fbpx

DUOTTS C29 sähköpyörä arvostelu

DUOTTS C29 sähköpyörä
Käytä koodi: TESLASUOMI ja saa €70 alennusta
Duotts.com:
4.5/5

DUOTTS C29 sähköpyörä tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän tehoa, kestävyyttä ja mukavuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kaupungin kaduille kuin maastoonkin. Tässä artikkelissa käsitellään tarkemmin tämän sähköpyörän ominaisuuksia ja suorituskykyä, jotta voit päättää, sopiiko se tarpeisiisi.

Tehokas 750W moottori

DUOTTS C29 sähköpyörä on varustettu 750W harjattomalla moottorilla, joka tarjoaa valtavan tehon ja huippuluokan tehokkuuden. Tämä moottori mahdollistaa vaivattoman kiipeämisen jyrkkiä mäkiä ylös ja suurempien kuormien kuljettamisen, olipa kyseessä sitten työmatka kaupungissa tai seikkailu maastossa. Moottorin hiljainen toiminta yhdistää nopeuden ja mukavuuden saumattomasti.

Laaja toimintasäde ja monipuoliset ajotilat

Duotts C2948V 15AH akku tarjoaa pitkäkestoisen toiminnan yhdellä latauksella. Sähköpyörä tukee kolmea ajotilaa: tavallinen pyöräily, poljinavusteinen ja puhdas sähkö. Poljinavusteisessa tilassa toimintasäde on 80-100 km, kun taas puhtaassa sähkötässä se on 50-60 km. Tämä mahdollistaa pitkätkin matkat ilman huolta akun loppumisesta kesken matkan.

Kestävä ja mukava rakenne

Kevyt alumiinirunko ja iskunvaimennettu etuhaarukka takaavat mukavan ja turvallisen ajon. 29×2.1 tuuman ilmatäytteiset renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden, olivatpa ajoolosuhteet millaiset tahansa. Ilmatäytteiset renkaat mahdollistavat ilmanpaineen säätämisen ajoolosuhteiden ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, mikä vaikuttaa ajomukavuuteen, pitoon ja vastukseen.

Käytännölliset ohjaustangon komponentit

Ohjaustangosta löytyy SHIMANO 21-vaihteinen vaihdejärjestelmä, etu- ja takalevyjarrut, sähköinen puolikaasukahva, ajovalokytkin, äänitorven painike sekä viisiportainen monitoiminäyttö. Nämä ominaisuudet tarjoavat tarkan hallinnan ja helpon käsittelyn, mikä tekee ajamisesta vaivatonta ja nautinnollista.

Käytännöllisyyttä ja turvallisuutta

DUOTTS C29 sähköpyörässä on myös takatavarateline, joka lisää käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Integroitu takavalo parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta yöaikaan ajettaessa. Pyörän mukana toimitetaan myös puhelimen latausportti, joka mahdollistaa puhelimen lataamisen ajon aikana. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen pitkillä matkoilla, jolloin puhelimen akku saattaa muuten loppua kesken.

Rugged performance assurance

Shimano 21-vaihteinen vaihdejärjestelmä ja takavaihtajan suojus varmistavat sujuvan ja luotettavan ajon. Suoja estää vaurioita ja ketjun lipsahtamista, ja vaihdejärjestelmä tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot kaikenlaisiin maastoihin.

Tekniset tiedot

OminaisuusMäärittely
Moottorin teho750 W
Laajennettu kantama80-100 KM
Enimmäisvääntö65Nm
Akun kapasiteetti48V 15AH Duotts Battery
Huippunopeus25 KM/H
Maksimikuormitus120 KG
Suositeltu pituus170-200cm
Pyörän paino26.5kg
Istuimen maksimi korkeus110cm
Istuimen minimi korkeus85cm
Akseliväli110cm
Rungon materiaaliAll-aluminum alloy
JarrutFront and rear disc line brake
EtuhaarukkaAll aluminum shock-proof front fork
Kantama50-60 km (puhdas sähkö), 80-100 km (apu)
Nopeus25 km/h
Tuotteen koko1840*715*1130mm
Renkaan koko29*2.1 inches

DUOTTS

Duotts on sähköpyörien verkkokauppa, joka on sitoutunut tarjoamaan erinomaisen ja asiakaslähtöisen ostokokemuksen. Yhteistyössä huippuluokan valmistajien ja toimittajien kanssa Duotts varmistaa korkeimmat laatustandardit tarkkojen hankinta- ja tuotantomenetelmien avulla. Yritys tarjoaa edistyneitä kokoonpanoja ja erinomaista vastinetta rahalle, tehden suorituskykyisistä sähköpyöristä kaikkien saatavilla. Lisäksi Duotts priorisoi nopeaa toimitusta, ja tilaukset lähetetään yleensä 3-7 työpäivän kuluessa, sekä tarjoaa luotettavaa jälkimyyntitukea, vastaten kysymyksiin ja huolenaiheisiin 24 tunnin kuluessa.

Duotts ymmärtää päivittäisen työmatkailun haasteet, kuten liikenneviivästykset, ruuhkat, huonon sään ja korkeat liikennekustannukset. Yrityksen missiona on tarjota sujuva, nopea ja nautinnollinen työmatkakokemus, kannustaen terveellisempiin elämäntapoihin ja edistäen kestävää liikennettä. Valitsemalla Duottsin sähköpyörät, asiakkaat voivat nauttia pyöräilyn vapaudesta ilman pysäköintimaksuja ja liikenteen ruuhkien huolia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.