fbpx

DUOTTS N26 sähköpyörä arvostelu

DUOTTS N26 sähköpyörä
Käytä koodi: TESLASUOMI ja saa €70 alennusta
Duotts.com:
5/5

DUOTTS N26 sähköpyörä on mullistanut perinteisen sähköpyörän muotoilun, yhdistäen sähköpyörän ja sähkömoottoripyörän parhaat puolet. Tämä innovatiivinen ajoneuvo tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen, jossa tyyli ja suorituskyky yhdistyvät saumattomasti.

Tehokas kaksoismoottori

DUOTTS N26 sähköpyörä on varustettu kahdella 750W moottorilla, jotka yhdessä tarjoavat vaikuttavat 1500W tehoa. Tämä kaksivetojärjestelmä mahdollistaa tehokkaan ajon haastavimmillakin maastoilla. Moottorien tuottama 65Nm vääntömomentti takaa vaivattoman kiihdytyksen ja ylämäkien hallinnan. Ajaja voi helposti vaihtaa yksiveto- ja kaksivetotilan välillä yhdellä napin painalluksella, mikä tekee pyörästä erittäin monipuolisen.

Laaja toimintasäde

Samsungin 48V 20AH akku tarjoaa DUOTTS N26 sähköpyörälle laajan toimintasäteen. Avustetussa tilassa pyörällä voi ajaa 100-120 km yhdellä latauksella, mikä riittää pitkillekin retkille ilman lataustarvetta. Akku latautuu täyteen 8-10 tunnissa, joten se on helppo ladata yön aikana seuraavaa päivää varten.

Kestävä ja vakaa rakenne

DUOTTS N26 sähköpyörä on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet. Sen alumiininen runko on kevyt mutta kestävä, ja pyörä painaa 39,6 kg. Pyörän maksimikuormitus on 150 kg, joten se sopii myös raskaammille ajajille ja tavaran kuljetukseen. Pyörän alumiininen kaksoisolkainen etuhaarukka lisää jäykkyyttä ja vakautta, mikä parantaa ohjattavuutta ja ajomukavuutta.

Tyylikäs ja moderni ulkoasu

DUOTTS N26 sähköpyörä on suunniteltu näyttämään hyvältä kaikissa tilanteissa. Moottoripyöristä inspiraationsa saanut muotoilu, tyylikkäät ajovalot ja vahvat linjat tekevät pyörästä todellisen katseenvangitsijan. Pyörän 26×4.0 tuuman paksut renkaat parantavat ajovakautta ja tarjoavat erinomaisen pidon kaikilla alustoilla, olipa kyseessä sitten kaupunkikatu tai maastopolku.

Monipuolinen ohjauspaneeli

DUOTTS N26 sähköpyörä on varustettu monitoimiohjauspaneelilla, joka sisältää sähköisen puolikierrekaasun, Shimano-vaihteiston ja ajotilojen vaihtokytkimen. Korkearesoluutioinen näyttö mahdollistaa pyörän tilan tarkkailun helposti ja turvallisesti ajon aikana. Lisäksi Bluetooth-yhteensopivuus ja DUOTTS-sovellus tuovat lisäominaisuuksia ajokokemukseen.

Täysi jousitusjärjestelmä

Pyörän etuhaarukka ja takaiskunvaimennin muodostavat täyden jousitusjärjestelmän, joka takaa mukavan ajon epätasaisessakin maastossa. Tämä vähentää ajajan rasitusta ja parantaa pyörän hallittavuutta, mikä tekee DUOTTS N26 sähköpyörästä erinomaisen valinnan sekä kaupunkiajoon että maastoseikkailuihin.

Lisäominaisuudet

DUOTTS N26 sähköpyörä on varustettu täydellisillä lokasuojilla, jotka estävät mudan ja veden roiskumisen, pitäen pyörän ja ajajan puhtaana. Integroidut takavalot lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta erityisesti yöaikaan.

Tekniset tiedot

OminaisuusMäärittely
Moottorin teho750 W*2
Laajennettu kantama100-120 KM
Enimmäisvääntö65Nm*2
Akun kapasiteetti48V 20AH Samsung akku
Huippunopeus25 KM/H
Maksimikuormitus150 KG
Istuimen maksimi korkeus83cm
Akseliväli123cm
Pyörän paino39.6kg
Rungon materiaaliAll-aluminum alloy
JarrutFront and rear DYISLAND hydraulic brake
EtuhaarukkaAll aluminum shoulder front fork
Kantama40-60 km (puhdas sähkö), 100-120 km (apu)
Nopeus25 km/h
Tuotteen koko2000*730*1220mm
Renkaan koko26*4.0 inches

DUOTTS

Duotts on sähköpyörien verkkokauppa, joka on sitoutunut tarjoamaan erinomaisen ja asiakaslähtöisen ostokokemuksen. Yhteistyössä huippuluokan valmistajien ja toimittajien kanssa Duotts varmistaa korkeimmat laatustandardit tarkkojen hankinta- ja tuotantomenetelmien avulla. Yritys tarjoaa edistyneitä kokoonpanoja ja erinomaista vastinetta rahalle, tehden suorituskykyisistä sähköpyöristä kaikkien saatavilla. Lisäksi Duotts priorisoi nopeaa toimitusta, ja tilaukset lähetetään yleensä 3-7 työpäivän kuluessa, sekä tarjoaa luotettavaa jälkimyyntitukea, vastaten kysymyksiin ja huolenaiheisiin 24 tunnin kuluessa.

Duotts ymmärtää päivittäisen työmatkailun haasteet, kuten liikenneviivästykset, ruuhkat, huonon sään ja korkeat liikennekustannukset. Yrityksen missiona on tarjota sujuva, nopea ja nautinnollinen työmatkakokemus, kannustaen terveellisempiin elämäntapoihin ja edistäen kestävää liikennettä. Valitsemalla Duottsin sähköpyörät, asiakkaat voivat nauttia pyöräilyn vapaudesta ilman pysäköintimaksuja ja liikenteen ruuhkien huolia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.