fbpx

Efco MTH5100 moottorisaha arvostelu ja kokemuksia

Virtasenkauppa.fi:
5/5

Efco MTH5100 moottorisaha on erinomainen työkalu niin ammattilaiselle kuin mökinomistajallekin. Se tarjoaa uskomattoman tehon ja kestävyyden metallirunkoisella rakenteellaan, ja sen 3hv/50,9cm3 moottori on suunniteltu erityisesti tuottamaan optimaalista leikkaustehoa.

Huippuluokan Moottoriteknologia

MTH5100-mallin moottori on suunniteltu tuottamaan erinomainen vääntövoima jo matalilla kierroksilla. Tämä kierrosherkkä moottori, yhdistettynä 15” teräkomponentteihin, mahdollistaa erinomaisen leikkaustehon, mikä on omiaan sekä puiden kaatamiseen että pilkkomiseen. Uuden moottoriteknologian ansiosta Efco MTH5100 moottorisahan polttoaineenkulutus on merkittävästi pienempi, mikä tuo säästöä käyttökustannuksiin.

Erinomainen Käyttömukavuus

Efco MTH5100 moottorisahan suurimmat vahvuudet liittyvät sen käyttömukavuuteen. Sahan suunnittelussa on panostettu erityisesti tärinänvaimennukseen, mikä pienentää tärinäarvoja ja tekee työskentelystä miellyttävää pidempienkin työrupeamien aikana. Laadukas Walbro-kaasutin yhdistettynä primer-esirikastimeen takaa moottorisahan helpon ja varman käynnistyksen.

Suunniteltu Ammattikäyttöön, Sopii Jokaiseen Tarpeeseen

Efco MTH5100 moottorisaha on suunniteltu ammattikäyttöön, mutta sen hinta ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon myös mökkisahaksi. Efco MTH5100 on todiste siitä, että laadusta ei tarvitse tinkiä, vaikka hinta olisikin kohtuullinen.