SHB Au­to­kor­jaa­mo logo

SHB Au­to­kor­jaa­mo

Tervetuloa SHB Autokorjaamolle Helsingin Suutarilaan. On autosi sitten pientä huoltoa tai suurempaa korjaamista vailla, meiltä löytyy varmasti ammattitaitoista osaamista sinua auttamaan. Teemme huollot kaikille automerkeille pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla noudattaen valmistajien ohjeita.

Autonkorjauksissa suosimme laadukkaita varaosia. Meille olet myös tervetullut omien osien kanssa. Mikäli sinua mietityttää autosi kunto, teemme kattavia kuntotarkastuksia sekä specifistä vianhakua. Teemme korjaustyöt nopella aikataululla, laadusta tinkimättä ja annamme työllemme vähintään vuoden takuun.

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Autofit logo
Teemme autojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja aina antamiemme kustannusarvioiden puitteissa. Meillä on kokemusta alalta sekä tyytyväinen asiakaskunta.
Cityrengas Oy logo
Cityrengas Oy:n Herttoniemen toimipisteestä löydät monipuoliset autokorjaamo ja -huoltopalvelut. Meiltä saat apua niin pieneen säätöön kuin vähän laajamittaisempaankin autoremonttiin.
Metsälän Autohuolto Malmi logo
Tuo autosi Metsälän Autohuoltoon korjattavaksi tai huollettavaksi. Meiltä saat auton korjaus- ja huoltotyöt kaikenmerkkisiin henkilö- ja pakettiautoihin vuosien kokemuksella. Soita tai ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.
Mekonomen logo
Tervetuloa Mekonomen Autohuoltoon. Huollamme sekä korjaamme kaikkia automerkkejä. Mekaanikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon moderniin tekniikkaan sekä autonvalmistajien huoltosuosituksiin.
Momento logo
MOMENTO AUTOKORJAAMO on edullinen ja laadukas monimerkkikorjaamo! Teemme ammattitaidolla Huollot, Korikorjaukset ja Ruostekorjaukset.
DMX Autofix ja maalaus logo
MX AUTOFIX JA MAALAUS ammatilaiset tekevät kaikki tavalliset huollot ja korjaukset auton merkistä, mallista ja iästä riippumatta.
Autohuolto Frendit logo
Huollot ja korjaukset suorittaa aina ammattitaitoinen mekaanikko. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta.