Cityrengas Oy logo

Cityrengas Oy

Saat autollesi monipuoliset palvelut saman katon alta. Renkaiden vaihtotöiden ja laaturenkaiden myynnin lisäksi tarjoamme asiakkaille muun muassa rengaspalveluita korjauksista renkaiden säilytyspalveluihin. Toteutamme luotettavasti myös tuulilasikorjaukset, autojen vauriokorjaukset ja maalaukset sekä ilmastointihuollot. Palvelemme kahdessa toimipisteessä, joista Herttoniemen Mekaanikonkadulta löydät monipuoliset autokorjaamo- ja huoltopalvelut, kuten määräaikaishuollot ja katsastustarkastukset.

Rengastyöt ja huollot henkilö- ja pakettiautoille

Saat kauttamme luotettavasti rengaspalvelut, tuulilasikorjaukset, erilaiset vauriokorjaukset ja maalaukset sekä ilmastointihuollot kätevästi henkilö- ja pakettiautoille. Palvelemme erilaisia automerkkejä ja -malleja.

Huollamme ja korjaamme asiantuntevasti sekä yksityishenkilöiden että yritysten autot. Teemme tarvittaessa myös sopimushuoltotyöt. Mikäli yrityksesi tarvitsee luotettavaa ja nopeaa huoltajaa autoilleen, ole meihin yhteydessä!

Tarvitsetpa sitten renkaiden vaihtoa, maalausta, korjausta tai ilmastohuoltoa, tuo autosi näytille liikkeeseemme tai kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse. Annamme nopeasti arvion tarvittavasta työstä ja hoidamme työt sovitun aikataulun puitteissa. Liikkeemme sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa.

Kysy autosi korjaus- tai huoltotöille myös rahoitusmahdollisuutta!

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Autofit logo
Teemme autojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja aina antamiemme kustannusarvioiden puitteissa. Meillä on kokemusta alalta sekä tyytyväinen asiakaskunta.
SHB Au­to­kor­jaa­mo logo
Teemme määräaikaishuollot kaikille automerkeille valmistajan ohjeita noudattaen. Auton huolellinen huolto ja kuntotarkastus antaa lisää turvallisia kilometrejä ja säästää ikäviltä yllätyksiltä. Voimme huomioida, jos haluatte erikoisöljy toiveenne.
Metsälän Autohuolto Malmi logo
Tuo autosi Metsälän Autohuoltoon korjattavaksi tai huollettavaksi. Meiltä saat auton korjaus- ja huoltotyöt kaikenmerkkisiin henkilö- ja pakettiautoihin vuosien kokemuksella. Soita tai ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.
Mekonomen logo
Tervetuloa Mekonomen Autohuoltoon. Huollamme sekä korjaamme kaikkia automerkkejä. Mekaanikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon moderniin tekniikkaan sekä autonvalmistajien huoltosuosituksiin.
Momento logo
MOMENTO AUTOKORJAAMO on edullinen ja laadukas monimerkkikorjaamo! Teemme ammattitaidolla Huollot, Korikorjaukset ja Ruostekorjaukset.
DMX Autofix ja maalaus logo
MX AUTOFIX JA MAALAUS ammatilaiset tekevät kaikki tavalliset huollot ja korjaukset auton merkistä, mallista ja iästä riippumatta.
Autohuolto Frendit logo
Huollot ja korjaukset suorittaa aina ammattitaitoinen mekaanikko. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta.