fbpx

DYU A1F 16 tuuman täysin taitettava sähköpyörä arvostelu

Dyucycle.com:
4.5/5

DYU A1F 16 tuuman täysin taitettava sähköpyörä on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen monipuolinen ja käytännöllinen ratkaisu päivittäisiin kuljetustarpeisiin. Tämä sähköpyörä yhdistää tehokkaan suorituskyvyn, mukavuuden ja käytännöllisyyden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Alla oleva arvostelu käsittelee yksityiskohtaisesti tämän sähköpyörän ominaisuuksia ja etuja.

Tehokas moottori ja akku

DYU A1F 16 tuuman sähköpyörä on varustettu 250W harjattomalla moottorilla, joka tarjoaa maksimaalisen 350W tehon. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja voimakkaan ajon, erityisesti kaupunkialueilla ja kevyissä maastoissa. Moottori tekee pyöräilystä vaivatonta ja miellyttävää, mikä on erityisen hyödyllistä ylämäkiä noustessa ja pitkiä matkoja taitettaessa.

Sähköpyörässä on 36V 7.5AH litiumakku, joka tarjoaa jopa 40 km toimintamatkan yhdellä latauksella. Akku on suunniteltu kestämään pitkään ja varmistamaan turvallisuuden perinteisiin akkuihin verrattuna. Latausaika on noin 4 tuntia, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan latauksen esimerkiksi yön yli.

Rakenteen kestävyys ja käytännöllisyys

DYU A1F sähköpyörän paino on 21.2 kg ja sen maksimikuormitus on 120 kg. Tämä tekee siitä vankan ja kestävän valinnan, joka sopii monenlaisille käyttäjille. Pyörän kokoontaitettava rakenne tekee siitä erittäin käytännöllisen, sillä se voidaan helposti kuljettaa julkisissa liikennevälineissä tai säilyttää kompaktisti kotona.

Etukorilla ja takatelineellä varustettu DYU A1F tarjoaa suuren säilytyskapasiteetin. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiajoon ja ostosreissuille. Takatelineen maksimikuormitus on 25 kg, mikä mahdollistaa suurempienkin tavaroiden kuljettamisen.

Turvallisuus ja mukavuus

DYU A1F 16 tuuman sähköpyörä on varustettu etuvaloilla ja takavalojen heijastimilla, mikä lisää turvallisuutta erityisesti yöajossa. Korkealaatuiset jarrulevyt tarjoavat turvallisen ja luotettavan jarrutustehon, joka parantaa ajoturvallisuutta entisestään.

Pyörässä on myös LED-näyttö, joka näyttää akun varaustilan ja tarjoaa turvallisen ja nopean sähkötehon säädön ajon aikana. Tämä lisää ajomukavuutta ja tekee pyörän käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Ajomukavuus ja kestävyys

DYU A1F sähköpyörä on varustettu korkealaatuisilla tyhjiörenkailla, jotka ovat kestäviä ja puhkeamattomia. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja vähentää renkaiden huoltotarvetta. Lisäksi pyörän vedenkestävyysluokitus on IP54, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita.

Pyörän ajonopeus on 20 km/h, ja sen maksiminopeus on 25 km/h. Tämä mahdollistaa nopean ja tehokkaan liikkumisen, mikä on ihanteellista kaupunkialueilla. Sähköpyörä pystyy myös nousemaan 15 asteen kulmassa olevia mäkiä, mikä lisää sen monipuolisuutta eri maastoissa.

Tekniset tiedot

OminaisuusArvo
Moottorin teho250W (maks. 350W)
Akku36V 7.5AH litiumakku
Toimintamatka40 km
Paino21.2 kg
Maksimikuormitus120 kg
Taitettuna koko765400660 mm
Avaamattomana koko13425421050 mm
Pyörän halkaisija16 tuumaa
Latausaika4 tuntia
VedenkestävyysIP54
Maksiminopeus25 km/h
RengaskestävyysPuhkeamaton, kestävä

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä