Mikan & Anssin Autohuolto Oy Tampere logo

Mikan & Anssin Autohuolto Oy Tampere

Mikan & Anssin Autohuolto Oy on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo Jyväskylässä, Tampereella ja Hollolassa. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon.

Mika ja Anssi ovat autoalan ammattilaisia, joilla on yli 12 vuoden autoalan kokemus. Uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen huollon autoon kuin autoon. Huollossa työskentelee 12 ammattitaitoista työntekijää, joilla työt hoituvat joustavasti.

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Euromaster Tampere Lakalaiva logo
Tervetuloa Euromaster Tampere Lakalaivaan, Korjaamonkatu 1:een. Meiltä löydät uudet renkaat ja vanteet henkilö- ja pakettiautoihin sekä kaikkiin raskaan kaluston ajoneuvoihin. Rengaspalvelumme kattavat mm. asennukset, korjaukset sekä rengassäilytykset.
Tampereen Autolasipalvelu logo
Hyvä tuulilasin vaihto tehdään meillä yli 20 vuoden kokemuksella. Sen kertovat huolellisuus ja viimeisen päälle tehty työnjälki. Tuulilasin vaihdoissa käytämme ainoastaan alkuperäistä vastaavia OEM-varaosalaseja. Valmistajina esim. Pilkington,
Tampereen Huoltoykkönen logo
Tampereen Huoltoykkönen on Lielahdessa sijaitseva, vahvan ammattitaidon monipuolinen autohuolto ja autokorjaamo. Mottomme ”Asiakas on aina ykkönen” näkyy sekä palvelun, että työn jäljen laadussa.
M3 Auto Oy logo
Olemme yskityinen monimerkkikorjaamo Tampereella. Huollamme ja korjaamme niin pienet kuin suuremmatkin viat, laadukkailla varaosilla sekä järkevästi hinnoiteltuna.
Vianor logo
Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa.
bestdrive logo
BestDrive Tampere on täydenpalvelun rengastalo jossa hoituvat myös määräaikaishuollot. Suoritamme autosi huollot ja korjaukset sekä tuulilasin vaihdot ja rengastyöt nopealla ja joustavalla aikataululla.
Tampereen Käyttöauto Oy logo
Käyttöauto on luotettava autoliike. Uusien ja käytettyjen autojen lisäksi tarjoamme täydelliset huoltopalvelut. Saat meiltä vastauksia auton omistamiseen liittyviin kysymyksiin, varmuutta auton ostamiseen sekä aidosti välittävää palvelua.
Uusi Autohuolto huoltaa ja korjaa kaikki automerkit ammattitaidolla ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme sinua Hämeenlinnassa, Haminassa, Lempäälässä sekä Tampereella. Kaupan päälle saat aina parempaa palvelua!