fbpx
Cityrengas Oy logo

Cityrengas Oy

Saat autollesi monipuoliset palvelut saman katon alta. Renkaiden vaihtotöiden ja laaturenkaiden myynnin lisäksi tarjoamme asiakkaille muun muassa rengaspalveluita korjauksista renkaiden säilytyspalveluihin. Toteutamme luotettavasti myös tuulilasikorjaukset, autojen vauriokorjaukset ja maalaukset sekä ilmastointihuollot. Palvelemme kahdessa toimipisteessä, joista Herttoniemen Mekaanikonkadulta löydät monipuoliset autokorjaamo- ja huoltopalvelut, kuten määräaikaishuollot ja katsastustarkastukset.

Rengastyöt ja huollot henkilö- ja pakettiautoille

Saat kauttamme luotettavasti rengaspalvelut, tuulilasikorjaukset, erilaiset vauriokorjaukset ja maalaukset sekä ilmastointihuollot kätevästi henkilö- ja pakettiautoille. Palvelemme erilaisia automerkkejä ja -malleja.

Huollamme ja korjaamme asiantuntevasti sekä yksityishenkilöiden että yritysten autot. Teemme tarvittaessa myös sopimushuoltotyöt. Mikäli yrityksesi tarvitsee luotettavaa ja nopeaa huoltajaa autoilleen, ole meihin yhteydessä!

Tarvitsetpa sitten renkaiden vaihtoa, maalausta, korjausta tai ilmastohuoltoa, tuo autosi näytille liikkeeseemme tai kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse. Annamme nopeasti arvion tarvittavasta työstä ja hoidamme työt sovitun aikataulun puitteissa. Liikkeemme sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa.

Kysy autosi korjaus- tai huoltotöille myös rahoitusmahdollisuutta!

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​