Pilkemaster EVO 30 klapikone arvostelu ja kokemuksia

/5

Pilkemaster EVO 30 on tehokas ja turvallinen klapikone, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Koneen runko mukautuu käyttäjän mittoihin, mikä mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon. Koneessa on automaattisesti voideltava ketjusaha ja ainutlaatuinen halkaisumekaniikka, jonka avulla voit sahata ja halkaista useita pieniä puita kerralla. Koneen poistokuljetin on hiljainen ja liikkuu lähes äänettömästi, ja sitä voidaan myös kääntää useampaan suuntaan. 

Koneeseen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten hydraulinen puunnostinsyöttörulla ja tukkipöytä. Pilkemaster EVO 30 on myös paras klapikone traktoriin, sillä voimanlähteenä siinä voit käyttää myös traktoria polttomoottorin tai sähkömoottorin sijasta.

Tutustu Pilkemaster EVO 30 – tehokkuutta ja monipuolisuutta klapien valmistukseen

Pilkemaster EVO 30 on markkinoilla tunnettu erinomaisesta suorituskyvystään ja monipuolisuudestaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kotikäyttöön kuin ammattimaiseenkin puunkäsittelyyn. Tämän klapikoneen suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota käyttäjäystävällisyyteen ja tehokkuuteen, mikä näkyy sen ergonomisessa rakenteessa ja helppokäyttöisyydessä.

  • Ergonominen suunnittelu: Pilkemaster EVO 30:n runko on säädettävissä, joten voit mukauttaa koneen täsmälleen omaan työskentelyasentoosi. Tämä vähentää kehon rasitusta ja tekee puuntyöstöstä nautinnollisempaa ja turvallisempaa.
  • Monipuoliset voimanlähteet: Olipa kyseessä sitten traktori, polttomoottori tai sähkömoottori, Pilkemaster EVO 30 muuntautuu tarpeidesi mukaan. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin työympäristöihin ja eri käyttötarpeisiin.
  • Äänetön ja tehokas toiminta: Klapikoneen poistokuljetin on suunniteltu toimimaan hiljaisesti, mikä parantaa työskentelyn mukavuutta. Pilkemaster EVO30:n ainutlaatuinen ketjusaha on automaattisesti voideltava, ja sen tehokas halkaisumekaniikka mahdollistaa useiden pienten puiden sahaamisen ja halkaisemisen yhdellä kertaa.
  • Lisävarusteet lisämukavuutta varten: Tarjolla on myös useita lisävarusteita, kuten hydraulinen puunnostin ja tukkipöytä, jotka tekevät laitteen käytöstä entistä joustavampaa ja tehokkaampaa.

Pilkemaster EVO 30 hinta ja saatavuus

Pilkemaster EVO 30 hinta vaihtelee valittujen varusteiden ja voimanlähteen mukaan. Kone on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien varmalla ja tehokkaalla toiminnalla. Tarkista ajantasaiset hinnat ja tarjoukset täältä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimman mallin.

Kun tarvitset luotettavan ja monipuolisen klapikoneen, Pilkemaster EVO 30 tarjoaa parhaan teknologian ja suorituskyvyn, jota voit odottaa. Tutustu tarkemmin tuotteeseemme ja anna Pilkemasterin helpottaa puuntyöstöäsi!

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA KLAPIKONETTA?

Tutustu uittokaluston mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva klapikone edulliseen hintaan.