CMACEWHEEL Y20 750W 20″ arvostelu ja kokemuksia

Cmacewheel Y20 750w 20"
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 3% alennusta
Buybestgear.com/fi:
4.5/5

Cmacewheel Y20 750W 20″ on vaikuttava sähköpyörä, joka yhdistää tehokkaan moottorin, kestävän rakenteen ja monipuolisen käytettävyyden. Tämä arvostelu käsittelee yksityiskohtaisesti pyörän ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttöä, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen. Teemme yhteistyötä Buybestgear.com/fi-sivuston kanssa ja pyrimme tarjoamaan rehellisen ja kattavan arvion tuotteesta.

CMACEWHEEL-merkki

CMACEWHEEL on tunnettu merkki sähköpyörien alalla. Se on erikoistunut korkealaatuisten sähköpyörien valmistukseen, jotka on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja maastoja. Yhtiö panostaa innovaatioihin ja korkeaan laatuun, mikä näkyy myös Y20-mallissa.

Yleiskatsaus

Cmacewheel Y20 750W 20″ on suunniteltu tarjoamaan erinomainen ajokokemus sekä kaupunki- että maastokäyttöön. Pyörä on varustettu tehokkaalla 750W moottorilla, joka mahdollistaa jopa 25 km/h huippunopeuden, ja se voidaan vapauttaa jopa 45 km/h nopeuteen. Pyörässä on kolme ajotilaa: sähköavusteinen, sähköinen ja molemmat yhdessä.

Runkomateriaali ja rakenne

Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta, mikä tekee siitä kevyen mutta vahvan. Tämä mahdollistaa pyörän helpon käsiteltävyyden ja pitkäikäisyyden. Y20 on askel-pyörä, joka sopii hyvin 165-200 cm pitkille henkilöille, ja sen taittomekanismi tekee siitä kompaktin ja helpon säilyttää.

Renkaat ja jousitus

Cmacewheel Y20 on varustettu 20 x 4.0 CST leveillä renkailla, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden kaikilla alustoilla. Renkaat ovat kestäviä ja kulutusta kestäviä, mikä tekee pyörästä erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin maastopyöräilyyn. Etuhaarukan lukittava jousitus lisää ajomukavuutta ja vähentää iskuja epätasaisilla teillä.

Moottori ja akku

750W harjaton moottori tarjoaa voimakkaan väännön ja riittävän tehon päivittäiseen ajoon, mäkien kiipeämiseen ja maastopyöräilyyn. Y20ä on 48V 15Ah tai 18Ah irrotettava litiumakku, joka mahdollistaa pitkän toimintasäteen. Sähköavustetussa tilassa ajomatka voi olla jopa 100 km, kun taas pelkällä sähköllä ajettaessa matka on noin 60 km.

Jarrut ja vaihteet

Pyörässä on mekaaniset levyjarrut sekä edessä että takana, mikä takaa tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen. Vaihtoehtoisesti jarrut voidaan päivittää hydraulisiin jarruihin paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Shimano 7-vaihteinen vaihteisto mahdollistaa vaihteiden helpon ja tarkan vaihtamisen eri maastoihin ja ajotilanteisiin.

Näyttö ja valot

Y20 on varustettu uudella Yolin- tai KingMeter-värinäytöllä, joka tarjoaa reaaliaikaisen nopeuden, keskimääräisen nopeuden, akun tilan ja muita tärkeitä tietoja. Näytön taustavalo on säädettävissä, mikä tekee siitä mukavan käyttää myös pimeässä. Pyörässä on myös integroitu jarru- ja vilkkuvalo, joka parantaa turvallisuutta erityisesti yöllä ajettaessa.

Satula ja mukavuus

Pyörän satula on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Se on valmistettu PU-materiaalista ja kevytvaahtotäytteestä, mikä tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja mukavan ajoasennon. Satulan alla oleva jousitus auttaa vähentämään tien epätasaisuuksista aiheutuvia tärinöitä.

Ajokokemus ja käyttö

Cmacewheel Y20 750W 20″ tarjoaa sujuvan ja mukavan ajokokemuksen. Viisi sähköavustustasoa mahdollistavat joustavan ajon eri olosuhteissa. Pyörän tehokas moottori ja suuret renkaat tekevät siitä erinomaisen valinnan niin kaupunki- kuin maastopyöräilyyn. Pyörä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja kestävyyttä.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.