fbpx

Aurinkopaneelisarja 115Wp 1385 x 53 x 60 mm Blacksolar, NDS arvostelu ja kokemuksia

Virtasenkauppa.fi:
5/5

Kuvittele itsesi matkailuajoneuvolla tai veneellä, luonnon keskellä, vapaana verkosta ja samalla omavarainen sähköntuotossa. Se on unelma monille seikkailijoille, ja NDS:n musta Blacksolar 115Wp aurinkopaneelisarja on juuri se, mitä tarvitset tämän unelman toteuttamiseen.

Erinomainen suunnittelu ja helppo asennus

Blacksolar aurinkosähköjärjestelmä on erityisesti suunniteltu matkailuajoneuvoihin ja veneisiin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kun etsit luotettavaa, korkealaatuista ja helppokäyttöistä aurinkopaneelia asuntoautoon tai veneeseen. Yksi sarjan merkittävimmistä piirteistä on sen asennuksen helppous. Paneelit eivät vaadi erillisiä asennussarjoja, sillä niiden kehyksissä on integroitu kiinnitysjärjestelmä. Tämä tarjoaa optimaalisen etäisyyden kiinnitettävästä kohteesta, mikä helpottaa asennusta ja tekee siitä nopean ja vaivattoman.

Tyylikäs musta ulkoasu ja tehokas energiankeruu

Mustat paneelit eivät ole pelkästään tyylikkäät, vaan ne tarjoavat myös lisäetua aurinkoenergian keruussa. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon auringon nousun ja laskun aikainen energiankeruu, minkä ansiosta ne kykenevät keräämään enemmän energiaa näinä aikoina verrattuna perinteisiin paneeleihin.

Laadukas lataussäädin ja kattava sarja

Blacksolar sarjaan kuuluu myös laadukas lataussäädin, nimeltään SC320M, 320 W Sun Control MPPT, jonka maksimilataus on 20 A. Sarjaan sisältyy myös johtokotelo ja kaksi johtoläpivientiä, tarjoten näin kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseen. Kaikki tarvittava tulee samassa paketissa, mikä tekee tästä sarjasta erittäin käytännöllisen.

Saatat pitää myös näistä