fbpx

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 arvostelu

Kächer.com/fi:
4.6/5

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 on innovatiivinen ja tehokas laite, joka mullistaa lattioiden puhdistuksen yhdistämällä imuroinnin ja moppaamisen yhdeksi sujuvaksi prosessiksi. Tämä lattiapesuri on suunniteltu helpottamaan arkea poistamalla sekä kuivan että märän lian yhdellä kertaa ilman tarvetta erilliseen imurointiin ennen pesua. Tässä arvostelussa käsitellään Kärcher Lattiapesuri FC 4-4ominaisuuksia, etuja ja käyttökokemuksia.

All-in-one puhdistusratkaisu

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 poistaa kaikenlaisen kuivan ja kostean lian samalla kertaa, mikä säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa. Tämä all-in-one-ratkaisu mahdollistaa lattioiden puhdistamisen nopeammin ja perusteellisemmin verrattuna perinteisiin menetelmiin. Laite käyttää mikrokuiturullia, jotka kostutetaan jatkuvasti puhtaalla vedellä, samalla kun likavesi kerätään erilliseen säiliöön. Tämä kahden säiliön järjestelmä varmistaa, että lattiat pysyvät puhtaina ja hygieenisinä ilman ämpärin raahaamista tai käsin hankaamista.

Tehokas akku ja pikalataus

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 on varustettu pitkäikäisellä ja tehokkaalla 4 V Kärcher Battery Power -litiumioniakulla, joka mahdollistaa jopa 30 minuutin yhtäjaksoisen käytön yhdellä latauksella. Tämä riittää puhdistamaan jopa 90 neliömetrin alueen. Mukana tuleva Duo-pikalaturi lataa akun 80-prosenttisesti vain 50 minuutissa ja täyteen 70 minuutissa, mikä minimoi odotusajan ja maksimoi laitteen käyttöajan.

Käytännölliset toiminnot ja helppokäyttöisyys

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä käyttöä. Laitteen visuaaliset signaalit ilmoittavat, kun puhdasvesisäiliö on täytettävä tai likavesisäiliö tyhjennettävä, mikä varmistaa, että laite on aina käyttövalmis. Aktivoinnin jälkeen kaksi telaa kostutetaan automaattisesti makeavesisäiliön vedellä, ja veden määrä voidaan säätää lattiapäällysteen mukaan kahdella eri puhdistustilalla. Tämä mahdollistaa optimaalisen puhdistustuloksen eri lattiatyypeillä, kuten parketilla, laminaatilla, korkkilattioilla, linoleumilla, PVCä, laatta- ja kivilattioilla.

Ergonominen ja hygieeninen rakenne

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4ergonominen muotoilu tekee sen käytöstä vaivatonta ja mukavaa. Laitteen irrotettava kahva ja seisomakyky mahdollistavat tilaa säästävän säilytyksen ja helpottavat käyttöä. Integroidun likavesisäiliön ansiosta suora kosketus lian kanssa vältetään, ja säiliö voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa käytön jälkeen. Telat voidaan pestä pesukoneessa 60 °C, mikä lisää laitteen hygieenisyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Puhdistuskyky ja monipuolisuus

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 tarjoaa erinomaisen puhdistustehon, joka on jopa 20% parempi kuin perinteisellä mopilla. Tämä saavutetaan laitteen tehokkaalla rullien pyörimisnopeudella ja säädettävällä veden määrällä, mikä mahdollistaa tarkan ja perusteellisen puhdistuksen jokaisessa nurkassa. Lisäksi laitteen matala jäännöskosteus varmistaa, että lattiat kuivuvat kävelykuiviksi noin kahdessa minuutissa, mikä tekee siitä ihanteellisen kiireiseen arkeen.

Käyttäjäystävälliset ominaisuudet

Kaksi puhdistustilaa

Lattiapesuri FC 4-4ä on kaksi eri puhdistustilaa, jotka mahdollistavat rullien pyörimisnopeuden ja veden määrän säätämisen lattiatyypin ja sen likaisuuden mukaan. Tämä tekee laitteesta erittäin monipuolisen ja sopivan kaikille koville lattioille.

Hiussuodatin ja helppo puhdistus

Laite poimii hiukset tehokkaasti hiussuodattimeen, mikä tekee siitä ihanteellisen myös lemmikkitalouksiin. Mukana tuleva puhdistusharja helpottaa suodattimen puhdistusta, ja likavesisäiliö voidaan pestä astianpesukoneessa.

Älykäs säiliöiden valvonta

Visuaaliset merkit osoittavat, milloin puhdasvesisäiliö on tyhjä tai likavesisäiliö täynnä. Tämä älykäs ominaisuus varmistaa, että laite on aina käyttövalmis ja puhdistustulos on optimaalinen.

Tilaa säästävä säilytys

Irrotettava kahva ja telakointiasema mahdollistavat lattiapesurin säilyttämisen tilaa säästävällä tavalla. Rullat voidaan säilyttää telakointiasemassa, mikä pitää ne hyvässä kunnossa seuraavaa käyttökertaa varten.

Erittäin hiljainen käyntiääni

Kärcher Lattiapesuri FC 4-4 toimii erittäin hiljaisesti, mikä tekee sen käytöstä miellyttävää ja häiritsemätöntä myös herkässä ympäristössä.

Yhteensopivuus Kärcher battery power -alustan kanssa

Laitteen 4 V Kärcher Battery Power -akku on yhteensopiva kaikkien 4 V Kärcher Battery Power -laitteiden kanssa, mikä lisää sen monikäyttöisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Tekniset tiedot

 • Akkusarja: 4 V Akkusarja
 • Puhdasvesisäiliön tilavuus: 400 ml
 • Likavesisäiliön tilavuus: 200 ml
 • Telojen työleveys: 300 mm
 • Lattian kuivumisaika: 2 minuuttia
 • Äänenvoimakkuus: 57 dB(A)
 • Akkutyyppi: Irrotettava litiumioniakku
 • Jännite: 7,2 – 7,4 – max. 8,4 V
 • Kapasiteetti: 2,5 Ah
 • Suorituskyky yhdellä latauksella: 90 m² (2,5 Ah)
 • Käyttöaika yhdellä latauksella: 30 minuuttia (2,5 Ah)
 • Akun latausaika pikalaturilla: 50 / 70 minuuttia
 • Paino ilman varusteita: 3,4 kg
 • Mitat: 225 x 310 x 1200 mm