FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton) arvostelu ja kokemuksia

Kuntokauppa.fi:
3.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton) on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat yksinkertaista ja huoltovapaata sähköpyörää kaupunkiliikenteeseen. Tämä kevyt ja tyylikäs pyörä tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen matalalla rungolla ja 100 km:n kantamallaan.

Tehokas akku ja moottori

380 Wh akku on integroitu runkoon, mikä tekee siitä huomaamattoman ja siistin. Moottori on sijoitettu takarenkaaseen, ja sen 250 W TechDrive-takamoottori tarjoaa tehokasta avustusta viidellä eri tasolla. Momenttisensori säätää moottorin tehoa poljinvoiman mukaan, joten ylämäetkin sujuvat kevyesti.

Kevyt ja vauhdikas

Noin 15 kiloa painava FitNord Flow+ Sähköpyörä on 5-10 kiloa kevyempi kuin useimmat sähköpyörät. Kevyen painonsa ja Maxxis M2013 -renkaiden ansiosta pyörä tarjoaa vauhdikkaan ajokokemuksen, ja sopivan välityksen ansiosta pyöräily on vaivatonta myös ilman sähköavustusta.

Yksinkertainen ja helppo huoltaa

Yksivaihteinen voimansiirto vähentää huoltotarvetta, sillä pyörästä puuttuvat vaihteiston säätämiseen ja ylläpitoon tarvittavat osat. Ketjujen puhdistus ja rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut tarjoavat varmaa ja tehokasta jarrutusta säällä kuin säällä.

Mukautettavissa

FitNord Flow+ Sähköpyörä on helposti mukautettavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Tavaratelineen ja lokasuojien asennus on mahdollista, ja runkoon on kiinnityspisteet myös runkolukolle.

Takuu

FitNord Flow+ Sähköpyörän runko on varustettu viiden vuoden takuulla, mikä korostaa pyörän kestävyyttä. Muille osille, kuten sähkömoottorille ja sen ohjausyksikölle, myönnetään kahden vuoden tai 10 000 kilometrin takuu. Akkujen takuuaika on 12 kuukautta, ja niiden kapasiteetti on takuun mukaan vähintään 70 % vuoden käytön jälkeen. Pyörän voi myös varustaa maksullisella lisätakuulla, joka pidentää rungon ja muiden osien takuuaikaa. Akun lisätakuu ei kata.

Huolto ja asennus

FitNord Flow+ -sähköpyörälle on tarjolla laaja huoltoverkosto, joka kattaa yli 30 paikkakuntaa Suomessa. Pyörän toimitus sisältää käyttöohjeet ja työkalut ohjaustangon, satulan, polkimien ja eturenkaan asennukseen. Asennus on yksinkertaista ja onnistuu helposti mukana tulevien ohjeiden avulla, mutta on tärkeää noudattaa ohjekirjaa kokoamisen aikana varmistaaksesi pyörän turvallisen ja asianmukaisen käytön.

FitNord Flow+ sähköpyörän arvostelujen yhteenveto

FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton) on saanut vaihtelevia arvioita. Käyttäjä lupina arvioi pyörän 5/5 tähdellä, mutta mainitsi, että eturattaan vaihto on melkein välttämätön ajomukavuuden parantamiseksi. 38/16-vakiovälitys voi olla liian kevyt ja aiheuttaa liiallista polkemista alhaisilla nopeuksilla. Hän suosittelee vaihtamaan eturattaan 44-hampaiseen, joka parantaa keskinopeutta huomattavasti.

Toinen arvostelija arvioi pyörän 2/5 tähdellä ja oli pettynyt avustimen toimintahäiriöön sekä etuosan huonoon kiinnitykseen. Vaikka asiakaspalvelu oli ystävällistä, ongelmaa ei saatu ratkaistua, ja huollon saatavuus oli hankalaa.

Pele antoi tuotteelle 4/5 tähteä, mutta mainitsi, että kaupan päälle luvattua lisävarustepakettia ei ollut toimitettu.

Yhteenvetona FitNord Flow+ Sähköpyörä saa kiitosta keveydestään ja mahdollisuudesta parantaa pyörän suorituskykyä vaihtamalla osia. Kuitenkin yksittäiset tapaukset osoittavat, että toimitus ja huoltopalvelut saattavat vaihdella.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA FITNORD SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu KUNTOKAUPAN mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva FitNord sähköpyörä edulliseen hintaan.