fbpx

Mistä kannattaa ostaa käytetty sähköauto?

käytetty sähköauto

Sähköauton ostaminen on monelle tällä hetkellä ajankohtaista. Ne ovat sekä trendikkäitä että ajan hermolla myös ympäristöystävällisyytensä kannalta. Käytettyjä sähköautoja on mahdollista selata eri palveluiden kautta, joten oma auto on mahdollista löytää juuri haluttujen speksien mukaan.

Alla näet muutamia palveluja, joiden kautta parhaat sähköautot ovat selattavissa. Moni tällä sivulla mainitsemistamme palveluista tarjoaa myös edullisen rahoitusvaihtoehdon.

Nettiauto.com

Nettiauto.com logo
Kuvalähde: nettiauto.com

Nettiauto.com on yksi Suomen suosituimmista sivustoista, joissa tarjotaan myyntiin käytettyjä autoja. Sivuston kautta on mahdollista sekä myydä käytettyjä autoja että ostaa niitä. Palvelu tarjoaa laajat suodatusmahdollisuudet. Näiden avulla voidaan rajata esimerkiksi pelkät nettiauto vähän ajetut, tietynmerkkiset autot, polttomoottori- tai sähköautot tai jos mielessä on vanhat klassikot, voidaan hakea vaikkapa nettikauto klassikot.

Nettiautoon on mahdollista luoda käyttäjätunnus, jolla pystyy aina auton oston tarpeen ilmaantuessa etsiä itselleen vaihtoehtoa. Kun hakusessa on esimerkiksi käytetty Tesla, voidaan ottaa käyttöön Nettiauto Tesla hakukriteerinä. Näin löydät kaikki palvelun kautta myynnissä olevat Teslat. Haku on mahdollista rajata mille tahansa automerkille.

Palvelu on tarkoitettu sekä yksityisille että autoliikkeille. Jos sinua kiinnostaa vain liikkeillä myynnissä olevat autot, on palvelun kautta mahdollista ottaa Nettiauto autoliikkeet -haku. Tarkka haku -toiminto mahdollistaa autoliikkeen valitsemisen.

Nettiauto.com on palvelu, jossa ostajan on mahdollista tarkastella myytävänä olevan auton tietoja hyvinkin tarkasti. Autoista on nähtävillä niin vuosimalli, ajokilometrit, sähköinen kantama, lisävarusteet jne. Ajoneuvon myyjä voi kirjoittaa halutessaan vapaata esittelytekstiä myyntikohteeseen.

Verkkosivu: nettiauto.com

Rintajouppi

Rinta Jouppi logo
Kuvalähde: rinta-jouppi.com

Rintajouppi myy sekä uusia että käytettyjä autoja. Siltä löytyvät polttomoottori, sähkö- sekä hybridiautot. Tarjolla on Rintajoupin toimipisteissä myynnissä olevat autot. Kaikki myytävät kohteet ovat esiteltynä selkeästi.

Rintajouppi vaihtoautot -palvelu tarjoaa tuhansia vaihtoehtoja ja tarjolla onkin ajoneuvoja eri käyttövoimilla. Niinpä myös sähköautoja voi etsiä vaihtoautojen joukosta. Saatavilla olevat Rintajouppi käytetyt autot löytyvät helposti jo etusivun haun avulla.

Myös Rintajouppi leasing on mahdollinen. Yksityisleasing tarjoaa joustavan ratkaisun hankkia uuden auton. Rintajouppi huutokauppa saattaa myös olla monelle tuttu tapa hankkia auto ja tarjolla onkin huutokaupasta riippuen autoja laidasta laitaan.

Verkkosivu: rinta-jouppi.com

K-auto.fi

K-autokauppa.fi logo
Kuvalähde: k-auto.fi

K-autokauppa.fi tarjoaa mahdollisuuden helppoon autokauppaan kotoa käsin. Palvelussa on tarjolla parhaat sähköautot, hybridit, pakettiautot ja henkilöautot. K-autokaupalta on mahdollista saada myös auton rahoitustarjous, jolloin esimerkiksi käsirahaa tai vakuuksia ei tarvita.

K caara vaihtoautot tarjoaa vaihtoehtoja sähköautoa etsiville. K-Auton myyjät palvelevat mielellään ja auton valinnan suhteen saa tarvittaessa apua ja vastaavat kysymyksiin.

Verkkosivu: www.k-auto.fi/

Autotalli

Autotalli.com logo
Kuvalähde: autotalli.com

Autotalli.com on vaihtoautot, uudet ja leasing-autot tarjoava palvelu. Sivuston kautta onnistuu sekä auton etsiminen sekä yrityksen auton myynti-ilmoituksen laittaminen. Autotalli.com vaihtoautot tarjoaa sekä sähkö- että polttomoottoriautoja ja niitä voi sekä selata listauksesta että etsiä halutuilla kriteereillä. Esimerkiksi käytetyt sähköautot löytyvät nopeasti selaamalla tarjolla olevia kohteita.

Sivustolta löytyvät myös Autotalli uudet autot. Kuten käytettyjäkin autoja, myös uusia autoja on mahdollista selata haluttujen kriteerien mukaan. Näin valikoimasta löytyvät helposti halutun tyyppiset autot halutulta alueelta.

Verkkosivu: autotalli.com

Kamux

Kamux logo
Kuvalähde: kamux.fi

Kamux on yksi suurimmista käytettyjen autojen myyntipaikoista. Tarjolla on runsas valikoima erilaisia autoja kaikkiin makumieltymyksiin. Parhaat sähköautot voi ottaa selaukseen nopeasti hakutoiminnon avulla. Tarjolla on niin sähköautoja kuin hybridejäkin. Kamux vaihtoautot on palvelu, josta löytyy yli 5000 autoa. Näistä voi tilanteesta riippuen olla sähköautoja jopa satoja kappaleita eli oma auto voi löytyä Kamuxin kautta.

Sivuston kautta on mahdollista etsiä myös ulkomailla olevia autoja ja niinpä saatavilla ovatkin Auto Ruotsista ja Auto Saksasta -palvelut.

Ja jos tarve vaatii, myös Kamux rahoitus on mahdollinen. Rahoituspalvelu osamaksun 72 kuukauteen asti. Rahoituksen voi laskea kunkin auton myyntisivulta, sillä sivuston käyttäjille on annettu hyvä rahoituslaskuri. Laskuriin voi syöttää haluamansa sopimusajan, myyntihetkellä suoritettavan vaihtoauton käsirahan sekä viimeisen, suuremman erän. Laskuri näyttää rahoituksen kuukausierän heti laskurin alapuolella. Lopullinen sopimus tehdään rahoituksen tarjoajan kanssa.

Kamuxilta löytyy myös Myy autosi meille -palvelu, joka tarjoaa helpon mahdollisuuden oman auton myyntiin. Oman auton voi viedä myytäväksi johonkin Kamuxin 50 liikkeestä. Kamux toimittaa auton omistajalle hintatarjouksen vuorokaudessa. Palvelu on tarkoitettu sekä yksityisille että yrittäjille.

Verkkosivu: kamux.fi

Saka

Saka logo
Kuvalähde: saka.fi

Saka on palvelu auton myyjille ja ostajille. Moni saattaa muistaa yhtiön entisestä Suomen Autokauppa Oy -nimestään. Palvelu tarjoaa yli 3000 vaihtoehtoa auton ostajille ja ajatuksena on tarjota vain parhaina pidettyjä autoja. Niinpä myös parhaat sähköautot löytyvät Sakalta. Saka vaihtoautot -palvelussa voi määrittää, hakeeko polttomoottori- vai sähköautoja.

Mikäli tarpeen, myös Saka rahoitus onnistuu tarvittaessa. Sopimuksen tekeminen onnistuu tarvittaessa myös ilman käsirahaa. Saka kilpailuttaa rahoitusyritykset, joten asiakkaalle saadaan tarjottua mahdollisimman edullinen rahoitus.

Sakalta on mahdollista ostaa auto myös huutokaupan kautta. Saka huutokauppa tarjoaa vaihtoehtoja aktiivisesti, joten käytännössä joka päivä on tarjolla eri kohteita. Huutokauppa on erilainen tapa hankkia auto ja se mahdollistaa toisinaan hyvin edullisenkin loppuhinnan.

Verkkosivu: saka.fi/fi/

Auto1

Auto1 logo
Kuvalähde: auto1.fi

Auto1 on yksi Euroopan suurimmista vaihtoautojen jälleenmyyntialustoista. Sen kautta on mahdollista selata kymmeniä tuhansia kohteita. Palveluun rekisteröidytään, jonka jälkeen autot ovat selattavissa. Palvelua voi käyttää joko ostajana tai myyjänä. Auto1:ltä löytyy laajasti vaihtoehtoja vaihtoautoa etsiville. Auto1:n kautta autoja voidaan ottaa seurantalistalle tai käyttöön voidaan ottaa hälytyspalvelu, joka ilmoittaa, kun halutun tyyppinen ajoneuvo tulee myyntiin.

Auto1:n kaikki autot ovat tarkastettuja ja niille järjestetään asianmukainen kuljetus. Autolle voidaan valita joko nopein tai halvin mahdollinen kuljetusvaihtoehto.

Auto1 tarjoaa asiakkailleen mobiilisovelluksen, jonka kautta myytäviä kohteita voi selata milloin ja missä vain. Tarjolla on ajoneuvoja ympäri Eurooppaa, joten palvelu ei ole rajattu vain Suomeen.

Verkkosivu: auto1.fi

Usein kysytyt kysymykset: