Valoo.fi tarjoaa huippuluokan valokuituratkaisut – Nopea ja luotettava täyskuitu kotiin

Valoo.fi on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita valokuituratkaisuja niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Yritys on erikoistunut valokuituverkkojen rakentamiseen, ylläpitoon ja huoltoon. Valoo.fi:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja luoda yhteistyössä kestävää tulevaisuutta.

Valoo.fi:llä on vuosien kokemus valokuituverkkojen rakentamisesta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta. Ammattitaitoiset asiantuntijat ovat valmiita auttamaan asiakkaita kaikissa valokuituun liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Palveluihin kuuluvat muun muassa valokuituverkon suunnittelu, asennus, ylläpito ja häiriötilanteiden ratkaisut rautaisella ammattitaidolla.

Valoo.fi tarjoaa laajakaistapalveluiden lisäksi muitakin palveluita, kuten yritysten tietoliikenne- ja verkko-omaisuuden hallintaa sekä sähköisen allekirjoituksen ja laskutuksen ratkaisuja.

Valoo.fi:n vahvuuksia ovat nopea ja tehokas toiminta sekä laadukkaat valokuituratkaisut, jotka parantavat asiakkaiden arkea ja mahdollistavat nopeat yhteydet internetiin ja muihin verkkopalveluihin. Yrityksen tavoitteena on olla markkinoiden paras valokuituverkon rakentaja ja ylläpitäjä, joka tarjoaa asiakkailleen kestäviä ja turvallisia ratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen.

Valoon Missio

Valoo valokuitu -tilaus pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset valonnopeaan surffailuun:

Kaikki tämä pelkän laajakaistan hinnalla.

Luit oikein. Emme laskuta liittymän rakentamisesta, asentamisesta tai ylläpidosta. Meillä maksat vain internetistä.

Mikä on valokuitu?

Valokuitu on erittäin ohut, lasista tai muusta läpinäkyvästä materiaalista valmistettu lanka, jota käytetään tiedonsiirtoon. Se on tulevaisuuden teknologia, joka on mullistanut internetin käytön, ja korvannut perinteiset kuparipohjaiset kaapelit yhteyksissä, joissa tarvitaan korkeampaa nopeutta ja luotettavuutta.

Valokuidun tärkeimmät edut ovat sen nopeus ja luotettavuus. Valokuituverkkojen nopeus on moninkertainen verrattuna perinteisiin kuparipohjaisiin kaapeleihin, mikä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka käyttävät runsaasti dataa tai jotka tarvitsevat nopeita yhteyksiä. Valokuituverkot ovat myös luotettavampia, sillä ne eivät ole alttiita häiriöille tai häiriötekijöille, jotka voivat puolestaan häiritä kuparipohjaisia kaapeleita.

Valokuitu on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Se kuluttaa vähemmän energiaa ja tuottaa vähemmän lämpöä kuin kuparipohjaiset kaapelit. Se on myös kestävämpi ja kestää paremmin aikaa, mikä tekee siitä taloudellisesti kannattavamman investoinnin pitkällä aikavälillä.

Valokuitu on tulevaisuuden teknologia, joka on korvannut perinteiset kaapelit monilla aloilla. Sen nopeus, luotettavuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat nopean ja luotettavan yhteyden internetiin. Valokuituverkkojen kattavuus kasvaa jatkuvasti, joten sen käyttömahdollisuudet ovat laajentumassa koko ajan.

Lue täältä kuinka valokuitu toimii.

Kannattaako ottaa valokuitu?

Valokuitu on nopea ja luotettava yhteysvaihtoehto, mutta sen käyttöönottoon liittyy myös kustannuksia. Tämän vuoksi monet ihmiset pohtivat, kannattaako valokuitua ottaa käyttöön myös omaan kotiin.

Valokuitu on yhteysvaihtoehto, joka mahdollistaa erittäin nopean ja luotettavan internetyhteyden. Se mahdollistaa myös laadukkaat videopuhelut ja suoratoiston, mikä on tärkeää etenkin etätyötä ja viihdekäyttöä ajatellen. Valokuidun käyttöönottoon liittyy kuitenkin yleensä korkeampia kustannuksia kuin perinteisen DSL-yhteyden käyttöönottoon. Lisäksi valokuitu saatavuus voi vaihdella alueittain.

Kannattaako valokuitu siis ottaa käyttöön kotiin? Vastaus tähän kysymykseen riippuu monista tekijöistä, kuten käyttäjän tarpeista, alueen saatavuudesta ja kustannuksista.

Jos käyttäjä tarvitsee nopeaa yhteyttä esimerkiksi etätyöhön tai viihdekäyttöön, valokuitu kotiin voi olla erittäin hyvä vaihtoehto. Lisäksi jos valokuitu on alueella saatavilla ja sen hinta ei ylitä suunniteltua budjettia, sen ottaminen käyttöön voikin olla varsin hyvä ratkaisu.

Valokuidun kustannukset

Paljonko valokuitu nostaa asunnon arvoa?

Valokuitu on muuttanut tavan, jolla ihmiset käyttävät tietoverkkoja, ja se on yhä enemmän tärkeä osa nykyaikaista elämää. Valokuidun suosio kasvaa, koska se tarjoaa luotettavan ja nopean yhteyden Internetiin. Tämän vuoksi monet ihmiset ovat alkaneet myös miettiä, miten valokuitu mahdollisesti vaikuttaa heidän asuntonsa arvoon.

Onko valokuidun lisääminen asuntoon järkevää, ja kuinka paljon se loppupeleissä vaikuttaa asunnon arvoon? Tämä on kysymys, johon on vaikea vastata yksiselitteisesti, koska vaikutus vaihtelee paljon esimerkiksi asunnon sijainnin, ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Todellisuudessa asunnon arvon nostaminen ei ole valokuidun ainoa etu. Valokuidun avulla on mahdollista nauttia nopeasta internet-yhteydestä, joka mahdollistaa monia muita toimintoja, kuten sujuvat videopuhelut, pelien pelaamisen, musiikin striimaamisen ja elokuvien katselun.

Kuten jo edempänä todettiin, valokuidun vaikutus asunnon arvoon riippuu hyvin monista tekijöistä, kuten sijainnista, asunnon ikäluokasta ja paikallisesta kilpailusta. Kiinteistövälittäjät arvioivat, että valokuidun asentaminen voi parhaassa tapauksessa nostaa asunnon arvoa jopa tuhansilla euroilla.

Mikä valokuitu nopeus?

Valokuituliittymän nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun valitaan valokuitua internet-yhteydeksi. Nopeus määrittää, kuinka nopeasti tieto liikkuu käyttäjän laitteelta internetiin ja takaisin. Se vaikuttaa oleellisesti internetin käyttökokemukseen, sillä suurempi nopeus mahdollistaa nopeammat latausajat, sujuvammat suoratoistopalvelut ja vähäisemmän viiveen.

Valokuidun nopeus määritellään yleensä kahdella tavalla: latausnopeudella ja lähetysnopeudella. Latausnopeus tarkoittaa sitä, kuinka nopeasti käyttäjän laitteelle saapuvat tiedostot latautuvat, kun taas lähetysnopeus tarkoittaa sitä, kuinka nopeasti käyttäjän laitteelta lähetetyt tiedostot saapuvat vastaanottajalle.

Valokuitunopeus on tärkeä erityisesti silloin, kun samassa taloudessa on useita käyttäjiä tai kun internet-yhteys on aktiivisessa käytössä suurien tiedostojen lataamisen, kuten esimerkiksi videopuheluiden ja pelaamisen aikana. Mitä suurempi nopeus, sitä vähemmän käyttäjä joutuu odottamaan tiedostojen latautumista ja mitä suurempi nopeus, sitä vähemmän tulee myös viivettä esimerkiksi videopuheluissa.

Valokuidun tulevaisuus

Valokuitu on tällä hetkellä nopein ja luotettavin tapa siirtää tietoa. Sen avulla voidaan lähettää valtavia datamääriä lyhyessä ajassa ja tarjota samanaikaisesti monia palveluita, kuten TV-lähetyksiä, puheluita ja internet-yhteyksiä. Valokuidun käyttö tulee vain kasvamaan tulevaisuudessa, kun yhä enemmän laitteita liittyy internetiin ja tarvitaan entistä nopeampia yhteyksiä.

Valokuitu on myös tulevaisuuden teknologiaa, joka parantaa asunnon arvoa ja houkuttelee potentiaalisia ostajia. Valokuituyhteyden lisääminen asuntoon voi nostaa sen arvoa jopa tuhansilla euroilla. Tämä johtuu siitä, että valokuitu mahdollistaa monia uusia palveluita, kuten nopean internetin, suoratoistopalveluiden ja etätyön tekemisen. Nämä ovat kaikki asioita, joita nykyajan asukkaat arvostavat yhä enemmän.

Valokuidun tulevaisuus on siis erittäin lupaava, ja sen käyttö tulee vain kasvamaan tulevaisuudessa. Se on investointi tulevaisuuteen, joka parantaa asunnon arvoa, ja tarjoaa nopeamman ja luotettavamman yhteyden internetiin. Jos harkitset valokuidun ottamista kotiisi, se voi olla erittäin hyvä investointi tulevaisuuteen.

Usein kysytyt kysymykset

Valoo omistaa DIF Capital Partners, joka on hollantilainen infrastruktuurisijoitusyhtiö. DIF Capital Partners on erikoistunut infrastruktuurirahastojen hallinnointiin, ja se hallinnoi yli 16 miljardin euron arvosta varoja. Se on riippumaton yhtiö, eli se toimii itsenäisesti ilman ulkopuolista omistusta tai vaikutusta. Valoo toimii Adola Oy:n alaisuudessa.

Valokuitu on yleisesti pidetty parempana vaihtoehtona kuin 5G, sillä se mahdollistaa nopeammat ja vakaa yhteydet sekä on vähemmän altis häiriöille. Valokuitu on myös kattavampi ratkaisu, sillä se mahdollistaa huomattavasti laajemman kaistan leveyden ja suuremman datan siirtonopeuden kuin 5G.

Valokuidun asentamisen hinta omakotitaloon voi vaihdella merkittävästi riippuen palveluntarjoajasta, tarjouksista ja erityistarpeista, kuten kiinteistön sijainnista ja sen vaatimasta asennustyöstä. Esittämäsi tiedot antavat hyvän yleiskuvan eri palveluntarjoajien hintaeroista Suomessa.

Alla on joitakin huomioita näistä hinnoista: (3.8.2023)

  1. Valoo, Lounea ja Valokuitunen (VaaS) tarjoavat liittymismaksun 0 eurolla, kun taas Valokuitunen veloittaa liittymismaksun, joka voi vaihdella 690 ja 1690 euron välillä.

  2. Lounea veloittaa asennus- tai avausmaksun, joka on 150 euroa, kun taas muut palveluntarjoajat eivät veloita tätä maksua.

  3. Valokuituliittymän ylläpito on maksutonta Valoossa, Louneassa ja Valokuitusessa, mutta Valokuitunen (VaaS) veloittaa kuukausittaisen ylläpitomaksun, joka on 6,9 – 13,9 euroa kuukaudessa.

  4. Kaikki neljä palveluntarjoajaa tarjoavat 500/500 M nettiyhteyden, jonka kampanjahinta vaihtelee 34,8 ja 34,9 euron välillä. Normaalihinta on hieman korkeampi, 44,9 – 49,9 euroa kuukaudessa.

Kokonaishinta riippuu sopimuksen kestosta. Esimerkiksi Valoon 2 vuoden kokonaishinta on 1017,6 euroa, kun taas Valokuitusen (VaaS) vastaava hinta on 1182 euroa. Jos katsotaan 10 vuoden sopimusta, Valoon hinta on 5328 euroa, kun taas Valokuitusen (VaaS) hinta on 6634,8 euroa.

Valintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten tarjoushinnat ensimmäisten kuukausien ajalle, sopimuksen määräaikaisuus ja mahdollisuus valita itse operaattori. Kannattaa huomata, että nämä hinnat voivat muuttua ajan myötä ja tarjoukset voivat vaihdella, joten on suositeltavaa aina tarkistaa ajantasaiset hinnat palveluntarjoajilta.

Kyllä, yleensä valokuitu liittymä vaatii oman reitittimen toimiakseen kotiverkossa.

Valokuitu ei ole pakko ottaa, vaan sen ottaminen riippuu omista tarpeista ja mahdollisuuksista. Valokuitu tarjoaa nopean ja vakaa yhteyden internetiin ja muihin verkkopalveluihin, mutta sen saatavuus voi vaihdella alueittain.

Valokuitu tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon:

  1. Nopeus: Valokuitu tarjoaa korkeimmat mahdolliset internetyhteyden nopeudet, jopa useita gigabittejä sekunnissa. Tämä on erityisen hyödyllistä suurille kotitalouksille, joissa useat ihmiset saattavat käyttää internetiä samanaikaisesti, ja erityisesti sellaista toimintaa varten, joka vaatii paljon kaistanleveyttä, kuten striimaus, pelit tai videopuhelut.

  2. Luotettavuus: Valokuituyhteydet ovat vähemmän alttiita sääolosuhteille tai sähkömagneettiselle häiriölle kuin kuparipohjaiset tai mobiiliyhteydet.

  3. Symmetrinen nopeus: Valokuitu tarjoaa yleensä symmetrisen nopeuden, joka tarkoittaa, että lataus- ja lähetysnopeudet ovat samat. Tämä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi, jos teet videopuheluita tai jos sinulla on tarve lähettää suuria tiedostoja.

  4. Tulevaisuuden varmuus: Valokuitu on tulevaisuudenkestävä teknologia. Kun internetin käyttö kasvaa, valokuitu pystyy tarjoamaan tarvittavan kaistanleveyden.

Valokuitu voi kuitenkin olla kalliimpi asentaa erityisesti, jos talosi tai asuinalueesi ei vielä ole valokuituverkon piirissä. Lisäksi, jos käytät internetiä rajoitetusti eikä sinulla ole tarvetta suurille lataus- tai lähetysnopeuksille, mobiilinetti voi olla riittävä ja kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Päätös valokuidun hankinnasta riippuu siis paljon yksilöllisistä tarpeistasi ja olosuhteistasi. Jos olet tyytymätön nykyiseen internetyhteyteesi tai tarvitset nopeampaa yhteyttä, valokuitu saattaa olla hyvä investointi. Finnet-liiton tekemän tutkimuksen mukaan suurin osa valokuituasiakkaista on tyytyväisiä yhteyteensä, mikä viittaa siihen, että monille ihmisille se on ollut hyvä valinta.

Kyllä, valokuidun voi ottaa myös myöhemmin

Valokuitu ja 5G ovat eri teknologioita. Valokuitu perustuu kuitukaapeleihin, kun taas 5G on langaton teknologia.

Kyllä, valokuidun voi kilpailuttaa eri palveluntarjoajien välillä ja vertailla tarjouksia ennen päätöksen tekemistä.

Valokuituverkon pätkiminen johtuu yleensä huonosta signaalista tai toisinaan se voi kieliä myös vaurioituneesta kaapelista.

Valoo valokuitu -tilaus pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset valonnopeaan surffailuun:

Kaikki tämä pelkän laajakaistan hinnalla.

Luit oikein. Emme laskuta liittymän rakentamisesta, asentamisesta tai ylläpidosta. Meillä maksat vain internetistä.

Valoonnopeaa arkea.

Valokuitu on nopea ja tehokas tiedonsiirtotapa nykyajan tarpeisiin ja tulevaisuuden vaatimuksiin.

Valokuidun asennus kotiisi nyt hintaan 0 €*