DMX Autofix ja maalaus logo

DMX Autofix

Olemme henkilö- ja pakettiautojen huoltoihin, korjauksiin ja vauriokorjauksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme merkkiriippumatonta monipuolista korjaamopalvelua edullisesti ja nopeasti.

Meiltä saat luotettavan ja ammattimaisen palvelut: määräaikaishuolto, korjaamopalvelut, ilmastointihuolto, katsastuspalvelu, pikahuolto.

Käytössämme ovat uudet nykyaikaset laitteet ja työkalut. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro autosi huoltoa vaativista tarpeista, jotta voimme miettiä henkilökohtaisesti, millaista huoltoa ja korjausta juuri sinun autosi kaipaa.

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Autofit logo
Teemme autojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja aina antamiemme kustannusarvioiden puitteissa. Meillä on kokemusta alalta sekä tyytyväinen asiakaskunta.
SHB Au­to­kor­jaa­mo logo
Teemme määräaikaishuollot kaikille automerkeille valmistajan ohjeita noudattaen. Auton huolellinen huolto ja kuntotarkastus antaa lisää turvallisia kilometrejä ja säästää ikäviltä yllätyksiltä. Voimme huomioida, jos haluatte erikoisöljy toiveenne.
Cityrengas Oy logo
Cityrengas Oy:n Herttoniemen toimipisteestä löydät monipuoliset autokorjaamo ja -huoltopalvelut. Meiltä saat apua niin pieneen säätöön kuin vähän laajamittaisempaankin autoremonttiin.
Metsälän Autohuolto Malmi logo
Tuo autosi Metsälän Autohuoltoon korjattavaksi tai huollettavaksi. Meiltä saat auton korjaus- ja huoltotyöt kaikenmerkkisiin henkilö- ja pakettiautoihin vuosien kokemuksella. Soita tai ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.
Mekonomen logo
Tervetuloa Mekonomen Autohuoltoon. Huollamme sekä korjaamme kaikkia automerkkejä. Mekaanikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon moderniin tekniikkaan sekä autonvalmistajien huoltosuosituksiin.
Momento logo
MOMENTO AUTOKORJAAMO on edullinen ja laadukas monimerkkikorjaamo! Teemme ammattitaidolla Huollot, Korikorjaukset ja Ruostekorjaukset.
Autohuolto Frendit logo
Huollot ja korjaukset suorittaa aina ammattitaitoinen mekaanikko. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta.