljinnopeutta ja lisää avustusta tarpeen mukaan. Tämä teknologia tekee Helkama E7 Sähköpyörästä erinomaisen valinnan sekä kaupunkiajoon että pidemmille matkoille. Voit luottaa siihen, että moottori toimii saumattomasti ja tehokkaasti, mikä lisää ajomukavuutta merkittävästi.

Akku

Helkama E7 Sähköpyörässä on Shimano Steps BT-E6000 -litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 418 Wh ja 11,6 Ah. Akku on sijoitettu kätevästi tavaratelineeseen, mikä tekee sen irrottamisesta ja lataamisesta vaivatonta. Akun kestävyys on huippuluokkaa, sillä se säilyttää tehonsa jopa 1 000 latauskerran jälkeen.

Tavaratelineeseen asennettava akku mahdollistaa myös pyörän esteettisen ja tasapainoisen ulkonäön. Voit ladata akkua joko irrotettuna tai paikallaan pyörässä, mikä lisää käyttömukavuutta ja joustavuutta. Akun latausaika on 80 prosenttiin 3,5 tuntia ja 100 prosenttiin 6,5 tuntia, joten pyörä on nopeasti taas valmiina käyttöön.

Näyttö

Helkama E7 Sähköpyörä on varustettu Shimano SC-E5000 -näytöllä, joka on 1,4 tuuman LCD-näyttö. Tämä kompakti näyttö on helppolukuinen ja tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot yhdellä vilkaisulla. Näytöstä voit seurata muun muassa avustustasoa, nopeutta, matkaa ja akun varaustasoa.

Näyttö toimii myös valintakytkimenä, jonka avulla voit säätää kolmea eri avustustasoa. Lisäksi näyttö tarjoaa walk assist -tilan, joka helpottaa pyörän taluttamista esimerkiksi ylämäessä. Tämä ominaisuus tekee Helkama E7 Sähköpyörästä erittäin käyttäjäystävällisen ja monipuolisen ajoneuvon.

AVS – Käytännöllinen ja modulaarinen

Helkama E7 Sähköpyörässä on AtranVeloSystem (AVS), joka on patentoitu järjestelmä lisävarusteiden turvalliseen kiinnittämiseen. AVS mahdollistaa erilaisten laukkujen ja korejen helpon kiinnittämisen sekä etu- että takatelineisiin. Tämä modulaarinen järjestelmä tarjoaa käyttäjälleen runsaasti valinnanvaraa ja joustavuutta, mikä tekee arjen asioiden hoitamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

AVS-järjestelmä takaa, että kaikki lisävarusteet ovat yhteensopivia ja helposti asennettavissa. Voit siis muokata pyöräsi juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi, olipa kyseessä sitten työmatka tai kauppareissu. Tämä ominaisuus lisää Helkama E7 Sähköpyörän monikäyttöisyyttä huomattavasti.

Rakenne ja ajoasento – Ergonomiaa ja mukavuutta

Helkama E7 Sähköpyörä on suunniteltu ergonomiseksi ja mukavaksi. Pyörän alumiinirunko on kevyt mutta kestävä, ja sen matala jalannostokorkeus tekee pyörästä helposti käytettävän eri ikäisille ja kokoisille ajajille. Pyörän pysty ajoasento vähentää hartioiden rasitusta ja parantaa näkyvyyttä ajon aikana.

Säädettävä ohjainkannatin mahdollistaa ajoasennon muokkaamisen juuri sinulle sopivaksi, mikä lisää ajomukavuutta entisestään. Helkama E7 Sähköpyörä onkin erinomainen valinta niille, jotka arvostavat mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä päivittäisessä pyöräilyssä.

Varusteet

Helkama E7 Sähköpyörä on varusteltu monipuolisesti, jotta se täyttää kaikki päivittäiset tarpeet. Pyörässä on Schwalben Energizer Plus -renkaat, jotka on suunniteltu erityisesti sähköpyöräilyyn. Nämä renkaat tarjoavat erinomaisen rullaavuuden ja pidon, ja niiden Addix-kumiseos ja pistosuojaus takaavat pitkän kestävyyden.

Pyörän perusvarusteisiin kuuluvat lokasuojat, runkolukko, seisontatuki sekä etu- ja takavalot. Nämä varusteet tekevät Helkama E7 Sähköpyörästä heti käyttövalmiin ja turvallisen vaihtoehdon kaupunkiajoon ja muuhun liikkumiseen.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.