Timco HLS8TG 102 cm arvostelu ja kokemuksia

Uittokalusto.fi:
4/5

Monipuolinen ja tehokas halkomakone voi olla korvaamaton apu, kun pihapiirissä tai mökillä on tarve muuntaa puutavaraa käyttökelpoiseksi polttopuuksi. Tässä arviossa syvennymme Timco HLS8TG 102 cm -halkomakoneen ominaisuuksiin ja käyttömahdollisuuksiin. Tämä polttomoottorikäyttöinen laite on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat voimaa ja siirrettävyyttä halkaisuprosessissaan.

Laite esittelyssä – Timco HLS8TG 102 cm

Timco HLS8TG 102 cm on varustettu Ducar DH196 5.5HP bensamoottorilla, joka tuottaa vaikuttavan 6,5 hevosvoiman tehon. Moottorin kierrosnopeus on 3600 rpm, mikä yhdessä 8 tonnin halkaisu- ja puristusvoiman kanssa tekee tästä koneesta todellisen työjuhdan. Halkomakoneen maksimaalinen halkaisupituus on 100 cm ja paksuus 35 cm, mikä mahdollistaa myös suurten ja haastavien klapikokojen käsittelyn.

Käyttömukavuus ja siirrettävyys

Erityisen käteväksi Timco HLS8TG 102 cm muodostuu sen siirrettävyyden ansiosta. Halkomakoneessa on vetokoukku, joka mahdollistaa laitteen helpon liikuttelun esimerkiksi puutarhatraktorin tai mönkijän avulla. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, kun halkomistyötä tehdään laajalla alueella tai kun kone on tarpeen siirtää usein eri työmaiden välillä.

Teho ja toimintavarmuus

Timco HLS8TG 102 cm -halkomakoneen suuri teho ja hydraulijärjestelmä takaavat, että puun halkaisu sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Koneen hydrauliöljysäiliön tilavuus on 4,5 litraa, ja moottoriöljysäiliöön mahtuu noin 0,6 litraa öljyä, mikä varmistaa pitkät ja katkottomat käyttöjaksot ilman jatkuvaa huoltoa.

Huolto ja kestävyys

Vaikka Timco HLS8TG 102 cm on suunniteltu kestäväksi ja toimintavarman, on säännöllinen huolto avainasemassa pitkän käyttöiän varmistamiseksi. On tärkeää tarkistaa ja vaihtaa öljyt säännöllisesti sekä pitää hydrauliikkajärjestelmä puhtaana. Myös terävän halkaisuterän ylläpito on keskeistä tehokkuuden säilyttämiseksi.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA KLAPIKONETTA?

Tutustu uittokaluston mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva klapikone edulliseen hintaan.