fbpx

DYU FF500 20 tuuman sähköfatbike arvostelu

Dyucycle.com:
5/5

DYU FF500 20 tuuman sähköfatbike on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen ajokokemuksen monenlaisissa olosuhteissa. Tämä kattava arvostelu perehtyy kaikkiin FF500ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käyttökokemuksiin, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan sähköpyörien maailmassa.

Tehokas moottori ja akun kesto

DYU FF500 on varustettu 750Wmoottorilla, joka tarjoaa riittävästi tehoa haastavillakin alustoilla. 48V 14AH LG-akku mahdollistaa jopa 70 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella, mikä tekee siitä ihanteellisen pitkille matkoille ja päivittäiseen käyttöön. Akun hallintajärjestelmä (BMS) varmistaa energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

Rakenteen joustavuus ja käytännöllisyys

Pyörän paino on 31 kg ja sen maksimikuormituskapasiteetti on 150 kg, joten se soveltuu hyvin eri kokoisille käyttäjille ja erilaisiin kuljetustarpeisiin. Irrotettava akku ja kokoontaitettava runko lisäävät käytännöllisyyttä, tehden säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa, olipa kyseessä koti tai auto.

Monipuoliset ominaisuudet

Shimano 7-vaihteinen vaihteisto

DYU FF500 on varustettu Shimano 7-vaihteisella vaihteistolla, joka mahdollistaa sujuvan vaihteiden vaihdon ja mukautumisen erilaisiin maastoihin. Tämä tekee pyöräilystä mukavaa ja tehokasta kaikissa olosuhteissa.

Iskunvaimennusjärjestelmä

Etuhaarukan ja iskunvaimennusjärjestelmän ansiosta FF500 tarjoaa tasaisen ja miellyttävän ajokokemuksen jopa epätasaisilla pinnoilla. Tämä ominaisuus parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta, erityisesti pidemmillä matkoilla.

Leveät renkaat

20 tuuman paksut renkaat takaavat vakauden ja turvallisuuden eri sääolosuhteissa. Renkaiden suuri kitka auttaa pitämään pyörän hallinnassa ja tarjoaa luotettavuutta kaikilla alustoilla.

Käyttömukavuus ja lisäominaisuudet

Monitoiminen LED-näyttö

Selkeä LED-näyttö näyttää kaiken tarvittavan ajodatan, kuten akun tason, nopeuden, matkan ja vaihteen. Näytön ansiosta pyöräilijä voi seurata pyörän tilaa reaaliajassa ja ajaa luottavaisin mielin.

Etu- ja taka-levyjarrut

FF500 on varustettu tehokkailla etu- ja takalevyjarruilla, jotka takaavat turvallisen pysähtymisen kaikissa olosuhteissa. Tämä lisää pyörän turvallisuutta erityisesti kaupunkiajossa ja alamäissä.

Mukava istuin

Mukavuus on huomioitu myös pyörän istuimessa, joka on suunniteltu pitkäkestoiseen käyttöön. Istuintanko ja ilmatyyny istuin lisäävät ajomukavuutta merkittävästi.

Käytännöllisyys ja säilytys

Taittuva muotoilu

DYU FF500taittuva runko tekee sen säilyttämisestä ja kuljettamisesta helppoa. Kun pyörää ei käytetä, se voidaan taittaa kompaktiksi ja varastoida pienempään tilaan, kuten auton takakonttiin.

Takahylly

Takahylly ja valinnainen etukori tarjoavat lisää säilytystilaa, mikä tekee pyörästä käytännöllisen päivittäisiin tarpeisiin, kuten ostoksille tai työmatkoille.

Turvallisuusominaisuudet

Etsintävalo

FF500on tehokas etuvalo, joka parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä ajettaessa. Tämä superkirkas valokeila varmistaa, että pyöräilijä näkee ja tulee nähdyksi kaikissa olosuhteissa.

Vedenkestävyys

IP54-vesitiiviysluokitus tarkoittaa, että FF500 kestää kosteita ja märkiä olosuhteita, joten se soveltuu erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Tekniset tiedot

OminaisuusTiedot
Moottorin teho750W
Akun kapasiteetti48V 14AH
ToimintasädeJopa 70 km
Pyörän paino31 kg
Maksimikuormitus150 kg
VaihteistoShimano 7-vaihteinen
NäyttöMonitoiminen LED
JarrutEtu- ja takalevyjarrut
Renkaat20 tuuman paksut renkaat
IskunvaimennusEtuhaarukka ja istuin
Taittuva muotoiluKyllä
VedenkestävyysIP54
Maksiminopeus32 km/h

DYU brändi

DYU on brändi, joka kuuluu Shenzhen Dayu Intelligent Mobility Technology -yrityksen alaisuuteen. Emoyhtiö on myynyt yli miljoona älykästä sähköpyörää maailmanlaajuisesti. DYU myy omia polkupyörämallejaan sekä erilaisia sähköpyörien lisävarusteita ja oheistuotteita.

Tähän mennessä yli 60 maassa asuvat pyöräilijät nauttivat DYU tarjoamasta ajokokemuksesta. DYU perustaja Leven Lee on tutkinut ja suunnitellut sähköpyöriä yli kymmenen vuoden ajan. Lee osoitti kiinnostusta insinööritieteitä kohtaan jo nuorella iällä ja keskittyi Pekingin yliopistossa suoritetun maisterintutkinnon aikana puhtaan energian alaan. Nykyään hän pyrkii parantamaan ihmisten mikromobiilikokemuksia.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä