Carmeik Oy logo

Carmeik Oy

Carmeik tarjoaa autojen huolto- ja korjaamopalveluja, automeikkausta sekä autopesu- ja puhdistuspalveluja Järvisilta 1:ssä. Carmeikin yrittäjinä ovat Timo Naakka ja Pauli Mölsä.

Auton tarvitsemien toimenpiteiden lisäksi haluamme opastaa ja neuvoa asiakkaitamme auton huollossa, korjaamisessa ja ylläpidossa, sillä hyvä kunto varmistaa turvallisen autoilun ja auton taloudellisen käytön.

Olemme huoltaneet ja korjanneet autoja jo lähes 15 vuoden ajan. Uskomme, että sana Carmeikin hyvästä ja osaavasta palvelusta on kiirinyt ja näin yrityksemme asema tällä alueella on vakiintunut.

Ole yhteydessä tai jätä tarjouspyyntö, niin sovitaan, miten voimme palvella.

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Espoon Kolarikorjaamo Ky logo
Espoon Kolarikorjaamo Ky sijaitsee Espoossa Muuralassa. Korjaamme ruosteongelmat siinä missä kolarivauriotkin. Lisäksi olemme myös automaalaamo ja maalaamme menopelit auton iästä, merkistä ja mallista riippumatta. Teemme kaikki kolarikorjaus-, ruostekorjaus- ja maalaustyöt monipuolisesti, ammattitaitoisesti ja huolella!
CarSam Oy logo
Olemme vuodesta 2017 toiminut autokorjaamo Espoon koskelossa. Tarkoituksenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tehdä myös vaativampia korjaustoimenpiteitä, ei vain pelkkiä osanvaihtoja.
Tuulilasiveljet Oy logo
Tuulilasiveljet Oy Espoosta vaihtaa tuulilasit kaikenmerkkisiin autoihin nopeasti ja luotettavasti. Espoontiellä sijaitseva Tuulilasiveljet on vaihtanut autojen tuulilaseja aina vuodesta 2007 alkaen.
Rengasliike Veli Nopea Oy logo
Myymme kesä- ja talvirenkaita kaikkiin henkilö-, paketti- ja maastoautoihin. Päämerkkejämme ovat Goodyear, Nokian renkaat, Continental ja Hankook. Meiltä löydät myös vanteet autoosi laajasta valikoimastamme. Teemme kaikki rengastyöt, renkaanvaihdot, tasapainotukset sekä paikkaukset nopeasti ja ammattitaidolla.
AutoSpa S&O logo
Tarjoamme autojen pesu- ja puhdistuspalvelua, auton meikkauspalveluita sekä renkaidenvaihdot ja rengashotelli ammattitaidolla. Palvelut toteutamme aina käsityönä alusta loppuun laadukkaasti ja nopeasti.
Espoon Rengas ja Autohuolto logo
Meiltä rengas- ja huoltopalvelut. Huollamme perustasosta laajoihin kokonaisuuksiin, auton kun auton, merkistä riippumatta. Laadukas ja vastuullinen korjauspalvelu kilpailukykyisellä hintatasolla.
Allday Autopalvelu logo
Edulliset hintamme sekä laadukas ja ammattitaitoinen palvelumme takaavat parasta sinulle ja autollesi.
Best Drive Suutarila logo
BestDrive Finland Oy (ent. Rengasmaailma Oy) on saksalaiseen Continental AG-emoyhtiöön kuuluvan Continental Rengas Oy:n tytäryhtiö Suomessa.