fbpx

Engwe M20 sähköfatbike arvostelu

Engwe M20 sähköfatbike
Käytä koodi: BBGTESLASUOMI ja saa 5% alennusta
Buybestgear.com/fi:
4.5/5

Engwe M20 on innovatiivinen sähköpyörä, joka yhdistää voiman, kestävyyden ja mukavuuden. Tämä arvostelu tarjoaa kattavan katsauksen Engwe M20 20″ fatbiken ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käyttökokemuksiin. Tässä artikkelissa analysoidaan pyörän keskeiset ominaisuudet ja niiden vaikutus ajokokemukseen.

Moottori ja suorituskyky

Engwe M20 sydän on sen voimakas 48V 750W napamoottori, joka pystyy tuottamaan huipputehon 1000W. Tämä mahdollistaa nopean kiihdytyksen ja tehokkaan kiipeämiskyvyn, tehden siitä erinomaisen valinnan sekä kaupunkiajoon että vaativille maastoille. Moottorin suurin vääntömomentti 55 Nm takaa sujuvan ja voimakkaan ajon myös jyrkissä mäissä. Sähköpyörä voi saavuttaa maksiminopeuden 25 km/h, mikä on riittävä useimpiin ajotarpeisiin.

Akun kapasiteetti ja toimintasäde

Engwe M20 on varustettu kahdella 48V 13Ah akulla, jotka voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Tämä kaksoisparistojärjestelmä tarjoaa maksimaalisen toimintasäteen jopa 150 km PAS-tilassa. Akut latautuvat suhteellisen nopeasti, noin viidessä tunnissa, mikä varmistaa, että pyörä on aina valmiina seuraavaan seikkailuun. Tämän sähköpyörän toimintasäde on huomattavasti pidempi kuin monilla kilpailijoilla, mikä vähentää akun loppumisen aiheuttamaa ahdistusta pitkien matkojen aikana.

Jousitus ja ajomukavuus

Engwe M20 kaksoisiskujärjestelmä koostuu etuhydraulisesta iskunvaimennuksesta ja takailmaiskusta. Tämä yhdistelmä tarjoaa kaksi kertaa tehokkaamman iskunvaimennuksen kuin tavanomaiset sähköpyörät, mikä tekee ajosta miellyttävämpää epätasaisilla ja kuoppaisilla teillä. Dual suspension -järjestelmä varmistaa tasaisen ja mukavan ajon, mikä tekee siitä ihanteellisen pitkille matkoille ja haastaville reiteille.

Vaihteisto ja jarrutusjärjestelmä

Shimanon 7-vaihteinen vaihteisto takaa tarkan ja tasaisen vaihteiden vaihdon, mikä parantaa ajokokemusta ja varmistaa optimaalisen voimansiirron. Edessä ja takana olevat mekaaniset 160 mm levyjarrut tarjoavat tehokkaan ja nopean pysähtymisen. Tehontarjousjarruvivut parantavat jarrutustehokkuutta ja turvallisuutta, erityisesti suuremmilla nopeuksilla.

Renkaat ja runkomateriaali

Engwe M20 on 20 x 4.0 tuuman paksut renkaat, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden erilaisilla alustoilla. Nämä fatbikerengas varmistavat, että pyörä suoriutuu erinomaisesti niin asfaltilla, soralla kuin lumella. Pyörän runko on valmistettu kestävästä ja kevyestä 6061 alumiiniseoksesta, mikä tekee siitä sekä kestävän että helppokäyttöisen.

Turvallisuus ja näkyvyys

Turvallisuus on otettu hyvin huomioon Engwe M20. Kirkkaat LED-etuvalot ja takajarruvalo parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta erityisesti yöajossa. IP2-vedenkestävyystaso suojaa sähköpyörää sateelta ja roiskeilta, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia eri sääolosuhteissa.

Käyttökokemus ja muotoilu

Engwe M20 suunnittelu on saanut inspiraationsa nopeista ja virtaviivaisista muodoista, jotka yhdistyvät laadukkaisiin materiaaleihin ja erinomaiseen hallittavuuteen. Pyörän mitat ovat 167 x 68 x 114 cm, mikä tekee siitä sopivan useimmille ajajille. Pyörän sopiva korkeusvaihtoehto on 155-210 cm, ja maksimikuormitus on 120 kg, mikä tekee siitä sopivan sekä miehille että naisille.

ENGWE – Brändi ja tausta

ENGWE on sähköpyöräbrändi, joka yhdistää kestävän elämäntavan ja innovatiivisen suunnittelun. Yrityksen tarina alkoi kolmen nuoren pyöräilyharrastajan seikkailusta ja heidän unelmastaan luoda sähköpyöriä, jotka helpottaisivat haastavia reittejä. ENGWE on sitoutunut edistämään ympäristöystävällistä liikkumista ja tarjoaa sähköpyöriä, joissa yhdistyvät huipputeknologia, tyylikäs muotoilu ja kohtuullinen hinta. Tavoitteena on tehdä pyöräilystä hauska ja käytännöllinen vaihtoehto kaikille.

Nykyään ENGWE on kansainvälisesti tunnustettu brändi, jolla on lähes miljoona fania ympäri maailmaa. Yritys pyrkii jatkuvasti parantamaan sähköpyörien toimintoja ja estetiikkaa, samalla säilyttäen alkuperäisen konseptinsa. ENGWE tavoitteena on parantaa miljoonien ihmisten elämää ja edistää vihreämpää tulevaisuutta sähköajoneuvojen avulla. Innovatiivinen lähestymistapa ja vahva sitoutuminen kestävään kehitykseen tekevät ENGWEä johtavan toimijan sähköpyörämarkkinoilla.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.