Espoon Kolarikorjaamo Ky logo

Espoon Kolarikorjaamo Ky

Espoon Kolarikorjaamo Ky sijaitsee Espoossa Muuralassa. Korjaamme ruosteongelmat siinä missä kolarivauriotkin. Lisäksi olemme myös automaalaamo ja maalaamme menopelit auton iästä, merkistä ja mallista riippumatta. Teemme kaikki kolarikorjaus-, ruostekorjaus- ja maalaustyöt monipuolisesti, ammattitaitoisesti ja huolella!

Kolarikorjaamomme on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, joten epäonnen kohdatessa me laitamme silmäteräsi uuteen uskoon.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin ja ota yhteyttä – me palvelemme sinua ja autoasi!

Meiltä saat myös sijaisauton veloituksetta käyttöösi autosi huollon ajaksi.

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Carmeik Oy logo
Carmeik tarjoaa autojen huolto- ja korjaamopalveluja, automeikkausta sekä autopesu- ja puhdistuspalveluja Järvisilta 1:ssä. Carmeikin yrittäjinä ovat Timo Naakka ja Pauli Mölsä.
CarSam Oy logo
Olemme vuodesta 2017 toiminut autokorjaamo Espoon koskelossa. Tarkoituksenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja tehdä myös vaativampia korjaustoimenpiteitä, ei vain pelkkiä osanvaihtoja.
Tuulilasiveljet Oy logo
Tuulilasiveljet Oy Espoosta vaihtaa tuulilasit kaikenmerkkisiin autoihin nopeasti ja luotettavasti. Espoontiellä sijaitseva Tuulilasiveljet on vaihtanut autojen tuulilaseja aina vuodesta 2007 alkaen.
Rengasliike Veli Nopea Oy logo
Myymme kesä- ja talvirenkaita kaikkiin henkilö-, paketti- ja maastoautoihin. Päämerkkejämme ovat Goodyear, Nokian renkaat, Continental ja Hankook. Meiltä löydät myös vanteet autoosi laajasta valikoimastamme. Teemme kaikki rengastyöt, renkaanvaihdot, tasapainotukset sekä paikkaukset nopeasti ja ammattitaidolla.
AutoSpa S&O logo
Tarjoamme autojen pesu- ja puhdistuspalvelua, auton meikkauspalveluita sekä renkaidenvaihdot ja rengashotelli ammattitaidolla. Palvelut toteutamme aina käsityönä alusta loppuun laadukkaasti ja nopeasti.
Espoon Rengas ja Autohuolto logo
Meiltä rengas- ja huoltopalvelut. Huollamme perustasosta laajoihin kokonaisuuksiin, auton kun auton, merkistä riippumatta. Laadukas ja vastuullinen korjauspalvelu kilpailukykyisellä hintatasolla.
Allday Autopalvelu logo
Edulliset hintamme sekä laadukas ja ammattitaitoinen palvelumme takaavat parasta sinulle ja autollesi.
Best Drive Suutarila logo
BestDrive Finland Oy (ent. Rengasmaailma Oy) on saksalaiseen Continental AG-emoyhtiöön kuuluvan Continental Rengas Oy:n tytäryhtiö Suomessa.