Weber Q1400 sähkögrilli arvostelu ja kokemuksia

Weber.com/FI:
4.3/5

Kaupunkiympäristössä asuvien grillauksen ystävien ei enää tarvitse tinkiä grillikokemuksesta, sillä Weber Q1400 sähkögrilli tarjoaa helpon ja nopean tavan nauttia grillaamisesta omalla parvekkeella. Tämä kompakti grilli on suunniteltu erityisesti kaupunkiasuntoihin, joissa ei ole mahdollisuutta käyttää kaasu- tai hiiligrillejä. Vain pistoke seinään, ja grilli on valmis käytettäväksi. Sen käyttöönotto on vaivatonta: avaamalla kannen ja kytkemällä virta, grilli lämpenee nopeasti ja on valmis tuomaan grilliruoan ilot parvekkeellesi.

Weber Q1400 sähkögrillin suunnittelussa on otettu huomioon kaupunkiasumisen rajoitukset, mutta samalla se tarjoaa aitoa grillauskokemusta. Sen kompakti muotoilu tekee siitä ihanteellisen pienen tilan ratkaisun, ja sen tehokas lämmityselementti varmistaa, että ruoka valmistuu nopeasti ja tasaisesti.

Tehokkuus ja suorituskyky

Weber Q1400 sähkögrillin tehokas 2200 watin lämmityselementti ja posliiniemaloitu valurautainen grilliritilä takaavat erinomaisen lämmön säilymisen ja tasaisen grillaustuloksen. Grillin ensisijainen grillausalue, 43 x 32 senttimetriä, tarjoaa riittävästi tilaa useiden ruokien valmistamiseen kerralla. Vaikka Weber Q1400 on suunniteltu ulkokäyttöön ja tuottaa kohtuullisen määrän savua, sen käyttö on turvallista avoimilla ulkoalueilla, kuten parvekkeilla tai terasseilla.

Grillauksen aikana huomattiin, että valurautaiset grilliritilät toimivat erinomaisesti ja antoivat ruoalle herkullisia paistojälkiä. Vaikka perinteinen savun maku puuttuukin, ruoka maistui silti erinomaiselta ja grillijäljet lisäsivät ruoan houkuttelevuutta.

Muotoilu ja siirrettävyys

Weber Q1400 sähkögrillin moderni ja tyylikäs muotoilu sisältää kaksi tukevaa kahvaa, jotka helpottavat grillin kantamista. Grillin kupera kansi tarjoaa lisätilaa monipuolisemmalle ruoanlaitolle, ja kuuden jalan pituinen maadoitettu johto yltää helposti pistorasioihin. Grillin alapuolella oleva kertakäyttöinen tippapelti kerää grillaamisen aikana irtoavan rasvan, ja sen irrottaminen ja tyhjentäminen on tehty erittäin helpoksi.

Vaikka suurin osa muotoiluun liittyvistä palautteista oli positiivista, joitakin parannettavia kohtia löytyi. Esimerkiksi grilli ei sisällä jalustaa, joten se tulee sijoittaa pöydälle grillausta varten. Lisäksi lämpötilan säätimen valo on hyvin himmeä, mikä tekee vaikeaksi nähdä, milloin grilli on esilämmitetty kunnolla.

Puhdistus ja huolto

Sähkögrillin yksi suurimmista eduista on sen puhdistusprosessin helppous. Weber Q1400 sähkögrilli koostuu vain muutamasta osasta, jotka ovat helposti irrotettavissa ja puhdistettavissa. Grillausritilät puhdistuvat kätevästi grilliharjalla, ja muut osat voi pestä lämpimällä saippuavedellä. Tippapellin voi puhdistaa lastalla ja pestä sen jälkeen saippualla ja vedellä.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA SÄHKÖGRILLIÄ?

Tutustu Hulténsin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähkögrilli edulliseen hintaan.