Tampereen Huoltoykkönen logo

Tampereen Huoltoykkönen

Tampereen Huoltoykkönen on Lielahdessa sijaitseva, vahvan ammattitaidon monipuolinen autohuolto ja autokorjaamo. Mottomme ”Asiakas on aina ykkönen” näkyy sekä palvelun, että työn jäljen laadussa.

Olemme valtuutettu Toyota- ja Nissan merkkihuolto, jonka lisäksi meillä on erityistä osaamista Chryslerin, Jeepin ja Dodgen valmistamista autoista. Huollamme myös muut automerkit reilun 30 vuoden kokemuksella.

Joustavat autohuolto- ja korjauspalvelut yrityksille

Hoidamme huolto- ja leasingsopimustesi mukaiset huoltotyöt ja niihin liittyvät laskutusasiat puolestasi. Yrityksenne tunteva autokorjaamo on valttikortti sujuvaan arkeen.

Tutustu myös muihin autokorjaamoihin kaupungistä ​

Euromaster Tampere Lakalaiva logo
Tervetuloa Euromaster Tampere Lakalaivaan, Korjaamonkatu 1:een. Meiltä löydät uudet renkaat ja vanteet henkilö- ja pakettiautoihin sekä kaikkiin raskaan kaluston ajoneuvoihin. Rengaspalvelumme kattavat mm. asennukset, korjaukset sekä rengassäilytykset.
Tampereen Autolasipalvelu logo
Hyvä tuulilasin vaihto tehdään meillä yli 20 vuoden kokemuksella. Sen kertovat huolellisuus ja viimeisen päälle tehty työnjälki. Tuulilasin vaihdoissa käytämme ainoastaan alkuperäistä vastaavia OEM-varaosalaseja. Valmistajina esim. Pilkington,
M3 Auto Oy logo
Olemme yskityinen monimerkkikorjaamo Tampereella. Huollamme ja korjaamme niin pienet kuin suuremmatkin viat, laadukkailla varaosilla sekä järkevästi hinnoiteltuna.
Vianor logo
Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa.
Mikan & Anssin Autohuolto Oy Tampere logo
Mikan & Anssin Autohuolto Oy on Jyväskylässä, Tampereella sekä Hollolassa toimiva täyden palvelun autokorjaamo. Teemme ammattitaitoisesti kaikenmerkkisten henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset.
bestdrive logo
BestDrive Tampere on täydenpalvelun rengastalo jossa hoituvat myös määräaikaishuollot. Suoritamme autosi huollot ja korjaukset sekä tuulilasin vaihdot ja rengastyöt nopealla ja joustavalla aikataululla.
Tampereen Käyttöauto Oy logo
Käyttöauto on luotettava autoliike. Uusien ja käytettyjen autojen lisäksi tarjoamme täydelliset huoltopalvelut. Saat meiltä vastauksia auton omistamiseen liittyviin kysymyksiin, varmuutta auton ostamiseen sekä aidosti välittävää palvelua.
Uusi Autohuolto huoltaa ja korjaa kaikki automerkit ammattitaidolla ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme sinua Hämeenlinnassa, Haminassa, Lempäälässä sekä Tampereella. Kaupan päälle saat aina parempaa palvelua!