fbpx

DYU A5 14 tuuman täysin taitettava sähköpyörä arvostelu

Dyucycle.com:
4.5/5

DYU A5 14 tuuman täysin taitettava sähköpyörä on innovatiivinen ja kätevä kulkuväline, joka yhdistää käytännöllisyyden ja suorituskyvyn. Tämä sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon, ja se tarjoaa erinomaisen liikkumisratkaisun niin työmatkalaisille kuin vapaa-ajan pyöräilijöillekin. Tässä arvostelussa tarkastelemme yksityiskohtaisesti DYU A5ominaisuuksia, suorituskykyä ja käyttökokemuksia.

Moottori ja akku

DYU A5 on varustettu 250Wmoottorilla, joka mahdollistaa jopa 60 kilometrin ajomatkan täydellä akulla. 48V 7.5AH litiumioniakku on irrotettava, mikä tekee lataamisesta helppoa ja kätevää. Moottorin huipputeho on 500W, mikä mahdollistaa pyörän mukautumisen erilaisiin kaupunkimaastoihin. Tämä tekee pyörästä erinomaisen valinnan niin tasaisille teille kuin mäkisillekin reiteille.

Taitettavuus ja kantavuus

DYU A5 on täysin taitettava sähköpyörä, joka on helppo kuljettaa ja säilyttää. Se taittuu nopeasti kolmessa sekunnissa, ja kompakti koko mahdollistaa pyörän säilyttämisen pienissä tiloissa, kuten autojen tavaratiloissa tai asuntojen eteisissä. Pyörän paino on 22.4 kg, ja se kestää maksimissaan 120 kgkuorman, mikä tekee siitä sopivan monenlaisille käyttäjille.

Jousitusjärjestelmä ja ajomukavuus

DYU A5on etujousitusjärjestelmä ja istuimen iskunvaimennus, jotka takaavat mukavan ajokokemuksen kaikissa tieolosuhteissa. Tämä tekee pyöräilystä sujuvaa ja miellyttävää, vaikka tie olisi epätasainen. Lisäksi pyörässä on liukumaton kahva, joka takaa turvallisen otteen myös sateisilla keleillä.

Näytöt ja valot

Sähköpyörä on varustettu LCD-näytöllä, joka näyttää akun varauksen ja nopeuden. Vaihteenvalitsin mahdollistaa turvallisen ja nopean tehonsäädön ajon aikana. Pyörän etuvalo ja torvi ovat integroituja, mikä mahdollistaa turvallisen ajamisen myös pimeällä.

Käytännöllisyys ja turvallisuus

DYU A5on etu- ja takalevyjarrut, jotka tarjoavat tehokkaan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. Pyörän vedenpitävyysluokka on IP54, mikä suojaa sitä roiskevedeltä ja sateelta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Hinta ja saatavuus

DYU A5 14 tuuman täysin taitettava sähköpyörä on saatavilla hintaan 629 euroa, mikä on alennettu hinta alkuperäisestä 729 eurosta. Tämä tekee siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon markkinoilla, kun otetaan huomioon sen tarjoamat ominaisuudet ja suorituskyky.

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä