FitNord Ava 300 Sähköpyörä arvostelu ja kokemuksia

Kuntokauppa.fi:
5/5

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on Suomessa suunniteltu sähköpyörä, joka yhdistää pitkän toimintamatkan, tehokkaan akun, voimakkaan moottorin, joustokeulan ja viisi eri avustustasoa. Tämä sähköpyörä on täydellinen valinta niille, jotka vaativat pyörältään huolettomuutta, ajomukavuutta ja monipuolisuutta. Seuraavassa arvostelussa tarkastelemme FitNord Ava 300 -sähköpyörän ominaisuuksia ja sen sopivuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tehokas akku ja pitkä toimintamatka

FitNord Ava 300 Sähköpyörän akku on suunniteltu kestämään pitkään. 720 Wh Samsung-kennoilla varustettu akku tarjoaa jopa 150 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä on huomattavasti enemmän kuin useimmissa markkinoilla olevissa sähköpyörissä. Pitkä toimintamatka tekee pyörästä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää sähköpyörää pitkillä lenkeillä ilman huolta akun loppumisesta.

Akku on integroitu tyylikkäästi runkoon, mikä paitsi parantaa pyörän ulkonäköä myös suojaa akkua ulkoisilta vaurioilta. Akun irrottaminen latausta varten on helppoa ja kätevää. Suomalaisissa talviolosuhteissa akku toimii luotettavasti, mikä tekee FitNord Ava 300 -sähköpyörästä käyttökelpoisen ympäri vuoden.

Ajomukavuutta joustokeulalla ja matalarungolla

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla, joka takaa mukavan ajotuntuman kaikilla teillä. Joustokeulan lukitusta voi säätää tarpeen mukaan, jolloin ajaminen on aina miellyttävää olosuhteista riippumatta. Tämä ominaisuus tekee pyörästä erinomaisen niin kaupunkiajoon kuin pidemmille retkille.

Matalarunkoinen muotoilu tekee pyörän käytöstä helppoa ja turvallista kaikille käyttäjille. Olitpa nuori tai vanha, korkea tai lyhyt, FitNord Ava 300 Sähköpyörä on suunniteltu sopimaan jokaiselle. Leveät CST Control Viva Eco -renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja ajomukavuuden sekä asfaltilla että hiekkateillä. Pyörässä on myös kätevä tavarateline, kirkkaat ajovalot ja lokasuojat, jotka suojaavat roiskeilta.

Kevyttä polkemista avustustasojen avulla

FitNord Ava 300 Sähköpyörä tekee polkemisesta vaivatonta TechDrive-takamoottorin avulla. Moottori tuottaa 45 Nm vääntöä, mikä auttaa erityisesti ylämäissä ja vastatuulessa. Pyörässä on viisi eri avustustasoa, joista voit valita tilanteeseen sopivan. Tämä tekee ajamisesta miellyttävää ja mukautuu helposti eri olosuhteisiin.

Ohjausyksikön selkeä LCD-näyttö näyttää tarvittavat tiedot, kuten vauhdin, ajetun matkan ja akun tason. Tämä helpottaa pyörän käyttöä ja pitää sinut ajan tasalla pyöräsi tilasta. Shimano Altus 1×8 -vaihteisto tarjoaa laajan valikoiman vaihteita, jotka tekevät ajamisesta sujuvaa sekä tasaisella että mäkisessä maastossa. Shimano-levyjarrut varmistavat turvallisen pysähtymisen kaikissa olosuhteissa.

Suomessa suunniteltu ja euroopassa kasattu

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on suunniteltu Suomessa ottaen huomioon suomalaiset olosuhteet ja käyttäjien tarpeet. Suunnitteluprosessiin kuuluu rungon ja runkogeometrian valinta, komponenttien valinta sekä pyörän testaus ja visuaalinen suunnittelu. Tämä takaa, että pyörä täyttää kaikki EU-määräykset ja on CE-merkitty.

Pyörät kootaan Euroopassa, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden. FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto kattaa yli 30 paikkakuntaa Suomessa, joten pyörän huoltaminen on vaivatonta ja helppoa. Tämä tekee FitNord Ava 300 -sähköpyörästä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja luotettavaa kulkuneuvoa.

Kenelle FitNord Ava 300 Sähköpyörä sopii?

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on täydellinen valinta niille, jotka etsivät pitkäkestoista, helppokäyttöistä ja monipuolista sähköpyörää. Pyörä sopii erinomaisesti kaupunkiajoon, työmatkoille ja pidemmille retkille. Ylämäet ja vastatuuli eivät enää tunnu raskailta tämän pyörän ominaisuuksien ansiosta.

Matalarunkoinen unisex-malli tekee pyörästä ergonomisen ja sopivan kaikille käyttäjille. Olitpa kokenut pyöräilijä tai vasta-alkaja, FitNord Ava 300 Sähköpyörä tarjoaa miellyttävän ja helpon ajokokemuksen. Tyylikäs muotoilu ja useat värivaihtoehdot tekevät siitä myös houkuttelevan valinnan.

Takuu ja asennus

FitNord Ava 300 Sähköpyörän ostamiseen liittyy turvallisuuden tunne, sillä pyörällä on kattava takuu. Rungolle myönnetään viiden vuoden takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Tämä osoittaa valmistajan luottamusta pyörän kestävyyteen ja laatuun. Akulle annetaan 12 kuukauden takuu, joka takaa, että akun teho on vähintään 70 % vuoden käytön jälkeen. Muille osille on tarjolla 24 kuukauden takuu tai 10 000 kilometrin ajomatka, mikäli se saavutetaan ensin. Tämä kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.

Takuun ulkopuolelle jäävät ulkoisten tekijöiden aiheuttamat vahingot ja normaalisti kuluvat osat, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit. Voit kuitenkin hankkia yhden vuoden maksullisen lisätakuun, joka pidentää rungon takuun kuuteen vuoteen tai 15 000 kilometriin, ja muiden osien takuun kolmeen vuoteen tai 15 000 kilometriin. Tämä lisätakuu ei kata akkua, mutta tarjoaa lisäturvaa pyörän muille kriittisille osille.

FitNord Ava 300 Sähköpyörä toimitetaan 90 % koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Asennettaviksi jäävät ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Pyörän mukana toimitetaan kattavat kokoamisohjeet ja tarvittavat työkalut, joten kokoaminen on mahdollista suorittaa itse. Ohjekirja sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, joita tulee noudattaa tarkasti pyörän kokoamisessa. Lisäksi voit hyödyntää kokoamisprosessin tukena videota, mutta aina on suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Ensihuolto suositellaan tehtäväksi 100-150 kilometrin ajon jälkeen, mutta viimeistään ennen 250 ajokilometrin täyttymistä. Ensihuollon laiminlyönti voi johtaa kulutusosien epätasaiseen kulumiseen, mikä saattaa aiheuttaa vikoja, jotka eivät kuulu takuun piiriin. Huoltoverkosto kattaa yli 30 paikkakuntaa Suomessa, joten löydät varmasti sopivan huoltokumppanin läheltäsi.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA FITNORD SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu KUNTOKAUPAN mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva FitNord sähköpyörä edulliseen hintaan.