OCEAN MK18 arvostelu ja kokemuksia

/5

Ocean Wheelsin renkaat ovat pääasiallisesti suunniteltu Volvoille, BMW:lle, Audille, Mercedesille ja Volkswagenille, mutta ne ovat saatavilla moninaisissa kokoonpanoissa aina 15-22 tuumaisina. Etsitkö edullista vannetta, joka on saatavilla monenlaisena ja viehättävässä muotoilussa? Tarkasta valikoimamme Ocean Wheelsiltä.

OCEAN MK18 – Erikoisvalmisteinen Monimuotoisuus

Ocean Wheelsin MK18 on erityisen monipuolinen ja sopii useille eri automerkeille. Sen koko on 8,5×18 tuumaa, mikä antaa hyvän tasapainon mukavuuden ja ajodynamiikan välillä.

Bolt Pattern, ET ja Hub bore selitettynä

”Bolt Pattern” tarkoittaa suomeksi pulttijakoa. OCEAN MK18:n pulttijako on 5×108, joka viittaa viiden pultin järjestelyyn, joiden välinen etäisyys on 108mm. ”ET” tai ”offset” tarkoittaa vanteen offsettia, eli vanteen keskikohdan ja kiinnityspinnan välistä etäisyyttä. OCEAN MK18:n ET on 6, joka tarkoittaa, että vanteen keskikohta on hyvin lähellä kiinnityspintaa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön. ”Hub bore” tai suomeksi napa-aukko, on aukko vanteen keskellä, joka asettuu auton napaan. OCEAN MK18:n napa-aukon halkaisija on 65,1mm.

Ocean Wheelsin OCEAN MK18 tarjoaa huippuluokan monipuolisuuden ja arvon. Se on edullinen, monipuolinen ja tyylikäs valinta autollesi.

Saatat pitää myös näistä