Sortter arvostelu ja kokemuksia

Plussat:
 • Kilpailutus: Löydä edullisin laina ja säästä.
 • Joustavuus: Lainat 1 000–60 000 €, maksuaika 1–20 vuotta.
 • Nopeus: Saat lainatarjoukset usein saman päivän aikana.
 • Turvallisuus: Toimii luotettavien pankkien kanssa, ilman piilokuluja.
 • Asiakaskohtaisuus: Ehdot ja korot määräytyvät henkilökohtaisesti.
 • Käyttökohteet: Sopii auton hankintaan, remontointiin ja lainojen yhdistämiseen.

 

Miinukset
 • Yhteistyökumppaneita ei ole aivan yhtä paljon kuin suurimmilla toimijoilla.
 • Ei tarjoa merkittävästi uusia ominaisuuksia verrattuna muihin lainakilpailutuspalveluihin.

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertaamme pankkien lainatarjoukset puolestasi – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Jättämällä hakemuksen Sortterille, etsimme sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä. Järjestämme lainatarjouksesi aina edullisuusjärjestykseen ja näytämme reilusti kaikki lainaehdot, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti kauttamme.

Parhaan koron takuu

Ainoana toimijana annamme lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Sortterin kulutusluoton

Kulutusluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, erityisesti Sortterin kaltaisten palveluiden avulla. Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea jopa 60 000 euroon saakka, ilman vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös saadaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, ja laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa maksuerissä. Kulutusluoton korot vaihtelevat 4–15 % välillä, ja Sortter auttaa löytämään edullisimmat vaihtoehdot vertailemalla eri pankkien tarjouksia.

Sortterin palvelu mahdollistaa kulutusluottojen kilpailutuksen tehokkaasti. Yhdellä hakemuksella voi saada useita tarjouksia eri pankeilta, ja ne järjestetään edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron perusteella. Tämä auttaa hakijaa löytämään itselleen sopivimman ja edullisimman luoton. Sortterin palvelu on täysin suomalainen ja asiakkaan puolella, ilman piilokuluja.

Kulutusluoton hakeminen ja vertaileminen netissä on kätevää. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta pankit voivat tehdä parhaan mahdollisen tarjouksen. Hakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi tiedot omasta taloudesta, ja tietojen käsittely on turvallista. Asiakkaiden palautteen perusteella Sortter kehittää jatkuvasti palveluaan, jotta asiakkaat löytävät parhaat mahdolliset luotot.

Kulutusluoton takaisinmaksuaika voi olla 1–20 vuotta, ja laina voidaan maksaa takaisin myös etuajassa. Luoton kuukausierät kannattaa mitoittaa siten, että maksaminen on sujuvaa talouden muista menoista huolimatta. Sortterin lainalaskurin avulla voi helposti suunnitella sopivan laina-ajan ja kuukausierän. Huolellinen kilpailutus ja oikea laina-aika takaavat, että kulutusluoton takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen voi olla taloudellisesti kannattavaa, ja se voidaan toteuttaa helposti ja nopeasti vakuudettomalla yhdistelylainalla. Yhdistelylainan avulla voit maksaa pois useita pienempiä lainoja, kuten kulutusluottoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi paremmilla ehdoilla. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin lainakustannuksissa ja helpottaa talouden hallintaa. Sortterin palvelu auttaa kilpailuttamaan yhdistelylainat, jolloin voit löytää edullisimman koron ja kuukausierän lainoillesi.

Sortterin tilastojen mukaan lainojen yhdistäminen säästää asiakkaille keskimäärin 277 euroa kuukaudessa. Yhdistelylainan hakeminen Sortterin kautta on helppoa: täytät vain yhden hakemuksen, ja saat useita tarjouksia eri pankeilta. Näin voit valita parhaan mahdollisen yhdistelylainan ja maksaa pois nykyiset lainat yhdellä kertaa. Yhdistelylainan etuihin kuuluvat pienemmät korkokulut, alhaisemmat kuukausierät ja vähemmän laskutuskuluja, sillä maksat vain yhtä lainaa useiden sijaan.

Yhdistelylainojen korot määräytyvät asiakaskohtaisesti, ja ne voivat olla alimmillaan 4 %. Lopulliseen korkoon vaikuttavat lainasumma, hakijan maksukyky ja pankkien kilpailutilanne. Rinnakkaishakijan avulla lainaa voi saada edullisemmalla korolla, mikä lisää taloudellista hyötyä. Hakemuksen huolellinen täyttäminen ja tarkat tiedot nykyisistä lainoista ovat avainasemassa, jotta yhdistelylaina myönnetään parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Lainojen yhdistäminen kannattaa erityisesti, jos sinulla on useita pieniä lainoja ja maksusopimuksia, joista kertyy suuria kustannuksia. Yhdistämällä kalliimmat lainat ensin voit maksimoida säästösi ja saada taloutesi hallintaan. Sortterin palvelu auttaa kilpailuttamaan lainat ja löytämään edullisimmat vaihtoehdot, jotta voit maksaa lainasi pois ilman turhia kuluja ja korkoja. Näin voit keskittyä olennaiseen ja nauttia taloudellisesta rauhasta.

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton luottotili, joka tarjoaa joustavuutta taloudenhallintaan. Saat sovitun luottorajan, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan, ja maksaessasi lainaa takaisin vapautuu vastaava summa uudelleen käyttöön. Tämä tekee joustoluotosta erityisen kätevän vaihtoehdon taloudellisiin tarpeisiin, joissa lainan tarve vaihtelee tai ei ole tarkkaan ennakoitavissa.

Joustoluotto, joka tunnetaan myös nimillä joustolaina ja joustolimiitti, toimii pitkälti kuin luottokortti, mutta se on usein edullisempi ratkaisu. Korko määräytyy asiakaskohtaisesti, mikä mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja voi tehdä siitä taloudellisesti kannattavamman kuin perinteinen luottokortti. Joustoluotto sopii erinomaisesti sekä pienempiin hankintoihin että vararahastoksi äkillisten menojen varalle.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä hyvin hoidetut raha-asiat. Rinnakkaishakijan avulla voi saada edullisemmat ehdot, mikä tekee joustoluoton hakemisesta houkuttelevamman vaihtoehdon. Kilpailuttamalla lainantarjoajat, esimerkiksi Sortterin kautta, voi löytää parhaan mahdollisen lainan, joka vastaa henkilökohtaisia tarpeita. Tämä prosessi on maksutonta, nopeaa ja turvallista, ja se mahdollistaa kymmenien lainatarjousten saamisen yhdellä hakemuksella.

Joustoluotto ja kulutusluotto eroavat toisistaan siten, että joustoluotto on jatkuva luottosopimus, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan ilman uutta hakemusta. Kulutusluotto taas on kertalaina, joka maksetaan takaisin tasaerissä ja jota varten tarvitaan uusi hakemus, jos lainaa tarvitaan lisää. Joustoluotto sopii erityisesti silloin, kun tarvittava lainasumma ei ole tarkasti tiedossa, kuten esimerkiksi remontin yhteydessä, kun taas kulutusluotto on paras vaihtoehto, kun lainantarve on ennalta määritelty. Joustoluoton korko alkaa noin 4 %ja voi vaihdella maksukyvyn mukaan. Laina-aika voi olla jopa 20 vuotta, mikä tarjoaa joustavuutta takaisinmaksuun oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Remonttilaina

Remonttilaina tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun kodin remontointiin, oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai laajempi perusparannus. Sortterin avulla voit hakea vakuudetonta remonttilainaa 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kilpailuttamalla lainatarjoukset eri pankeilta, voit varmistaa edullisimman koron ja kuukausierän, mikä jättää sinulle enemmän rahaa itse remontointiin.

Remonttilainaa voi hakea helposti ja nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, ja hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria. Lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti ja vaihtelee 4–15 % välillä. Kun lainahakemus on lähetetty, saat lainatarjoukset nopeasti ja rahat tilille usein jo saman päivän aikana.

Kilpailuttamalla remonttilainan eri pankeilla voit säästää lainakustannuksissa huomattavasti. Sortter tekee vertailun puolestasi ja järjestää lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin löydät helposti parhaan vaihtoehdon, joka sopii talouteesi ja remontointitarpeisiisi. Voit myös hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi parantaa lainaehtoja entisestään.

Remonttilainan hakeminen Sortterin kautta on maksutonta, nopeaa ja turvallista. Palvelu toimii yhteistyössä luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joten voit olla varma lainatarjousten luotettavuudesta. Kilpailuttamalla lainan saat edullisemman koron ja paremmat ehdot, jolloin voit keskittyä olennaiseen – kodin remontointiin ja parannuksiin.

Autolaina

Sortterin autolaina tarjoaa joustavan ja edullisen rahoitusvaihtoehdon sekä uuden että käytetyn auton hankintaan. Autolainan summa voi vaihdella 1 000 eurosta aina 60 000 euroon, ja takaisinmaksuaika on valittavissa 1–20 vuoden väliltä. Hakijoilta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria. Autolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja lainatarjouksen voi saada usein saman päivän aikana.

Autolainan kilpailutus kannattaa, sillä eri pankkien ja rahoituslaitosten korot ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti. Sortterin palvelun avulla voit kilpailuttaa autolainat ja löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Saat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Autolainan etuihin kuuluu, että auton omistajuus siirtyy sinulle heti kaupanteon yhteydessä, toisin kuin autorahoituksessa, jossa omistajuus siirtyy vasta viimeisen maksuerän jälkeen. Lisäksi autolainan käsittely- ja avauskulut ovat rajattu korkeintaan 150 euroon vuodessa. Laina on myös joustavampi takaisinmaksun suhteen, ja voit maksaa sen takaisin nopeammin ilman lisäkuluja.

Autolainan edut:

 • Joustava laina-aika: 1–20 vuotta
 • Lainasumma 1 000–60 000 euroa
 • Asiakaskohtainen korko 4–15 %
 • Ei tarvetta vakuuksille
 • Auton omistajuus siirtyy heti
 • Ei jäännöserää, vaan ennakoitavat kuukausierät

Autolainan hakeminen:

 1. Kartoita sopiva kuukausittainen lyhennyserä lainalaskurilla.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se.
 3. Vertaile lainavaihtoehtoja ja valitse edullisin.
 4. Hyväksy ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.
 5. Pankki maksaa rahat tilillesi – usein jo saman päivän aikana.

Koron määräytyminen riippuu useista tekijöistä, kuten lainasummasta, hakijan maksukyvystä ja luottokelpoisuudesta sekä pankkien välisestä kilpailusta. Mitä parempi luottokelpoisuus ja maksukyky hakijalla on, sitä alhaisempi korko voidaan tarjota. Lainahakemuksen täyttäminen antaa pankille mahdollisuuden arvioida nämä tekijät ja tehdä henkilökohtaisen korkotarjouksen.

Autolainan korko on aina asiakaskohtainen, ja se vaihtelee 4 %15 %. Kilpailuttamalla lainat voit löytää edullisimman koron ja pienimmät kuukausierät. Täytä hakemus huolellisesti ja harkitse lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jotta voit saada paremmat lainaehdot.

Autolainan kilpailutuksen hyödyt:

 • Löydät edullisimman koron ja parhaat ehdot
 • Vertailet lainatarjoukset helposti yhdellä hakemuksella
 • Saat lainapäätöksen nopeasti
 • Mahdollisuus säästää lainakustannuksissa

Sortterin avulla autolainan hakeminen ja kilpailuttaminen on turvallista ja helppoa. Toimimme vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, ja palvelumme on aina maksutonta. Autamme sinua löytämään parhaan rahoitusvaihtoehdon ilman piilokuluja ja tarjoamme kaikki lainatarjoukset selkeästi vertailtavassa muodossa. Näin voit tehdä päätöksen rauhassa ja valita itsellesi parhaiten sopivan autolainan.