FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike

Kuntokauppa.fi:
3.5/5

FitNord Rumble 1000 on kokonaan Suomessa suunniteltu ja koottu sähköfatbike, joka on suunnattu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Sen kestävä rakenne ja huippuluokan komponentit takaavat, että pyörä selviää vaivatta Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Sähköpyörän kokoonpano tapahtuu äärimmäisellä tarkkuudella, mikä varmistaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.

Äärimmäinen voimavara vaativaan käyttöön

FitNord Rumble 1000:n sydän on tehokas 110 Nm TechDrive-keskimoottori, joka tarjoaa vääntöä vaativimmissakin olosuhteissa. Voimakas moottori yhdistettynä suurikapasiteettiseen 1008 Wh:n akkuun tekee tästä sähköfatbikesta erinomaisen kumppanin niin metsäpoluille kuin kaupunkiympäristöön. Moottorin momenttitunnistin takaa luonnollisen ja hallitun polkutuntuman, mikä on arvokasta erityisesti haastavassa maastossa.

Kestävyyttä ja mukavuutta joka ajomatkalle

FitNord Rumble 1000 on varustettu massiivisilla 26 x 4.0 tuumaisilla Maxxis Minion Exo -renkailla, jotka takaavat erinomaisen pidon ja etenemiskyvyn. Leveät renkaat toimivat myös luonnollisena jousituksena, mikä lisää ajomukavuutta niin asfaltilla kuin epätasaisilla alustoilla. Renkaiden leveä kosketuspinta-alusta vähentää rikkoutumisriskiä ja parantaa ajon vakautta.

Tehokkuutta ja turvallisuutta teknologiasta

Jokainen FitNord Rumble 1000 -sähköfatbike on varustettu tehokkailla Tektro T-275 -hydraulisilla levyjarruilla, jotka tarjoavat luotettavan pysäytysvoiman kaikissa sääolosuhteissa. Yhdeksänvaihteinen Shimano Alivio -voimansiirto takaa sujuvan vaihtamisen ja sopivan välityksen kaikenlaisiin ajotilanteisiin, tehden Rumble 1000:sta todella monipuolisen sähköpyörän.

Ympärivuotinen luotettavuus ja monipuolisuus

Rumble 1000 ei ole vain maastoajoon tarkoitettu sähköfatbike, vaan sen suunnittelussa on otettu huomioon myös arkikäyttö ja pidemmät bikepacking-retket. Sähköpyörän akun suuri kapasiteetti mahdollistaa jopa 200 kilometrin ajomatkat yhdellä latauksella, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan myös työmatkapyöräilyyn talviaikaan.

Huolto ja tuki – laadun takeena

FitNord tarjoaa kattavan huoltoverkoston ympäri Suomea, joten huollot ja varaosat ovat aina lähellä ja helposti saatavilla. Pyörän ensihuolto on suositeltavaa tehdä 100-150 kilometrin käytön jälkeen, mikä varmistaa pyörän parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Takuu ja käyttöönotto – FitNord Rumble 1000:n luotettavuuden takeet

Kattava takuu ja huolenpito

FitNord Rumble 1000 -sähköfatbiken hankinta on investointi, joka on suojattu kattavalla takuulla. Rungolle myönnetään viiden vuoden takuu, kun taas muut osat, kuten moottori ja vaihteisto, ovat kahden vuoden takuun alaisia. Akulle tarjotaan yhden vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheet ja suorituskyvyn heikkenemisen normaalikäytössä. On tärkeää huomioida, että takuu ei kata kulutusosien, kuten ketjujen, ratasten ja jarrupalojen, normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Tämä korostaa säännöllisen huollon merkitystä pyörän pitkäikäisyydelle ja luotettavuudelle.

Asennus ja ensihuolto – avaimet pitkäikäisyyteen

FitNord Rumble 1000 toimitetaan asiakkaalle 90% esikoottuna, mikä tekee loppuasennuksesta sujuvaa. Pyörän mukana toimitetaan yksityiskohtaiset kokoamisohjeet ja tarvittavat työkalut, joten asiakkaat voivat itse viimeistellä asennuksen, kuten ohjaustangon kiinnityksen ja polkimien asentamisen. On kuitenkin olennaista noudattaa ohjeita huolellisesti, jotta pyörä toimii moitteettomasti ja takuu säilyy voimassa.

Pyörän ensihuolto on suositeltavaa suorittaa 100–150 kilometrin käytön jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon aikana tehtävä tarkastus ja säätötyöt varmistavat, että kaikki osat toimivat oikein ja mahdolliset valmistusjäljiltä jääneet epätarkkuudet korjataan. Tämä ensihuolto on kriittinen toimenpide pyörän suorituskyvyn optimoimiseksi ja kulutusosien ennenaikaisen kulumisen estämiseksi.

Nämä toimenpiteet yhdessä varmistavat, että FitNord Rumble 1000 tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä vuosiksi eteenpäin. Käyttöönoton ja huollon asianmukainen hoitaminen on avain siihen, että voit nauttia sähköfatbiken tarjoamasta ajonautinnosta huolehtimatta teknisistä ongelmista.

On tärkeää huomioida, että Suomessa sähköisille liikkumisvälineille on olemassa omat liikennevakuutus- ja lainsäädäntövaatimuksensa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA FITNORD SÄHKÖPYÖRÄÄ?

Tutustu KUNTOKAUPAN mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva FitNord sähköpyörä edulliseen hintaan.